Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Drina

    Ovaj Igor Zidić me se stvarno totalno dojmio...Što više čitam o njemu, sve više ga želim...Za Predsjednika : )

    avatar

    12.08.2009. (23:58)    -   -   -   -  

  • Drina

    A i više nego zadovoljava sve Miklenićeve uvjete:

    "Budući hrvatski predsjednik trebao bi biti čovjek iz redova šutljive većine, bez kompromitirajuće prošlosti, čovjek izgrađenog i življenog vrijednosnog sustava, demokratskog habitusa, široke kulture i realni patriot.

    Budući predsjednik trebao bi doći iz većinskog dijela hrvatskih građana koji nikada nisu niti sada zagovaraju ni lijevi ni desni ekstremizam...

    Isto tako budući hrvatski predsjednik trebao bi biti zdrava i psihički uravnotežena osoba, sposobna okupiti nekompromitirane i kompetentne suradnike koji također dolaze iz te hrvatske šutljive većine. Bitno je nadalje za budućega predsjednika da bude osoba izgrađenog i življenog vrijednosnog sustava koji počiva na univerzalnim naravnim etičkim zasadama jer samo takva osoba može ostvarivati, promicati i štititi najviše vrednote zapisane u Ustavu RH...

    Budući hrvatski predsjednik treba biti osoba koja voli ljude, osobito hrvatski narod i hrvatsku državu, koja je iskreno zainteresirana za objektivnu istinu o hrvatskoj prošlosti te je spremna i žrtvovati se za hrvatske nacionalne ciljeve i interese, osobito u obrani od ekstremizama svih predznaka. Po funkciji, budući predsjednik predstavljat će Hrvatsku u međunarodnoj zajednici te je potrebno da bude osoba široke kulture, principijelnih stavova i dijaloški otvorena.

    Očito veliki su i brojni zahtjevi koje bi trebao ispuniti budući hrvatski predsjednik, pa je doista zadaća hrvatskih vjernika takvoga budućega predsjednika izmoliti od Boga i, kad dođe vrijeme, na izborima izabrati što bližega tim zahtjevima."

    avatar

    13.08.2009. (00:04)    -   -   -   -  

  • Drina

    A evo i još jednog mišljenja o g. Igoru Zidiću, od strane kompetentne osobe, do čijeg mišljenja iznimno držim:

    "Zbog loše vremenske situacije samo ću ti se kratko osvrnuti na tvoj upit o Igoru Zidiću. Nacionalno i profesionalno on je vrlo formirana osoba, međutim pitam se koliko je vrijednosno, posebice kršćanski formiran. Naime, imam informaciju da se više puta ženio, a još neke informacije govore da je čovjek koji iznimno cijeni svoje vrijeme i ne prilagođava svoj život pretjerano drugima. U tom smislu, po mojoj koncepciji upravljačke elite (koja pored sposobnosti mora imati moralne kvalitete, održivo poimanje dugoročnih strateških nacionalnih ciljeva, ali i hrabrost te spremnost da se žrtvuju osobni ciljevi pred ciljevima naroda) njemu nedostaju 2 od 5 navedenih osobina."

    te moj odgovor na njegov prijedlog poželjnog predsjedničkog kandidata:
    "Osobno me se Jurčević i nije baš previše dojmio, jer sam mu se iz Ekvadora bila javila mailom po pitanju dezinformacija o Bleiburgu na spanjolskoj wikipediji, ali mi nikad nije odgovorio...

    http://drinica.blog.hr/2009/04/1626182210/bleiburg-16-svibnja-2009.html

    A kao što vidiš iz komentara u postu, slična iskustva je imao i još jedan moj čitatelj..."

    I na kraju, još jedan moj komentar:
    "A ja osobno i dalje mislim da bi nam nakon svih naših lijevih i desnih političara (kojih mi je doslovno već dosta, a blagom odmoru od njih i te kako su pomogle i moje dvije misijske godine...), konačno i te kako dobro došao jedan kozmopolitski intelektualac, s naravno kvalitetnom nacionalnom i domoljubnom podlogom...Mogu si samo zamisliti kako bi izgledao kviz znanja i opće kulture između npr. Mesića i Zidića : )))"

    avatar

    16.08.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...