@jedete li harjnge-Artomyces pyxidatus (Pers:Fr) Julich-bijela grmulja-zdjeličasta capica- NE jestiva @catwalk-na kilu šampinona ti je dosta po 10 dkg šunke i sira- stručci kada se naribaju....ispadne ih puno
21.08.2009. (06:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZA TIJESTO 1/2 kile brašna 3 dcl mlake vode cca 1/2 dcl ulja 1/2 žličice soli 1/2 žličice octa-4-5 kapi obavezno 4 velike žlice SVINJSKE MASTI-zajebi, ak si bolestan-onda nemoj ni jesti-jedi musle i jogurt.
ZA NADJEV
sir vindijin sviježi kravlji u krpi i u najlonu cca 800 grama jedno vrhnje dva jaja 1/2 kg skuhane blitve-usitniti gljive žličica soli to sve zmješat i to bu fila.
Radim još varijantu kao pizza-gljive, sir, šunka, paradajz sos, origano.
Rad Brašno OBAVEZNO prosijati. Ono se mora PROZRAČITI To vrijedi za sve recepte i uvjek to radite. Dodati vodu sol ulje i dobro zmiksati. Nauljiti radnu površinu, zvleči van tijesto, podjeliti ga na 4 dijela, staviti 2 komada na radnu površinu, primit svakog jednom rukom i kružno vrtiti na mjestu, mijesiti, kao da mijesiš, masiraš neke ženske sise. Pa onda druga dva komada. Kad si gotov stavi ih skup i pokri nekakvom posudom da odstoje, te sise, nekih 1-2 h. vremena.
-poslje zemeš stolnjak pa na njemu počneš rastezati tijesto, od sredine ka krajevima. Polako pažljivo. Ak napraviš kakvu rupu, ma ko je jebe...kod rolanja bu se pokrpala. Cugneš si par piva, to je radi tebe samog tak da budeš mrtav hladan. Oni kaj nemreju piti nek si popiju jedan apaurin i pol viagre i onda onak mrtav hladan rastežeš tijesto i podjebavaš ženu ( u mom slučaju). Staviš file po dužini-digneš stolnjak, to se zrola. Tu kobasu sfrčeš u namaščeni protvan kao puža i tak sve 4 i staviš gore SVINJSKE masti i u zagrijanu rernu na nekih 180-200NivesCelzijusa (Eh...na njenim sisama bi trebal vježbat bureke) i cca 45 minuten, dok ne porumeni, pa vanka
22.08.2009. (21:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
Fantastično!
20.08.2009. (20:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Ma daj, nisi human......koja divota od hrane........
20.08.2009. (21:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
catwalk
Sviđaju mi se ovi punjeni, to ću baš napravit.
20.08.2009. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jedete li haringe?
supr su mi ove koraljne:)
21.08.2009. (00:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
@jedete li harjnge-Artomyces pyxidatus (Pers:Fr) Julich-bijela grmulja-zdjeličasta capica-
NE jestiva
@catwalk-na kilu šampinona ti je dosta po 10 dkg šunke i sira-
stručci kada se naribaju....ispadne ih puno
21.08.2009. (06:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Please, kako se radi ova pita od gljiva?
22.08.2009. (12:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
Ja opet moram kopirati E.P. : Fantastično!
22.08.2009. (13:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
crnarika.bloger.hr
čini mi se kipa ona pita sa gljivama , može li recept?
22.08.2009. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
ZA TIJESTO
1/2 kile brašna
3 dcl mlake vode
cca 1/2 dcl ulja
1/2 žličice soli
1/2 žličice octa-4-5 kapi
obavezno 4 velike žlice SVINJSKE MASTI-zajebi, ak si bolestan-onda nemoj ni jesti-jedi musle i jogurt.
ZA NADJEV
sir vindijin sviježi kravlji u krpi i u najlonu cca 800 grama
jedno vrhnje
dva jaja
1/2 kg skuhane blitve-usitniti
gljive
žličica soli
to sve zmješat i to bu fila.
Radim još varijantu kao pizza-gljive, sir, šunka, paradajz sos, origano.
Rad
Brašno OBAVEZNO prosijati.
Ono se mora PROZRAČITI
To vrijedi za sve recepte i uvjek to radite.
Dodati vodu sol ulje i dobro zmiksati.
Nauljiti radnu površinu, zvleči van tijesto, podjeliti ga na 4 dijela, staviti 2 komada na radnu površinu, primit svakog jednom rukom i kružno vrtiti na mjestu, mijesiti,
kao da mijesiš, masiraš neke ženske sise.
Pa onda druga dva komada.
Kad si gotov stavi ih skup i pokri nekakvom posudom da odstoje, te sise, nekih 1-2 h. vremena.
-poslje zemeš stolnjak pa na njemu počneš rastezati tijesto, od sredine ka krajevima.
Polako pažljivo. Ak napraviš kakvu rupu, ma ko je jebe...kod rolanja bu se pokrpala. Cugneš si par piva, to je radi tebe samog tak da budeš mrtav hladan.
Oni kaj nemreju piti nek si popiju jedan apaurin i pol viagre i onda onak mrtav hladan rastežeš tijesto i podjebavaš ženu ( u mom slučaju).
Staviš file po dužini-digneš stolnjak, to se zrola.
Tu kobasu sfrčeš u namaščeni protvan kao puža i tak sve 4 i staviš gore SVINJSKE masti i u zagrijanu rernu na nekih 180-200NivesCelzijusa (Eh...na njenim sisama bi trebal vježbat bureke) i
cca 45 minuten, dok ne porumeni, pa vanka
22.08.2009. (21:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ipanema
Isuseeeeee, megaslin :DDD
24.08.2009. (10:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...