Komentari

jedvagenij.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • windfuckersister

    Stara izreka kaže da prvo treba pomesti ispred svojih vrata. A Crkva bi tu imala i te koliko posla.
    Ali nemaju vremena od silnog bavljnja politikom.

    avatar

    13.08.2009. (05:51)    -   -   -   -  

  • Neverin

    odličan post, slažem sa svime što si napisao. Bit će da psihički uravnotežen predsjednik za Ckrvu onaj koji im podilazi.

    avatar

    13.08.2009. (12:45)    -   -   -   -  

  • Otok

    Valjda to samo kod nas ima da svaki svećenik ima pravo pljuvati i to doslovno javno bilo koga tko mu padne na pamet i onda se skrivati u okrilju Crkve. Crkva, posebno ona u Hrvata i politika imaju previše toga zajedničkog, kada ćemo početi razmišljati svojom glavom i staviti stvari tamo gdje bi trebale biti. Religija bi se trebala brinuti o unutarnjem miru pojedinaca/vjernika, a ne stvarati političke afere.

    avatar

    13.08.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • alexxl

    klapklapklap, no coment, sve je već rečeno.

    avatar

    13.08.2009. (21:50)    -   -   -   -  

  • ElenaJ

    Drina je samo jedna od (prevelikog broja) ovaca. A Miklenić i ostali si malo previše dopuštaju. Meni je žao što se Mesić više ne može kandidirati, jer zbilja ne znam tko je od ovih ostalih političara dovoljno zdrav u glavi da bi bio predsjednik. Ako Hebrang pobijedi, ja selim iz države.

    avatar

    17.08.2009. (21:15)    -   -   -   -  

  • tignarius

    tek toliko da vidite da nije sve tako crno kao što vam se čini; naime ima još nekoliko stanovnika ove zemlje koji se slažu s Miklenićem i @ drinom.
    ma nije predsjednik loš; samo je 1968. bio presjednikom tzv. Komisije za vjerska pitanja, već tada ga je žuljao križ, kao saborski zastupnik traži oštre kazne za podpisnike Deklaracije o hrvatskom književnom jeziku......90-ih švrlja po zemlji niskozemskoj otkucavajući dojučerašnje kolege, priča viceve o pok predsjedniku---.....ima toga još.
    A vi s kratkim pamćenjem ili dobro uhljebljenim predšasnicima yyyyyyyuuuu bulumente se polako privikavajte na jednu novu državu (ma kakva god ona bila, ipak je hrvatska )
    a to što je predsjednik ne voli; to je ipak pitanje nekih institucija; medicinskih!

    avatar

    24.08.2009. (23:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...