Komentari

alexxl.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • edo

    Fantastično!

    avatar

    20.08.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ma daj, nisi human......koja divota od hrane........

    avatar

    20.08.2009. (21:06)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Sviđaju mi se ovi punjeni, to ću baš napravit.

    avatar

    20.08.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • Jedete li haringe?

    supr su mi ove koraljne:)

    avatar

    21.08.2009. (00:38)    -   -   -   -  

  • alexxl

    @jedete li harjnge-Artomyces pyxidatus (Pers:Fr) Julich-bijela grmulja-zdjeličasta capica-
    NE jestiva
    @catwalk-na kilu šampinona ti je dosta po 10 dkg šunke i sira-
    stručci kada se naribaju....ispadne ih puno

    avatar

    21.08.2009. (06:08)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Please, kako se radi ova pita od gljiva?

    avatar

    22.08.2009. (12:51)    -   -   -   -  

  • Helix

    Ja opet moram kopirati E.P. : Fantastično!

    avatar

    22.08.2009. (13:51)    -   -   -   -  

  • crnarika.bloger.hr

    čini mi se kipa ona pita sa gljivama , može li recept?

    avatar

    22.08.2009. (20:56)    -   -   -   -  

  • alexxl

    ZA TIJESTO
    1/2 kile brašna
    3 dcl mlake vode
    cca 1/2 dcl ulja
    1/2 žličice soli
    1/2 žličice octa-4-5 kapi
    obavezno 4 velike žlice SVINJSKE MASTI-zajebi, ak si bolestan-onda nemoj ni jesti-jedi musle i jogurt.

    ZA NADJEV

    sir vindijin sviježi kravlji u krpi i u najlonu cca 800 grama
    jedno vrhnje
    dva jaja
    1/2 kg skuhane blitve-usitniti
    gljive
    žličica soli
    to sve zmješat i to bu fila.

    Radim još varijantu kao pizza-gljive, sir, šunka, paradajz sos, origano.

    Rad
    Brašno OBAVEZNO prosijati.
    Ono se mora PROZRAČITI
    To vrijedi za sve recepte i uvjek to radite.
    Dodati vodu sol ulje i dobro zmiksati.
    Nauljiti radnu površinu, zvleči van tijesto, podjeliti ga na 4 dijela, staviti 2 komada na radnu površinu, primit svakog jednom rukom i kružno vrtiti na mjestu, mijesiti,
    kao da mijesiš, masiraš neke ženske sise.
    Pa onda druga dva komada.
    Kad si gotov stavi ih skup i pokri nekakvom posudom da odstoje, te sise, nekih 1-2 h. vremena.

    -poslje zemeš stolnjak pa na njemu počneš rastezati tijesto, od sredine ka krajevima.
    Polako pažljivo. Ak napraviš kakvu rupu, ma ko je jebe...kod rolanja bu se pokrpala. Cugneš si par piva, to je radi tebe samog tak da budeš mrtav hladan.
    Oni kaj nemreju piti nek si popiju jedan apaurin i pol viagre i onda onak mrtav hladan rastežeš tijesto i podjebavaš ženu ( u mom slučaju).
    Staviš file po dužini-digneš stolnjak, to se zrola.
    Tu kobasu sfrčeš u namaščeni protvan kao puža i tak sve 4 i staviš gore SVINJSKE masti i u zagrijanu rernu na nekih 180-200NivesCelzijusa (Eh...na njenim sisama bi trebal vježbat bureke) i
    cca 45 minuten, dok ne porumeni, pa vanka

    avatar

    22.08.2009. (21:33)    -   -   -   -  

  • Ipanema

    Isuseeeeee, megaslin :DDD

    avatar

    24.08.2009. (10:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...