Komentari

lanxsatura.blog.hr

Dodaj komentar (109)

Marketing


  • champs-elysees

    Nema ništa loše ni negativno u željama i ispunajvanju istih. Sve su želje ostvarive ali neke na kraju ne budu vrijedne uloženog truda što shvatimo prekasno. No i to je na kraju poztivno radi stečenog iskustva.
    Materijalne želje je ipak najlakše ostvariti. U žrvnju života čovjek naime shvati da si najviše želi malo više vremena i mira....

    avatar

    24.08.2009. (09:19)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jedne jako lijepe i skupe sandale čežnjivo sam gledala 6 mjeseci. Osveta je moja, sad ih, za male pare dobro gazim:)))

    avatar

    24.08.2009. (09:42)    -   -   -   -  

  • freestyler

    treba biti oprezan sa željama, sve se one ispunjavaju, nekada bez štetnih posljedica, nekada bogme i s njima.... nekada zbog previše želja, kao što reče @champs-elysees stvarno shvatiš da ti je mir i vrijeme najneostvarivija želja.... uživaj ...:))))

    avatar

    24.08.2009. (10:06)    -   -   -   -  

  • smotani

    narukvica je stvarno lijepa, što jest, jest! i ne čudi me da ti je obnovila želje i osjete lijepoga, toploga---- ma, ajde, ni cijena nije prestrašna.....
    a sad kupovina i slično - draga moja Aquaria - da samo znaš koja sam ti ja lijenčina za te stvari... prije su moja majka i zaručnica po gradu hodale i tražile a mene samo pozvale da dođem probati (nekad ni to nego su samo donjele hihi...) stvarno sam bio teret za te stvari. . no, vremena su se promijenila, pa i ja s njima.... ne, i dalje ne hodam, ne tražim nego baš kad moram odem.... kako imam mali problem s ponekim bojama to me valjda još više odbija od tih zahvata pa, redovito, neko kome vjerujem ( a ima ih;))))) mora sa mnom... ...
    i znaš, kad me nešto baš "zasvrbi" ma.... nađem načina to i izvući jer, u današnje vrijeme, male stvari poput tvoje narukvice, mogu toliko lijepoga unjeti u ove, neke malo oteže, dane... ali, gušt kad zadovoljimo tu sitnu želju...e on je neponovljiv;))))
    a sad, kad bih počeo spiskom želja..... ovak, prva bi bila da .... .ma ne, nećemo kvariti dan;))))
    lijep ti pozdrav, ugodan dan...i nadam se da šećeš malo narukvicu - još je i te kako vrijeme za nju:))

    avatar

    24.08.2009. (11:13)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Da, ima tako nekih želja kojima je teško odoliti :)))

    avatar

    24.08.2009. (12:38)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    došla plavuša u kafić i konobar je pita: što je ovo, neki vic?
    želim da ne želim

    avatar

    24.08.2009. (19:12)    -   -   -   -  

  • *Kora*

    Kad sam ugledala sliku pomislih da je neki cvijet, tek nakon pročitanog teksta shvatih.
    Mišljenja sam da si želje poput ove tvoje zaista trebamo ispuniti. Nije nešto veliko, ali te veseli. Zadovoljstvo koje si osjetila vjerojatno je ogromno. I još si ju priželjkivala od lani.
    A želje općenito, pa tko ih nema. To je dio života i mislim da pozitivno djeluju na nas. Pričam o nekim normalnim okvirima, ne o jahtama, vilama,...
    Na kraju balade, ima želja koje se ne mogu ispuniti nikakvim novcem. Možda su baš te najdragocjenije.

    avatar

    24.08.2009. (21:38)    -   -   -   -  

  • chablis

    Već je pozitivno kad želja postoji. Onda joj se i može udovoljiti. Gadno je kad želje nema.

    avatar

    24.08.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  • borut

    VESNA
    Moje zelje su oduvjek bile veoma realne. Kupujem kada sto trebam ili kada je nekakva izuzetna prilika. Moja prebogata masta me sasvim zadovoljava. Ja vise zamisljam stvari nego sto bi ih zapravo pozeljela. To se uglavnom odnosi na uredjenje stana.
    Ne sijecam se kada sam posljednji put vidjela neki predmet, kojega bi pozeljela.
    Hvala na dobrim zeljama, tek jucer sam ustala iz postelje, jos uvijek lagana temperatura...

    avatar

    25.08.2009. (07:17)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ne baš svaku, ali svaku drugu. Šalim se, iako kad je želja tako jaka, kao ovaj tvoj predmet želje, valja joj popustiti.

