Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • ja

    Olic i Mandjukic cu se upucavali Sedak? Ma daj... To ne mogu povjerovati!

    avatar

    13.08.2009. (21:42)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa dobro, do vraga, gdje si ti procitala da su joj se upucavali? To nigdje ne pise.

    avatar

    13.08.2009. (21:58)    -   -   -   -  

  • sa obala neretve

    Čujem da ste izgubili čak 3 djevojke iz 1. formacije. Eto nama prilike da vas potučemo po 2. puta u historiji. Bratislava će se ponoviti. Mostar je jači nego ikad, a vi slabiji nego ikad. Piši kući propalo. Mostar je prvak!

    avatar

    14.08.2009. (02:44)    -   -   -   -  

  • JA

    drage naše mostarke samo vi sanjajte i dalje ,zagrepčanke su jače nego ikad

    avatar

    14.08.2009. (09:04)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ma gluposti. Ja stvarno ne znam odakle vama informcija da su otišle 3 cure iz formacije, te da smo slabiji nego ikad. Pa nama da ode i 7 cura imamo dostatno adekvatnih zamjena. Za razliku od nekih timova koji kada im odu 2 cure više ne mogu izaci na prvenstva jer imaju premalo djevojaka i za najmanju formaciju.

    avatar

    14.08.2009. (09:27)    -   -   -   -  

  • 1A

    tako je!

    avatar

    14.08.2009. (14:15)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne samo to, nego mi imamo jos 120 seniorki u nizim sastavima koje mogu uci u tim.

    avatar

    14.08.2009. (14:16)    -   -   -   -  

  • ZAMA forever

    za : sa obala neretve

    ovo je presmiješno, koja izjava...hahahahah
    ajde da i to vidim... nakon svih ovih godina što analizirate snimke sa svakog prvenstva i kopirate naše koreografije niste uspjeli, po čemu onda sad zaključuješ da ćete ove godine...

    svaka čast svakome tko se trudi,..
    ali ne razumijem zašto se ovdje uvijek raspravlja o tome :"pobijedili" ili "izgubili", zašto bi srebrna medalja ili brončana značila da je netko nešto izgubio... smiješno..

    ali ovako bit bahat na tuđem blogu mi je još smiješnije...

    draga moja, ta tvoja "historija" se neće ponoviti...jer ni tada niste bile bolje nego eto, na tom prvenstvu Zagrebačke mažoretkinje nisu bile u tip top formi koja je inače konstanta zbog koje i jesu NAJBOLJE MAŽORETKINJE SVIH VREMENA - osvojile one zlatnu ili srebrnu medalju na natjecanju...

    avatar

    14.08.2009. (14:41)    -   -   -   -  

  • ...

    Naravno.... Zg se uvijek vraca na tron, a ostali.... gdje ste??? Nije tesko jednom pobjediti, ali obraniti titulu prvakinja europe odmah slijedece godine nitko nije uspio osim Zagreba... Zato i jesmo najbolje... Izgubimo li zlato jedne godine slijedeće ćemo ga vratiti.... :))

    avatar

    14.08.2009. (15:33)    -   -   -   -  

  • hehe

    cek ko je sad izbacen?
    zika i brezak ili mamic i brezak?

    avatar

    14.08.2009. (19:12)    -   -   -   -  

  • mrki

    Umjesto polemike o izbacivanju iz sastava, bolje bi vam bilo da se nađe volje i sredstava da cure koje idu u Francusku dobiju barem nove čižme, ako već nema sredstava za nove uniforme.
    Jadne juniorke imaju katasrofalne čizme,a ide se u prijestolnicu mažoretkinja.Vukovarske juniorke imaju kvalitetne Borovo čizme,probajte u suradnji sa njima dobiti i neki popust na količinu.Kriza je u cijeloj zemlji KUPUJMO HRVATSKO !!!

    avatar

    14.08.2009. (21:58)    -   -   -   -  

  • ........

    jer ni tada niste bile bolje nego eto,.....citiram! istina da ste vi najbolje..ali imate jednu manu a to je da ne mozete i ne znate priznati da postoje timovi koji su uistinu bolji od vas..bezobzira na to sto je Mostar bio 1. samo u Bratislavi i Osijek 2 puta u Italiji i Rumunjskoj...tada niste bile najbolje!!! ali polako sve ce doci na svoje...najbolji su oni koji doma odu uzdignute glave sa medaljama oko vrata...bez obzira kojeg su one sjaja!!! sretno svima u Francuskoj!

