Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    Dakle, slagao se netko sa Mesićem kao predsjednikom, on je ipak IZABRANI predsjednik države, tako da ovo vrijeđanje nije vrijeđanje Stjepana Mesića građanina, već vrijeđanje institucije Predsjednika Republike Hrvatske. Dakle ne "bravo g. Miklenić", već "fuj! gospodine Miklenić!!!"

    Još nešto, molitvena nakana, pročitao sam davno je bila da kad se vratite u Hrvatsku Stjepan Mesić više ne bude predsjednik Hrvatske. Što o tome reći? Da li ste se molili za državni udar ili za Predsjednikovu smrt? Kakva je ta kršćanska ljubav?

    Prava je istina da je crkva leglo desno orjentiranih struja. Uostalom, kojeg to političara gospodin Miklenić vidi kao "psihički uravnoteženog"? M.Tuđmana?!? A.Hebranga!?!?

    avatar

    12.08.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    i uostalom, ima mogućnost slanja na e-mail adrese, ali nema mogućnost komentiranja? Naravno, povijest je dokazala da je Sveta Mati Crkva bezgrešna...

    avatar

    12.08.2009. (20:55)    -   -   -   -  

  • Drina

    "Smiri se, "viteže"!!! He,he,he...

    avatar

    12.08.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    evo, nek mi netko odgovori, pa ili vi ili gospodin Miklenić, kojega to kandidata Crkva ima u vidu, koji ispunjava u tekstu navedene kriterije...

    avatar

    12.08.2009. (21:02)    -   -   -   -  

  • Drina

    Nema Crkva, nego Bog. A mi - Crkva, ćemo samo moliti: "Budi volja Tvoja!". Bog Vas blagoslovio, kao i uskoro bivšeg predsjednika, a Novog - svakako!

    avatar

    12.08.2009. (21:03)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    @alexxl, nema smisla vrijeđati, vrijeđanjem se spuštamo na nivo ispod čovječjeg.
    @drina, zar i Mesić nije bio volja Božja (i to dvaput?)

    avatar

    12.08.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  • Drina

    Ja bih prije rekla da je to bila - volja "masonska"...A mi, hrvatski katolici, hrvatska većina, možda tada nismo dovoljno molili. No. ovaj put sigurno hoćemo. I za predsjednika, i za premijera. Kao što smo s krunicama oko vrata i oko prstiju pobijedili u Domovinskom ratu, i opet ćemo!

    avatar

    12.08.2009. (21:11)    -   -   -   -  

  • alexxl

    @Jedvagenij....dobro poslušaću te, sorry, u afektu...zbrisal sam komentar.
    A jel bi bila uvreda kad bih rekao da su ih one vlasti nekad zvale klerofašistima, kad sam si mislil da je to sam borba za vlast i da preteruju???

    avatar

    12.08.2009. (21:13)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    Whatever. Sve je masonska zavjera, novi svjetski poredak... Znate li da je mnogim crkvenim dužnosnicima (nekad i sad) vrlo dragi A. Pavelić bio član Bilderberške Skupine? ... Odustajem od prepucavanja, napisat ću vlastiti post o ovom uvredljivom komentaru "gospodina" Miklenića..

    avatar

    12.08.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    @alexxl, meni je izraz klerofašist sasvim prihvatljiv, ali ovo nije moj blog, nemoj mene pitati. Činjenica je da velika većina svećnika naginje u desno. To je, naravno, njihovo sasvim legitimno pravo, ali kad o tome propovijedaju sa oltara, to je malo druga priča. Suprotno željama svećenika, veliki broj ljudi koji idu na sv. mise, ne pripadaju desnoj političkoj opciji, a dobar dio vjernika koji su prestali pohoditi mise kod određenih svećenika kao glavni razlog navode politiku sa propovjedaonice.

    avatar

    12.08.2009. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...