Komentari

matejuska.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


 • ineida

  šta je to mastercard? -pita ineida. pozdrav.

  avatar

  12.08.2009. (14:24)    -   -   -   -  

 • marchelina

  ineida, ti si moja misterija :D

  avatar

  12.08.2009. (14:46)    -   -   -   -  

 • Alisa

  sve je točno kaj si rekla.Ja bi najradije bila i za po kući i za van.Malo više za van nego za po kući.A trenutno sam ,kak mi klinci poslože.Uglavnom,u kući.Ulogu žrtve nikad nisam mogla prihvatiti makar se je bivši svojski trudil da me uvjeri da mi je to namjena po rođenju.Ako već kuham,perem ,čistim,rađam,dadiljam,donosim pare u kuću,čistim štalu i idem u polje,šminkam se i nosim visoke pete,...e,pa još i žrtva da budem.Ne može,nije me majka za to rodila.A sponzora bi se našlo ,pogotovo u mladosti,ali kad zinem i složim se raspravljat o ozonskim rupama,politici i uzroku ekonomskih kriza ,splasne im sponzorska želja jer njima treba lepršava i nasmijana sponzoruša ,a ne neka koja se sekira što će izumrijeti polarni medvjed .I tako.hm,što sam ono htjela reči,eto,nikam ne spadam i tak mi je kak mi je i nek mi samo bude...što duže.

  avatar

  12.08.2009. (14:54)    -   -   -   -  

 • marchelina

  nema veze di si, nego kako si :)
  misliš da će polarni medvidi stvarno izumrit?!?

  avatar

  12.08.2009. (15:06)    -   -   -   -  

 • fra gavun

  Riješenje je Dikan.:-)))

  avatar

  12.08.2009. (15:06)    -   -   -   -  

 • skitalica

  Mislim da svatko ima svoj odair u zivotu, mada uokviren mogucnostima. Radis ono sto mozes, a trudis se da mozes vise tj da imas veci izbor u svemu.
  Mene osobno nije briga tko je koga, kako i zasto, koliko puta khm (ovdje bih u stvarnom zivotu nazvala stvari pravim imenom, ali cu samo reci) **bao, sastranio i zastranio, ko je kome i sta pusio. Tko je u svemu tome stari baja sa puno love a tko je mlado meso i promoucurna zavodnica (ma nemoj me cinit smijat)! mi je zadnji problem u zivotu.
  Ono od cega mi je mucno, a jednostavno se nije moguce obraniti, je da tamo neka potajbogakoja "DOlores u toplesu pjeva serenade Dikanu (BLLLLJJJJJJAAAAAKKK, PLJUCC), da je Lasic u financijskim problemima pa ga je zato nogirala.. onda ta je tamo neka glupaca isla na plazu i skupim cipelama... helllllooouuuuuuu!!! Za Boga miloga!!!!
  A sve te baljezgarije iskacu ne samo iz pastete, nego odsvakud, iz skoro svih novina i internetskih stranica a mozda i sa TV (ne znam jer ne gledam).
  E, bolesti, teska li si!

  avatar

  12.08.2009. (15:15)    -   -   -   -  

 • marchelina

  da, pretjeruju malo....:)

  avatar

  12.08.2009. (15:31)    -   -   -   -  

 • MiniMaxine

  Meni najviše kida živce to posvemašnje žutilo. I crnilo. Kao, generacije naših mama i baka nisu imale takve egzemplare, sve su novokomponirane lambaše patentirale. A najstariji zanat na svijetu je što? Kukičanje?

  avatar

  12.08.2009. (15:44)    -   -   -   -  

 • marchelina

  Što, zar nije kukičanje?!?

  avatar

  12.08.2009. (15:46)    -   -   -   -  

 • starosjedilac

  kao prvo - veliki pozdrav iz jednog turističkog kutka, kao drugo - pohvaljujem tvoj portal, guštao sam ... i kao treće ...do vidjenja :-))

  avatar

  12.08.2009. (15:59)    -   -   -   -  

 • MiniMaxine

  A jok kukičanje, tezgarenje. Ono Evino. Daš rabljenu jabuku, dobiješ...čajaznam ča dobiješ, ispod smokvinog lista može lipo bit i glista ;-)

  avatar

  12.08.2009. (16:03)    -   -   -   -  

 • marchelina

  starosjedilac

  kao prvo - pozdrav i tebi iz jednog turističkog kutka, kao drugo - hvala, drago mi je što ti se sviđa moj portal, kao treće ...do vidjenja i tebi :))))

  MiniMaxine
  gliste su dobre za lovit ribu :D

  avatar

  12.08.2009. (16:09)    -   -   -   -  

 • Đus

  "Kakve su žene koje se ponašaju kao muškarci? To su žene koje zadovoljavaju svoje potrebe (ne ulazim u "ispravnost" i "moralnost" istih) bez obzira na to što će netko misliti o tome..."

  eto, u jednom jedinom tekstu sam, zajedno sa svim pripadnicima svog spola, postao gore čudovište od djeteta Aliena i Freddyeja, a jedino što iskreno i svim srcem želim jest - da me se ostavi na miru.
  već danima me se siluje u mozak tom Lambašom, tim Dilkanom i fenomenom sponzoruše i bogatog starkelje. mislim da smo do sada uspješno apsolvirali da je žena fufara, a dedek pervertit.
  i za mene nema tu dubljeg značenja ni kulturološto-društveno-političko-geografskog misterija. kurva je kurva, nebitno da li zna kuhati ili ne. isto kao što je prava žena prava žena, pa makar ne znala upalit mašinu za pranje suđa.

