Komentari

zednivlado.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mala Ines

    Evo i mene napokon!! Kao prvo ispričavam se kaj sam došla dva mjeseca nakon otvaranja bloga. Baš sam grozna.....

    Hm, politiku uopće ne želim komentirati. Svi mi idu na živce počevši od našeg dragog bivšeg premijera Sanadera do ove Jadranke Kosor. Kad završim faks selim se u Ameriku!!

    Kaj se tiče Dolores, nemam komentara. Tipična sponzorušica! Frano bankrotirao pa sad ide opelješiti Radeljaka. Samo joj je bolje da posluša Vlatkin savjeta - ne nosi svoju robu u njegov stan! Ostat ćeš bez nje!! Iskreno, Frano mi je bio bolji.

    Hm, da...to bi bilo to. Pisanje ti je odlično, al to nije ništa novo. Ozbiljno bi trebala porazmisliti o karijeri novinara ili pisca. Isplatilo bi ti se.

    Idem sad...Čeka me Juan Miguel. xD

    KISS **

    avatar

    21.08.2009. (12:38)    -   -   -   -  

  • cypher

    Zabrana križeva u javnim ustanova je nešto najgluplje i najbesmislenije za što sam nedavno čuo. Hrvatska je katolička zemlja, uvijek podržavana od papa, prva priznata od Vatikana, Tomislava je papa prvi priznao, i pomagao uvijek u povijesti države. Da ne spominjem 3 dolaska pape Ivana Pavla II u Hrvatsku u onim, pretpostavljam, vrlo teškim vremenima. A kako im se mi zahvaljujemo? ZABRANOM KRIŽEVA! Otkrivamo kipove Majke Božje na autoputu, a zakrivamo križeve u javnim ustanovama. Imamo vjeronauk u školi, a siva nepokrečena mrlja na zidu gdje je prije stajao križ sada je posve otkrivena? Mesić se ljuti što ga prozivaju komunistom i antikristom, i onda radi baš ono što potvrđuje te sumnje! Što mene briga ako je u Francuskoj, ili Njemačkoj (bivšoj nacističkoj državi, podsjećam) zabranjeno isticanje vjerskih obilježja u javnim ustanovama?! Moram napomenuti da kršćanima, tj. protestantima, pravoslavcima, i drugima, uopće ne smeta isticanje križeva, jer i sami vjeruju u križ. Izgleda da u ovoj "demokratskoj" i "katoličkoj" državi jedino predsjedniku smeta križ! I onda se čudi što ga nazivaju svakakvim imenima... Slažem se sa odjeljivanjem Crkve od države, u nekoj mjeri, ali nemojmo zaboraviti da je Crkva bila ta koja je polagala zajedno sa našim precima, davnim Hrvatima, temelje ove države, a i znam da bi oni isticali križeve čak i da je bilo zabranjivano, što i jest.

    avatar

    21.08.2009. (16:15)    -   -   -   -  

  • THAT Girl

    Do-do-do... Ba-ba-ba... Oh-oh-oh... La-la-la... YEAH...

    Samo o tome mogu misliti, ali napravit ću malu iznimku i misliti malo o postu. Hmm... Koga jaaaše Lambašaa? Tko je prebio koga - novinar tjelohranitelja ili obratno? Što li je Beyonce nosila u tom trenutku? Kakve je sunčane naočale imao Jay-Z??... Joj, bar neke vedrije teme od ovih političkih bljuvotina, koje živciraju, ali ne dam se. Mene jedino fascinira koliko su ljudi sebični, mislim, koliko bi i ŠTO bi sve učinili za svoju i samo svoju dobrobit. Ne shvaćam. Osjećam se kao malo dijete kad mi s vremena na vrijeme dopre do srca ljudska zloba... Ljudski nemar... Sebičnost...

    Inače, vjerske rasprave Lucija? Opala. ...

    Iskreno, meni ne treba križ da bih vjerovala u Boga. Dakle, kako im drago. Being kind is on numberous occasions (if not in on all occasions) much more important than being right. So very true.

    Svi vi koji imate malo šire vidike od Duška Kuliša (hehehe) - poslušajte The Hush Sound, Pearl Jam, Pulp i naravno Plain White T's! (ma-ma-malo su-u-u perve-ve-verzni po-o-one-e-ekad, ali nadoknađuju sa Hey There Delillah i 1234, haha)

    I can't stop singing do-do-do...ba-ba-ba...oh-oh-oh...la-la-la... YEAH... !!!

    avatar

    21.08.2009. (18:30)    -   -   -   -  

  • THAT Girl

    Btw...

    Mala Ines, pa zbilja si trebala doći prije! Bilo nam je tako urnebesno zabavno!!

    Znam da su strogi u tim keramičko-popločanim predjelima (ono, nema interneta kad se TI sjetiš, mislim stvarno!) i to, ali nadam se da sad kao zaposlena žena imaš neko pravo glasa.

    Please don't kill me.

    :o)

    ...

    Please?

    avatar

    21.08.2009. (18:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...