Komentari

valivolitorte.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Andrea

    Potpuno te razumjem, vratila sam se s mora prije dva tjedna i još nisam ništa pošteno skuhala. Totalno sam još na moru u mislima. :)
    Što kažeš i vruće je tako da mi se pećnica ne pali ni pod razno! :)

    Volim ovakav tip kolača od sira, čak i imam jedan slićan recept samo bez borovnica. Brijem da je s borovnicama baš poseban, a vidjela sam na placu puno šumskih borovnica. :)

    avatar

    25.08.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  • inspiredfoodie-josipa

    drago mi je da si se vratila s receptima jer sam jedno 100 puta bila na blogu od zadnjeg :) ovo je my kind of cake i baš bih jednom mogla probati :) naravno, ako nađem borovnice jer sam se za blueberry pancakes pošteno namučila s potragom :)

    avatar

    25.08.2009. (08:57)    -   -   -   -  

  • Andrea. shangri la

    Back to reality je uvijek problem :(... Ali zato je torta predivna. I ne izgleda mi komplicirano.

    avatar

    25.08.2009. (09:23)    -   -   -   -  

  • damijenestoslatko

    mmmm..njami. ovih se dana i ja bavim sirom, a ovo tvoje izgleda sjajno. blago onima kojima si je odnijela!! :)

    avatar

    28.08.2009. (19:04)    -   -   -   -  

  • LaLa

    super receptić za ovu vrućinu
    btw već sam 100x bila na blogu da vidim da li ima što novo

    avatar

    29.08.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • dokolicazg.blogspot.com

    kako dobro izgleda. Ja kao veliki ljubitelj sira, a i šumskog voća, ovo jednostavno moram probati! Kad isproam, javim ti! Vjerujem da su gosti bili više nego zadovoljni!

    avatar

    30.08.2009. (23:19)    -   -   -   -  

  • deni

    Super,a u kakvom se kalupu ovo peče?

    avatar

    07.09.2009. (22:46)    -   -   -   -  

  • deni

    Dal se peče u normalnom kalupu ili u onom niskom,koji je kao za prhka tijesta? molim odgovor

    avatar

    09.09.2009. (22:40)    -   -   -   -  

  • Vali

    deni, u nirmalnom visokom kalupu za torte. Promjer je 24 cm. Ima dosta smjese pa nisi kalup ne bi bio dovoljan.

    avatar

    15.09.2009. (15:29)    -   -   -   -  

  • deni

    Thx,ma mislio sam pošto se tijesto razvalja,da je niži kalup.Jer imam kalup od 24 cm,okrugli,ali sa onim stranicama,pa ne znam dal je to to,i kako će ispasti kad se kapup obloži tijestom i stavi peći....

    avatar

    15.09.2009. (18:21)    -   -   -   -  

  • .lee.

    evo, baš danas radim ovu tortu, samo što nisam uspjela naći svježe borovnice, pa ću ubaciti suhe brusnice. ne vidi razloga da ne bude dobro :)

    avatar

    02.04.2010. (16:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...