Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • catwoman

    Srdačan pozdrav i dobrodošao "kući" !

    Oprosti što ne stigoh pričitati tvoj novi post, nisam još niti proučila onaj tvoj meni najatraktivniji tekst, Kako izaći iz krize. Isprintan je tu na stolu i poluprocesuiran. Voljela bih o njemu s tobom i drugima detaljno raspraviti.

    U tim smislu pitam te : što misliš o ideji da neki mi, politički više angažirani ( ti, borg, paran.., nihon..., izvorni...neverin...) otvorimo zajednički blog s političkim temama, tj. da imamo pristupne šifre za unos teksta, a komentiramo svi i ostali koji to žele ?
    Ovako nam je zajednička tema rasuta na nizu blogova, komunikacija rastepena i nefunkcionalna, brojni podaci i ideje zagubljeni. A činjenica jest i da naši blogovi trpe, jer njihove temeljne ideje stalno prigušuje očito neminovna i nezaobilazna tema najvećeg zajedničkog problema. Barem je tako s mojom "agendom."

    avatar

    19.08.2009. (23:33)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ideja mi se sviđa u svakom pogledu. No ima jedan problem-fenomen koji sam otkrio boraveći na godišnjem i ne prateći politiku. Svako ponovno čitanje političkih vijesti (osim kolumni i komentara) izaziva bol u prsima. Ako se to zaista pokaže istinitim bojim se da ću morati bavljenje politikom svesti na minimum. No do konačne odluke podržavam ideju i kao iskusnijoj blogerici prepuštam organizaciju :-)))!

    avatar

    20.08.2009. (14:30)    -   -   -   -  

  • husky

    Slažem se!
    I meni je psihofizičko stanje bilo bolje kad nisam pratio dnevnopilitičke događaje. Bilo je to za vrijeme odmora i divno sam se odmorio!
    No ne mislim da se zbog toga treba distancirati od politike, već naprotiv, mislim da je to jako, jako velik znak da je vrijeme da se građani ove napačene države prime posla i naprave reda u njoj. Pa što koštalo, koštalo.

    avatar

    20.08.2009. (18:54)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Dečki dragi, ja uopće ne pratim dnevnu politiku, ono što je baš spektakularno čujem i na blogu. Ne treba se opterećivati sitnicama i cirkusima koje nam svakodnevno priređuju, samo da nam bacaju pijesak u oči, tipa : tko je obukao koju majicu i što je onda bilo ... dakle, mi ćemo se isključivo baviti IDEJAMA , a ne ljudima ili događajima.

    Nama trebaju RJEŠENJA , a ne tračevi i kritiziranja, od toga nikakve koristi ( tzv. plakanje nad prolivenim mlijekom ). Za ovo što planiramo uopće nije potrebno gledati TV niti čitati novine, ali je potrebno imati dosta dosadašnjih iskustava i raznih kreativnih ideja. Kao što je to bio semperov post " Kako izaći iz krize " ili fantastičan osvrt na moj zadnji post, sa izvrsnim tumačenjima i analizom. Tako treba raditi. Ako do sada nismo stekli dovoljno znanja, nećemo niti u slijedećih par mjeseci ili godina.

    Vidjet ćete da će vas takav pristup oraspoložiti, jer ćete biti fokuirani na nešto pozitivno i zanimljivo, a ne čupati kosu gledajući što budale rade. Osjećat ćete se ispunjeno i korisno, inspirirano, kao što sam se ja danas osjećala čitajući @ semperov komentar. :)

    avatar

    22.08.2009. (23:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...