    avatar

    25.08.2009. (07:39)    -   -   -   -  

  • so far away...

    i meni je taj vic neopisivo drag...nedavno me silno razveselio jedan komentar mog statusa na fejzbuku...napisala sam da je život lijep jer sam si složila sve što trebam na kompu i pijuckam kavicu...a frendica mi je odgovorila da je stvarno prekrasno kad se čovjek veseli malim stvarima...

    avatar

    25.08.2009. (08:13)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Imam puno želja, a kad imam puno želja, onda imam i puno volje da si ih ostvarim. :) Mislim da su želje pozitivna stvar koja nas potiče na konstantan trud, napredak i ustrajno koračanje prema ciljevima, ali pod uvjetom da time nikome ne štetimo. E sad, netko priželjkuje na bankovnom računu milijardu eura, a netko drugi priželjkuje onu najnoviju sjajnu knjigu iz izloga lokalne knjižare. Svakome njegovo, jel. :) Ja si ispunjavam svaku želju, unutar svojih realnih mogućnosti, to gledam kao nagradu sebi za neke odrađene obveze i nakon toga se osjećam veselo. :)

    avatar

    25.08.2009. (10:38)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Hm, baš se ova tvoja tema uklopila u neka moja razmišljanja ovih dana... Točno, sa željama treba oprezno. Naravno, onda pak postoje i okolnosti...i činjenice...koliko su želje realne... Ne priželjkujem kule u zraku, dakle nekakve basnoslovne cifre na računu, kuće, jahte...ili što ja znam...da postanem celebrity. ;-D No nekad se zbilja zabrinem kad spoznam da su mi one nekakve sasvim obične, ljudske želje (i vrlo realne), nekako i dalje neostvarive. Pa me to malo zabrine, pa se pitam u čemu je problem... Znam da ona misao da se cijeli svijet uroti kad nešto želiš...ili kako već ide...nije baš najtočnija, tj. da se ništa neće pomaknuti ako sami nešto ne učinimo, ali opet...nekad i činim, pa ne ide... Uh...zabrazdila sam. ;-)) A nekad se jednostavno dogodi - kao tebi s tom narukvicom. Našla si je na istome mjestu, želja je i dalje ostala ista i onda si je jednostavno ostvarila. :-)

    avatar

    25.08.2009. (22:03)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Kada bih mogao volio bih ispuniti sve neispunjene želje,nisu velike,ali niti na dohvat ruke..ali,nastojim i dalje,zašto ne,možda mi i zlatna ribica pomogne!
    Užitak te je čitati i zadovoljstvo osmjeh ostaviti :-))))

    avatar

    26.08.2009. (09:16)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo si je ispuniti poneku želju. Nabavio sam si novi bicikl jer mi stari već škripi.

    avatar

    26.08.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Prelijepo si to opisala draga aquaria ... I tako mi je drago da si udovoljila svojoj želji i kupila prekrasnu narukvicu, malu, ali srcu dragu ... Uvijek mi je veliko veselje kada su ljudi veseli i zadovoljni nečim što su silno željeli i tu želju ostvarili, ma koliko ona za neke bila mala, često drugom nerazumljiva, čudna, 'što ima u tome', pitaju se. A vic je samo u tome da to čovjeka čini sretnim ! i ta sreća često biva veća što je predmet želja manji i posebniji ...
    Već odavno nemam nekih stvari koje posebno želim i upravo se pitam, koliko je to dobro. Ali bilo je vremena u životu kada sam željela i bila sretna kada sam te želje nakon dugo vremena pogledavanja, prevrtanja, tihog iščekivanja i preispitivanja, i realizirala, uvijek sa velikim zadovoljstvom i srećom šo sam se konačno odlučila imati ih. i sreća je bila veća ako sam čekala da želja sazri i da je tek onda i zadovoljim. Inače, ako sam prebrzo nešto odlučila ostvariti, zadovoljstvo je bilo kratko i nepotpuna sreća, ne čista, i prečesto pomješana sa pitanjem i krivicom, koliko mi je to uopće bilo potrebno ... Danas su želje za materijalnim stvarima vrlo rijetke i svode se večinom na stvari za kuću, za druge, većinom djecu ... Ali želje, tihe, moje velike želje, želje moga života postoje i sa njima se dobro nosim, makar se polako, malo po malo ostvaruju ili se pak čini da su neostvarive, vesele me i tako, jedostavno stoga što su to želje i bez toga nema življenja i stremljenja ... Ne odustajem od njih nego znam da postoji cijeli život da se ostvare, a ako se i ne ostvare u ovome zemaljskome potpuna sreća i vrhunac svih naših želja nas tek čeka. I uvjerena sam da će tada sve želje biti skupljene u jednu i ostvarenje te jedne bit će sreća neopisiva !!!

