Potpuno te razumjem, vratila sam se s mora prije dva tjedna i još nisam ništa pošteno skuhala. Totalno sam još na moru u mislima. :) Što kažeš i vruće je tako da mi se pećnica ne pali ni pod razno! :)
Volim ovakav tip kolača od sira, čak i imam jedan slićan recept samo bez borovnica. Brijem da je s borovnicama baš poseban, a vidjela sam na placu puno šumskih borovnica. :)
25.08.2009. (08:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
inspiredfoodie-josipa
drago mi je da si se vratila s receptima jer sam jedno 100 puta bila na blogu od zadnjeg :) ovo je my kind of cake i baš bih jednom mogla probati :) naravno, ako nađem borovnice jer sam se za blueberry pancakes pošteno namučila s potragom :)
25.08.2009. (08:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea. shangri la
Back to reality je uvijek problem :(... Ali zato je torta predivna. I ne izgleda mi komplicirano.
25.08.2009. (09:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
damijenestoslatko
mmmm..njami. ovih se dana i ja bavim sirom, a ovo tvoje izgleda sjajno. blago onima kojima si je odnijela!! :)
28.08.2009. (19:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LaLa
super receptić za ovu vrućinu btw već sam 100x bila na blogu da vidim da li ima što novo
29.08.2009. (12:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dokolicazg.blogspot.com
kako dobro izgleda. Ja kao veliki ljubitelj sira, a i šumskog voća, ovo jednostavno moram probati! Kad isproam, javim ti! Vjerujem da su gosti bili više nego zadovoljni!
30.08.2009. (23:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
deni
Super,a u kakvom se kalupu ovo peče?
07.09.2009. (22:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
deni
Dal se peče u normalnom kalupu ili u onom niskom,koji je kao za prhka tijesta? molim odgovor
09.09.2009. (22:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
deni, u nirmalnom visokom kalupu za torte. Promjer je 24 cm. Ima dosta smjese pa nisi kalup ne bi bio dovoljan.
15.09.2009. (15:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
deni
Thx,ma mislio sam pošto se tijesto razvalja,da je niži kalup.Jer imam kalup od 24 cm,okrugli,ali sa onim stranicama,pa ne znam dal je to to,i kako će ispasti kad se kapup obloži tijestom i stavi peći....
15.09.2009. (18:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.lee.
evo, baš danas radim ovu tortu, samo što nisam uspjela naći svježe borovnice, pa ću ubaciti suhe brusnice. ne vidi razloga da ne bude dobro :)
02.04.2010. (16:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea
Potpuno te razumjem, vratila sam se s mora prije dva tjedna i još nisam ništa pošteno skuhala. Totalno sam još na moru u mislima. :)
Što kažeš i vruće je tako da mi se pećnica ne pali ni pod razno! :)
Volim ovakav tip kolača od sira, čak i imam jedan slićan recept samo bez borovnica. Brijem da je s borovnicama baš poseban, a vidjela sam na placu puno šumskih borovnica. :)
25.08.2009. (08:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
inspiredfoodie-josipa
drago mi je da si se vratila s receptima jer sam jedno 100 puta bila na blogu od zadnjeg :) ovo je my kind of cake i baš bih jednom mogla probati :) naravno, ako nađem borovnice jer sam se za blueberry pancakes pošteno namučila s potragom :)
25.08.2009. (08:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea. shangri la
Back to reality je uvijek problem :(... Ali zato je torta predivna. I ne izgleda mi komplicirano.
25.08.2009. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
damijenestoslatko
mmmm..njami. ovih se dana i ja bavim sirom, a ovo tvoje izgleda sjajno. blago onima kojima si je odnijela!! :)
28.08.2009. (19:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LaLa
super receptić za ovu vrućinu
btw već sam 100x bila na blogu da vidim da li ima što novo
29.08.2009. (12:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dokolicazg.blogspot.com
kako dobro izgleda. Ja kao veliki ljubitelj sira, a i šumskog voća, ovo jednostavno moram probati! Kad isproam, javim ti! Vjerujem da su gosti bili više nego zadovoljni!
30.08.2009. (23:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
deni
Super,a u kakvom se kalupu ovo peče?
07.09.2009. (22:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
deni
Dal se peče u normalnom kalupu ili u onom niskom,koji je kao za prhka tijesta? molim odgovor
09.09.2009. (22:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vali
deni, u nirmalnom visokom kalupu za torte. Promjer je 24 cm. Ima dosta smjese pa nisi kalup ne bi bio dovoljan.
15.09.2009. (15:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
deni
Thx,ma mislio sam pošto se tijesto razvalja,da je niži kalup.Jer imam kalup od 24 cm,okrugli,ali sa onim stranicama,pa ne znam dal je to to,i kako će ispasti kad se kapup obloži tijestom i stavi peći....
15.09.2009. (18:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.lee.
evo, baš danas radim ovu tortu, samo što nisam uspjela naći svježe borovnice, pa ću ubaciti suhe brusnice. ne vidi razloga da ne bude dobro :)
02.04.2010. (16:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...