    avatar

    14.08.2009. (22:43)    -   -   -   -  

  • :D

    Gle i da postoje to ne dokazuju na prvenstvima. Jer na prvenstvima pobjede najbolji. Što u ta tri slučaja na europskom nismo bili mi. Ali nema veze. Mi nismo dizali nikakvu zbrku. Mi smo i kada smo bili drugi otišli doma ponosni i uzdignute glave. Mi se borimo na pošten način, i ama baš nikada nismo pljuvali po ostalima timovima i ostavljali takve komentare. Neki ste spremne, i mi smo spremne više nego ikada. Jer gubitak dvije cure nama nije ništa. Uvijek imamo barem desetak zamjena koje mogu popuniti mjesto u formaciji. Mislim da sada nije potrebna svađa il tako nešto. Cure, vidimo se na europskom i neka pobjedi najbolji. Sretno:D:D!!

    avatar

    14.08.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • .

    i ko je na kraju izbačen?

    avatar

    14.08.2009. (23:41)    -   -   -   -  

  • ........

    slazem se ..... napredak ovisi o marljivosti i upornosti!!! zato svi stapove u ruke i bez imalo muke sa smjeskom na licu vjezbajte i ponosno za svoj grad i za sebe otplesite!!! sretno svima i veliki pozdrav!

    avatar

    15.08.2009. (00:24)    -   -   -   -  

  • ,.,,

    ja sam seljo-beljo...hihihi

    avatar

    15.08.2009. (02:27)    -   -   -   -  

  • capljinska mazoretkinja

    hello narode,sta ima.........ne mogu vjerovati da bi jedna mostarka mogla napisati ovako nesto,ali cini se da jeste.ja sam capljinska mazoretkinja.mi ni ove godine ne idemo na europsko zbog rezultata u zadnje 2 godine na drzavnom......na svakom nasem drzavnom netko ode nezadovoljan,a ove i prosle godine smo to mi.svi,apsolutno svi su otisli doma s bar 1 medaljom jedino smo mi otisle praznih ruku.ali stvarno ima timova od kojih smo bolje.........nego,ostavimo se toga,jedan ogroman pozdrav zg mazoretkinjama

    avatar

    15.08.2009. (09:54)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    mrki:
    Vukovarske cizme (Borovo) smo probali, posudile nam Vukovarke na par dana, i vrlo su lose. Daleko losije od nasih. Mi cizme radimo u INKOP Poznanovcu, dakle hrvatske su (ili vi mislite da Zagorje nije u Hrvatskoj). Sva nasa oprema radi se iskljucivo u Hrvatskoj, ukljucujuci i štapove. Cak ni njih ne uvozimo nego smo sami pokrenuli proizvodnju i nekoliko tisuca komada smo izvezli.

    .:
    Brezak i Mamic (ona nije u formaciji), jer se nisu pojavile na prvom treningu. Zika je sama otisla nakon par treninga. Sramota!

    avatar

    15.08.2009. (11:36)    -   -   -   -  

  • 3JV

    ja sam iz trečeg juniorskog večernjeg sastava i zanima me kada opet počinje trening zato što sam slučajno izgubila letak na kojem je to pisalo

    avatar

    15.08.2009. (14:30)    -   -   -   -  

  • niky

    kako to da razvodnice mogu sebi dopustiti taj luksuz prije europskog??

    avatar

    15.08.2009. (15:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    3JV:
    Iskreno ne znam napamet. Proslistaj blog u lipnju (stisnes lipanj) i trazis datum pred kraj skolske godine tamo ti je kopija letka.

    niky:
    Ne mogu si to dopustiti! To se u sastavu još nikad nije desilo. Nikada! Sramota nad sramotama. Napisao sam to i tim curama na SMS. Bilo bi prestrasno da to napravi bilo koja cura u S1A, a smak svijeta da to napravi neka cura iz prve formacije (uzgled ni to se do sada nije desilo). Da to napravi razvodnica to granici sa ludilom. To je najgora stvar koja se ikad u timu desila. Najgora! Te cure za mene ne postoje. Zao mi je svake sekunde koju sam proveo sa njima i svake stvari koju sam za njih ucinio. Sram me sto su ikad bile u timu. Sram me njihovih razvodnickih zvijedzica. Najvece razocaranje mog zivota. Fuj! Ako bi se tako nesto nastavilo ja sigurno odlazim i sigurno cu zatvoriti Zagrebacke mazoretkinje. Jer ako su ove generacije stvarno tako loseg osjecaja za tim, za drustveno dobro, za timski rad... onda je to strasno. Onda je sve otislo do vraga i ova drzava nema buducnosti.

    avatar

    16.08.2009. (00:45)    -   -   -   -  

  • 3jv

    nisam uspjela naci!!:=( :=( :=(

    avatar

    17.08.2009. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...