Komentari

jedvagenij.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • windfuckersister

  Stara izreka kaže da prvo treba pomesti ispred svojih vrata. A Crkva bi tu imala i te koliko posla.
  Ali nemaju vremena od silnog bavljnja politikom.

  avatar

  13.08.2009. (05:51)    -   -   -   -  

 • Neverin

  odličan post, slažem sa svime što si napisao. Bit će da psihički uravnotežen predsjednik za Ckrvu onaj koji im podilazi.

  avatar

  13.08.2009. (12:45)    -   -   -   -  

 • Otok

  Valjda to samo kod nas ima da svaki svećenik ima pravo pljuvati i to doslovno javno bilo koga tko mu padne na pamet i onda se skrivati u okrilju Crkve. Crkva, posebno ona u Hrvata i politika imaju previše toga zajedničkog, kada ćemo početi razmišljati svojom glavom i staviti stvari tamo gdje bi trebale biti. Religija bi se trebala brinuti o unutarnjem miru pojedinaca/vjernika, a ne stvarati političke afere.

  avatar

  13.08.2009. (13:14)    -   -   -   -  

 • alexxl

  klapklapklap, no coment, sve je već rečeno.

  avatar

  13.08.2009. (21:50)    -   -   -   -  

 • ElenaJ

  Drina je samo jedna od (prevelikog broja) ovaca. A Miklenić i ostali si malo previše dopuštaju. Meni je žao što se Mesić više ne može kandidirati, jer zbilja ne znam tko je od ovih ostalih političara dovoljno zdrav u glavi da bi bio predsjednik. Ako Hebrang pobijedi, ja selim iz države.

  avatar

  17.08.2009. (21:15)    -   -   -   -  

 • tignarius

  tek toliko da vidite da nije sve tako crno kao što vam se čini; naime ima još nekoliko stanovnika ove zemlje koji se slažu s Miklenićem i @ drinom.
  ma nije predsjednik loš; samo je 1968. bio presjednikom tzv. Komisije za vjerska pitanja, već tada ga je žuljao križ, kao saborski zastupnik traži oštre kazne za podpisnike Deklaracije o hrvatskom književnom jeziku......90-ih švrlja po zemlji niskozemskoj otkucavajući dojučerašnje kolege, priča viceve o pok predsjedniku---.....ima toga još.
  A vi s kratkim pamćenjem ili dobro uhljebljenim predšasnicima yyyyyyyuuuu bulumente se polako privikavajte na jednu novu državu (ma kakva god ona bila, ipak je hrvatska )
  a to što je predsjednik ne voli; to je ipak pitanje nekih institucija; medicinskih!

  avatar

  24.08.2009. (23:23)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...