Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • suncokretica

    A šta se ti čudiš? Evo, naprimjer, moja susjeda na poslu, nema kod kojih "majstora" tih prevarantskih zanata nije bila. Pokupovala sve narukvice, medaljone i slično, kad joj je jedan dan "iscurila sva energija" majstor reikija joj je cijeli sat morao "ulijevati energiju! Preko telefona, naravno, i naravno na broj 060! Bilo joj je bolje dok nije dobila 2 000 kuna tel. račun :))))))))) Naravno je još i da se čudila otkud joj toliki račun :))))) Ovo je samo mali dio toga što sam ja osuđena svakodnevno slušati! I ništa mi ne pomaže što joj jasno i glasno kažem da to mene ne zanima i da ja u to ne vjerujem! Jadna ja! :)))))))))
    Dakle, ima puno onih kojji u to vjeruju. Sjeti se samo onog čovjeka iz Pule, čini mi se, kojeg je jedna takva stručnjakinja dovela na prosjački štap. Jer, svi mi imamo problema i svi ćemo se naći (ako to želimo) u tim njihovim pričama.
    No, meni nije jasno - gdje su tebe našli? Sigurno si kupovala od njih! :)))))))))))))))))

    avatar

    17.08.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    hm, kad je tak vidovita kak to da ne vidi da si žensko? al, čuj, nije se za zezat s obzirom na sve što ti nudi. treba vjerovati. jer i prodavači magle od nečeg moraju živjeti :o))))))

    avatar

    18.08.2009. (10:08)    -   -   -   -  

  • smotani

    hehe, sjećam se i prošle priče... nekako često te podsjećaju i posjećuju "gospodine" hihihi
    dakle, nemam pojma kako ali ja se se onih đirilo ili kako se već kliču i još nekih riješio i to na zaštrašujući način;)))) nazvao sam i rekao da ne odgovaram ako ih propustim kroz šake, jer, moja žuta knjižica mi je olakotna okolnost... hehe, izgleda da se uplašili provjeravati;)))))
    ali, oduvijek su me fascinirale te bajke... neš ti... pa ko danas nema problema? taman da i Todoru to pošalju - pa i on ih ima. hehe ne zna kud će sa viškom :)))) no, jako me fasciniraju te inspiracije..i sad se ti pitaš di te nađe.... ma imaju oni telefonski imenik i slično hehehe samo, ipak, malo me muči tip feler...ili, možda ti već predviđa budućnost - kaotične promjene hehehehe
    topli ti pozdrav:)))

    avatar

    18.08.2009. (15:50)    -   -   -   -  

  • Decy

    znaš da mi je svaki dan sve jasnije koliko su ljudi ovce i trebaju pastira...
    jer, kad naiđem na one silne kanale sa noćnim gatalicama...smuči mi se glupost naroda kako
    ne diše dok sluša tamo nekog primitivca kako mu soli more...
    stra - šno !!!

    avatar

    20.08.2009. (01:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...