  za sve ostalo - tko voli, nek' izvoli. "žene koje se ponašaju kao muškarci" bi mogle dobit salmonelu, imaju posla s puno prestarim jajima.

  avatar

  12.08.2009. (16:55)    -   -   -   -  

 • Crvenkapa

  Žena za van? kofi tu go? more li se i jedno i drugo bit jednome te istomen? Wumen to go?

  avatar

  12.08.2009. (18:21)    -   -   -   -  

 • marchelina

  Đus
  Možda je moj tekst ispao osuđivački prema muškom rodu a to mi nije bila namjera, zapravo, namjera mi je bila reći samo to da čuđenju nema mjesta u svijetu u kojemu je puno toga postavljeno na krivim temeljima, i da nije sve tako crno bijelo, a spominjući neke primjere ponašanja rekla sam- čast iznimkama. Ne smatram da je muški rod, u tom smislu, išta negativniji od ženskog. Definiraj mi pojam "prava žena" i "kurva"? meni, recimo, nijedan od ta dva pojma ne govori ništa.

  Crvenkapa
  ajme meni s tobon, uvik mi sve izokreneš :)))

  avatar

  12.08.2009. (18:36)    -   -   -   -  

 • smotani

  eto, sva sreća da ne mogu biti sponzor heheheh pa neće neke Lambaše na mene:)
  a je, ima nas svakakvih - i jednih i drugih:)))))))))))
  jubac jube :)

  avatar

  12.08.2009. (20:38)    -   -   -   -  

 • Mare Talijanka

  ciao seko,poljubac ti saljem,ti si za mene bolja od 100 lambasica,1000 Pokos,1000000000000000Simonica itd....ti si Bozji unikat.

  avatar

  12.08.2009. (20:48)    -   -   -   -  

 • dordora2

  Živjele žene-lovci!
  Tko brani svim ženama da budu lovci?
  Mene jedino smeta što o takvim bedastoćama moram slušati i čitati u svim medijima... pa ima valjda na tom svijetu i nekih događanja o kojima bi se moglo pisati a da ne vrijeđaju dobar ukus i zdrav razum.

  avatar

  12.08.2009. (20:52)    -   -   -   -  

 • Koraljka

  nikad ništa nije bilo crno-bijelo pa ni ove il one žene

  avatar

  12.08.2009. (21:43)    -   -   -   -  

 • ljubičasta

  Kada me moj sada bivši muž poćeo zvati mamiceee, znala sam da je kraj naših muško ženskih odnosa..:-))
  I niš..nisam željela svoj kratki život proživjeti kao žrtva.. I tako našao si on jednu bogatu razpuštenicu za oko kuće.. a ja jednog pravog, dlakavog dalmatinca, muškarca za po kući..:-)))

  avatar

  12.08.2009. (22:29)    -   -   -   -  

 • ssibenka

  da, nije sve crno-bilo, potpisujen sve šta si napisala! evala ti!

  avatar

  12.08.2009. (22:50)    -   -   -   -  

 • mogu biti sve samo papučar ne...

  e tu si u pravu, totalno.

  avatar

  12.08.2009. (22:52)    -   -   -   -  

 • Crvenkapa

  da ja izokrenula? šta bi tek bilo da san rekla da ja jesan za unutra i za van. pogotovo izmjenjujući se u ujednačenom ritmu. unutra-van, unutra-van....

  avatar

  13.08.2009. (00:06)    -   -   -   -  

 • DALmata

  ajme rano mi je za ukljucit mozak ...... :)))) a kad san jucer priskocija aj sad ........ sve si ti to lipo stivala..... žena za kucu / van kuce........hm hm tema za duboko razmišljanje :)))))) aj da se ne izletin baš previše jerbo triba malo uc u naš muški mozak za odgovor na ovo........ali viruj mi da je za sve kriva ona Eva.....a koji mu je vrag davala onu ogrizinu od jabuke,kada mu nije mogla štakod drugo dat jel aaaa
  Teško je udovoljit svin kriterijima ali ipak mix tip žene bi bija idealan :))))) .......a opet sa druge bande kad gledan jemaš ti oni tip "pcela" kod muškaraca i kod žena koji moraju letat od cvita do cvita ,koji se nikako nemogu smirit na onome jednome cvitu kojega jemaju ma koliko on dobar bija...............

  avatar

  13.08.2009. (07:13)    -   -   -   -  

 • dudaduda

  dobar tekst. ja nisam više tako mlada al sam tako bedasta da vjerujem da bi u vezama trebalo bit ljubavi. pa dvije osobe koje se vole će si pomoć. djelit poslove. jedan uskočit kad se drugom neda. i da se za to vrijeme niko neće zapustit, ovjesit, poružnit iz ljubavi prema tom svom nekom (i sebi u krajnjoj liniji). potrudit se bit malo "novi", začinit, osvježit...

  avatar

  13.08.2009. (10:03)    -   -   -   -  

učitavam...