Komentari

goldeneye.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • misty

    svatko neka radi što želi... ;)

    avatar

    14.08.2009. (14:49)    -   -   -   -  

  • Otok

    Religiskim obilježjima nije mjesto u javnim i državnim ustanovama već u domovima onih koji pripadaju određenoj religiji, a odnosi se na sve religije.

    avatar

    14.08.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Sretan ti sutrašnji blagdan :))))

    avatar

    14.08.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    @Otok - znači, nema Božića?

    avatar

    14.08.2009. (16:04)    -   -   -   -  

  • Neverin

    fučkaš Božić, svaki put mi se zgadi život kad vidim u što smo ga pretvorili.. Uostalom ovdje se radi o vjerskim obilježjima na javnom prostoru a ne o blagdanima

    avatar

    14.08.2009. (17:00)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    Recimo, ako Srbin dođe u državni ured, smeta li mu možda šahovnica? Treba li maknuti jer to njega iritira ili ga stavlja u diskriminirajući položaj?
    Krist je čista ljubav i ako hoćete, ako i niste kršćanin, morate pred tim čovjekom ostati paf.
    I reći "fučkaš (treba fućkaš) Božić zapravo je kršenje Ustava RH jer vrijeđaš moje vjerske osjećaje.

    avatar

    14.08.2009. (19:05)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    I nadalje neću uzvraćati na komentare, jer svatko sebe kroz njih legitimira i bilo bi iluzorno očekivati da bi ja uzvraćenim komentarom mogao kod nekoga preokrenuti stavove, koji su duboko ideologijski.

    avatar

    14.08.2009. (19:07)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Pa ne slavi se Božić u državnim institucijama, tako nam bog, ili Bog, pomogao! :DD

    avatar

    14.08.2009. (22:17)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Goldeneye, ha čuj ako nisi htio da ti pišu neistomišljenici nisi trebao dopustiti da ti komentiramo post. Treba znat razlikovat profano od svetog i zato državni grb ima da stoji u javnim prostorijama dok je vjera osobna stvar svakog pojedinca.
    Pa i Buddha je čista ljubav kao i Ahuramazda kao i svi ostali koji su propagirali neke pozitivne vrijednosti pa bi onda po tvojoj logici mogli razapet i ostale vjerske simbole, valjda bi bilo dovoljno prostora na zidovima. Zar ti nije dovoljno što ti Ured predsjednika čestita Božić preko novina, radija i tv-a? di ćeš više:)
    Ti isto vrjeđaš moje vjerske osjećaje time što uplićeš vjeru u svjetovne stvari ali šta da sad radim? Zanimljivo je to što se svi zgražamo koliko islamska vjera ima utjecaj u bliskoistočnim državama a kad se radi o nama onda je to normalno.

    avatar

    14.08.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    predlažem ti da u znak prosvjeda naprtiš ogroman križ na leđa svaki puta kad ideš u poštu, na sud, u policiju... nema ti druge!

    avatar

    15.08.2009. (09:24)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    Kakav Buddha????????? Hrvatske ne bi bilo da ne vuče i svoja znanja i svoju povijest i jezik i kulturu iz kršćanskog miljea. Nije se sada nitko sjetio, niti to bilo gdje piše da križ ili bilo koji drugi vjerski simbol treba stajati u nekoj od kancelarija državnih institucija. To je stvar tradicije hrvatskog naroda. U konačnici, dočekali smo demokraciju da imamo prava i na vjerska obilježja. Mene ne vrijeđa niti jedan simbol bilo koje druge vjere i poštujem ih i u svojoj i u svakoj drugoj državi. No, kad smo već kod demokracije, a definicija iste spominje se u šestom razredu osnovne škole i glasi - demokracija - vladavina većine nad manjinom. Zvuči malo i okrutno, ali svijet još nije smislio bolje državno uređenje. Većina se u Hrvatskoj deklarirala kao kršćanski vjernik. U normalnoj zemlji zajamčena su i manjinska prava, sve do pozitivne diskriminacije i to nam treba biti cilj. I ovaj Buddha s početka priče, koji veze nema s hrvatskim narodom, može dobiti svoje mjesto. Ne znam u kojoj državi svijeta, koja nije muslimanska, muslimani imaju prava kakva imaju u Hrvatskoj?! To često naglašava i Ševko Omerbašić. I iako je druga po brojnosti Srpska pravoslavna crkva, na državnoj televiziji ima manje priloga od priloga protestantskih denominacija, a usudio bih se reći i židovskih zajednica. Ne može se izjednačiti neka vjerska sljedba s 35 vjernika i Katolička crkva koja ima u najmanju ruku dva milijuna vjernika u našoj zemlji ili SPC s više desetaka, a možda i stotinu tisuća vjernika.
    @catwalk - ali je DRŽAVNI BLAGDAN!!!!!!!!!!!!!/@neverin - hare rama! Pa gdje piše da ja ne dopuštam drugo mišljenje. Ja sam svoje rekao u postu i nemam se namjeru natezati dalje, jer tvoje mišljenje ne mogu promijeniti a sam sebe nepotrebno izlažem./@Zona Z. - vidiš ja ga nemam ni u uredu ni oko vrata, pa se ne bunim što bi mi to netko maknuo. Samo komentiram gluposti mog zeme/@lady - ma, ja volim ljude gledati u oči, pa argumenti na stol. Naravno, bez primisli da bi nekoga mogao prosvijetliti.

    avatar

    23.08.2009. (14:47)    -   -   -   -  

  • estrogena

    A ja samo želim mir u svijetu (iako nisam misica hehehe) :))

    avatar

    25.08.2009. (10:57)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    @estrogena - a tko kaže da nisi?

    avatar

    25.08.2009. (12:54)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Mislim da je svijet baš zatobogat što postoji toliko raznolikosti-pa i u vjeri!Nisam vjernik,ali,poštujem svakog tko to je,neovisno koje je vjere ako živi za dobro i u ime dobroga!
    Sa zadovoljstvom ti osmjeh ostavljam :-)))))))

    avatar

    29.08.2009. (18:44)    -   -   -   -  

  • gospa moja

    Pozdrav šaljem.

    avatar

    01.09.2009. (19:59)    -   -   -   -  

  • sitke

    Stao si , ostao , braniti biskupe i hijerarhiju, pa makar bili u sukobu sa Presjednikom Države !? E tu se mi , brate , razlikujemo ...

    avatar

    01.09.2009. (22:04)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    @Dida - to je pravo razmišljanje/ @gospa moja - uzvraćam istom mjerom :)/ @sitke - Bogu hvala na tim razlikama :-))+

    avatar

    03.09.2009. (08:52)    -   -   -   -  

  • tavana

    Neka svatko odluči što želi, nisu dobre zabrane, a nisu ni prisile.

    avatar

    05.09.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • sitke

    U pravu si Goldy - Bogu hvala ...shalom :-))

    avatar

    06.09.2009. (23:30)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Zaista je predobar osjećaj još jednom svratiti k tebi..predobar!Pozdrav i osmjeh iz metropole šaljem i ostavljam do iduće posjete :-))))

    avatar

    11.09.2009. (10:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...