Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • borivoj

    "NOVAC DOLAZI KAO PIJESAK SAKUPLJEN IGLOM.

    NOVAC ODLAZI KAO PIJESAK OTPLAVLJEN VODOM".

    Kineska poslovica







    Dragi prijatelji,

    COVJEK kao cinbenik povecanja prirodnih potencijala, upravno je ovisan od povecanja sopstvenih potencijala iliti talenata koje mu je Bog dao. Trebalo bi cesto citati, trebalo bi je pretvoriti u mantru, 90. perlu iz 7. knjige "Bijele kule", i onda ce i pjesma za danasnje tihovanje biti jasna kao dan:







    12. ZVIJEZDE SU PONUDA



    Zvijezde su ponuda i mogucnost, a covjek je onaj, koji ce ju na svoj nacin prihvatiti ili ne prihvatiti. Zvijezde kazuju kakva je prva ponuda dana i doba, ponuda casovito najtrazenija od svih sila u prirodi, ali na covjeku je da izabere. Covjek moze ici i nasuprot prirodi, a moze ju i preduhitriti, uzbrdo pogurnuti.



    "Bijela kula", knjiga 96. Zapisala Vesna Krmpotic





    Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

    avatar

    13.08.2009. (08:38)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Kad biste zaista susreli zlatnu ribicu i ona vam obeća ispuniti jednu želju - koja bi to želja bila?

    Znam, znam, teško pitanje. Čak i ako ste brzopleto odgovorili na njega, možda ste već posumnjali je li baš ta želja koja vam je tako brzo pala na pamet, ona prava.

    Većina glavobolja, kažu mudri, dolazi od ispunjenih želja:) No, čini mi se da je često problem što uopće ne znamo što želimo, odrekli smo se svojih snova a s njima i želja i sad nam se sve čini nekako nemogućim, neispunjivim.

    A - nije tako. Sve je moguće. Samo treba dopustiti čudima i zlatnim ribicama da uplove u naše živote. Kako? Tako da odbacimo oklope koji nas ne štite od nevolja, ali nam priječe slobodu i radost. Tako da iskreno porazgovaramo sami sa sobom i zapitamo se: je li ovo život kojeg sam željela, kojeg sam dobila?

    Poklanjam vam rečenicu koju sam stavila kao moto u jednu od knjiga, a koju još uvijek jako volim: "Nikad nije kasno imati sretno djetinjstvo".

    Prošlih su noći padale zvijezde, tako bi meteorske sudare s atmosferom Zemlje opisala djevojčica u meni. A ona iz sretnog djetinjstva dodala bi: zlatna kiša. Anđeli.

    Noćno zvjezdano nebo moguće je promatrati iz vrlo ugodnog položaja, ležeći na nekoj livadi. Uronjeni u energiju Zemlje, razgovaramo s nebom. To je posao ljudi na ovom planetu, biti hodajućim stablima: s korijenjem u tlu i glavom među zvijezdama.

    Onima koji su se uključili u Molitveni krug večeras ću poslati detalje s imenima i vremenom molitve. Oni koji se naknadno žele uključiti, mogu se javiti e-mailom s imenima koja žele uključiti u taj krug.

    Najmoćnije su molitve za druge. I uvijek nam se vrate natrag, kao mali bumeranzi anđeoske zaštite. Uz to, treba moliti naglas. I bez kalkuliranja, čistog srca. Dječjeg.

    Astrološki seminar prebacit ću na posljednju nedjelju kolovoza, 30. u 10h. Zato jer je tema Merkur, a on će samo tjedan dana kasnije okrenuti retrogradno i tako se kretati gotovo do kraja rujna. Merkur je pričljiv i imat ćemo o čemu razgovarati:)

    U četvrtak, 20.8. je Mlađak (negdje oko podneva po našem vremenu). Vrijeme za ispisivanje želja. Tako smo se opet vratili na početak današnjih vijesti - zlatnu ribicu. Moje zlatne ribice su anđeli. I nije to jedina razlika. Ispunjavaju mi želje ne tražeći ništa zauzvrat. (Možda bi to i zlatne ribice radile kad bismo ih izvukli iz viceva).

    Zato ću zamoliti anđele za ispunjenje još jedne želje: neka svima koji ovo čitaju sutrašnji dan bude ispunjen radošću!

    Zdenka Andrijić

    avatar

    14.08.2009. (10:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...