    Hvala ti na predivnome postu !
    Narukvica je divna !
    I nosi je, molim te, ...
    može se i po ovakvom vremenu,
    još je ljeto ...
    smisliit ćeš već u kojoj kombinaciji ...
    /osjećam da će i kod mene doći do želja,
    ovakvih malih, dragih, .../

    Od srca ...

    BTB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    26.08.2009. (20:42)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Krasan si post napisala.
    Nemam nekih želja, čak sam prilično nezainteresiran, što se po mom blogu ne bi reklo:)) Apsolutno se slažem s onim što je 'champs-elysees' napisala.
    LIjepi pozdravi:-)

    avatar

    27.08.2009. (10:46)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    želim da mi se barem na trenutak malo sreće i osmijeha vrati

    avatar

    27.08.2009. (12:34)    -   -   -   -  

  • misko

    Vjerovala ili ne, već punih 15 g. s uspjehom kontroliram svoje želje. Za stvarima uopće ne žudim. Postajem asket ...ili već jesam.
    I ne bih se složio sa chablis: nedostatak želje (govorimo o materijalnom, zar ne, jer glavnu ulogu ovdje igra narukvica) može značiti i da imamo sve što nam treba.
    To, što nekim ljudima nikad ničeg nije dovoljno imati, to je druga priča...

    Lijep pozdrav!

    avatar

    27.08.2009. (12:37)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hm, nije baš lako pitanje.
    Meni ne trebaju skupe stvarčice ali kad mi nešto zapne za oko MORAM to odmah imati.
    Inače ne nosim i ne volim nakit osim onog "nužnog" prsten i naušnice.

    To je što se tiče materijalnih stvarčica i želja , sasvim je drugačija stvar onih želja u "glavi" za njih se često ne znam izboriti.

    Pusek draga....

    avatar

    27.08.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    komentar od @ chablis totalno je besmislen,da ne kažem
    neku drugu riječ...bit Buddhinog učenja sažeta je u Četverostrukoj
    plemenitoj istini:

    Život je patnja;uzrok patnje je želja;istina o prestanku patnje je
    utrnućem želja a utrnuće želja postiže se provodeći Osmerostruku stazu
    pravednog života (ispravno gledište,ispravne misli,ispravni govor,ispravno
    ponašanje,ispravni život,ispravno zalaganje,ispravna svijest,ispravno
    zalaganje i ispravna koncentracija)

    ...ne moramo prihvatiti Buddhin nauk,ali onda moramo biti svjesni posljedica i
    znati ih prihvatiti...svejedno treba ponekad ispuniti si poneku želju kao što si ti
    učinila...

    avatar

    27.08.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Lijepo je prihvatiti te male želje ravne "mercedesu", od sitnica se sastoji život i u pravu je onaj
    čova što se ne opterećuje sa kapitalom i zadovoljava se onim minimalnim i jednostavnim što
    priroda daje. Kako je jednostavno a kako lijepo biti skroman!!:-))

    avatar

    27.08.2009. (14:57)    -   -   -   -  

  • prorok

    Pa što nisi javila da si bolesna
    da dojden s likarijama :):):)
    Nadam se da si bolje .

    avatar

    28.08.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  • spookie

    želje? imam želja, puno želja. obično ih želim drugima. većinu svojih sam već ostvarila. uvijek sam radila prema devizi : sve što želim, dobijem. prije ili kasnije. imam auto. i nisam nesretna što nije novi i nije bmw nego obični fiat uno. imam stan. mali. ali i ne znam što bih sa trosobnim. i ne patim zbog toga. ... i još puno toga.
    ali živim na sitnicama, i ne razmišljam o onih dvadeset i devet kuna koje sam dala za nove cipele ( a nije da mi fali još koji par). i veselim se za onih deset kuna koje sam jutros dala starcu bez noge ...
    kad ću sve to ako ne sad?

    avatar

    28.08.2009. (13:43)    -   -   -   -  

  • fulvus

    Mislim da je lijepo kad si čovjek ispuni ovakve sitne želje...takve injekcije sreće nisu jeftine u psihološkom smislu, jer zna se da sitnice život znače. Ne treba miješati egzistencijalne potrebe od sitnih zadovoljstva, jer prije će nam izmamiti osmijeh pogled na željenu narukvicu nego na novi automobil. Barem ja tako mislim:)

    avatar

    28.08.2009. (15:39)    -   -   -   -  

učitavam...