Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ElenaJ

    Wow, imam čast prva komentirati post o jednoj od meni najdražih knjiga... Inače, prvi put kad sam čitala Godišnja doba, to je bila knjiga u 1 komadu koju posudih u knjižnici... A kasnije sam je kupila u 2 dijela, ono izdanje koje je išlo uz 24sata i pročitala ponovo... Pogledala sam i 2 od 3 filma snimljena po pričama iz te knjige :) (Shawshank Redemption i APT Pupil :))... Evo drago mi je da još netko dijeli moje mišljenje, znači da možda ipak nisam subjektivna kad na sva usta hvalim knjige omiljenog mi pisca. Nažalost, daleko sam još od toga da pročitam sve njegove knjige, ali malo po malo... :)
    Evo sada slučajno naletih na ovaj blog, ali spremam u bookmarks, a jednog dana kada konačno odlučim pisati svoj vlastiti, ovo ide na moju listu favorita :)
    Pozdrav!

    avatar

    17.08.2009. (19:27)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Meni je King strava, pogotovo za lito...Imam i ja nekoliko knjiga na cekanju 'kad budem imala vremena'...npr. nikako da se uhvatim Borisa Akunina kojeg sam dobila na poklon uz 'obozavat ces ga', a nije mi se svidilo ni nakon prvih 40 stranica...ili taj Grof Monte Christo! Mislim da nikad necu doci do drugog sveska...

    avatar

    18.08.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nisam pretjerano luda za Kingom, nekoliko mi se svidjelo, nekoliko ne. Zapravo, nakon Rose Madder i Potrebnih stvari, ostale su mi bile bezbojne, suvišno stravične.

    Hitar kao žudnja, loša kopija Kao voda za čokoladu. Slatka, lagana knjižica koja, možda otvara neka pitanja, ali ... ne zove me na ponovno čitanje :-)).

    avatar

    19.08.2009. (00:48)    -   -   -   -  

  • LittleMissConfused

    Uh, Kinga ne čitam - pokušala sam čitati Djevojčica koja je obožavala Toma Gordona i nisam spavala 3 noći, tako da sam zaključila da mi je bolje držati lakših djela :)

    Svako ima svoj limen, moj je očito prilično nizak :))

    avatar

    20.08.2009. (09:46)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    Meni je King strašno drag, i što se više uvlačim u čitanje njegovih djela, kužim koliko su mu motivi i detalji isprepleteni (u ove četiri priče se međusobno isprepliću motivi, ali toliko suptilno da čovjek mora dobro razmisliti gdje je neki detalj pročitao).

    Meni se jedino nije svidjela Snovolovka, previše mi je bilo fantazuka s onim shit - weasels i gospodinom Sivcem. :D

    avatar

    20.08.2009. (10:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...