Komentari

plavamazonka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • SAY YES

    naravno da se boje jakih žena...tj mislim da se više boje toga koliko su žene uspješne s obzirom na naš muški nivo...ili ti taj famozni ego..

    avatar

    12.08.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ne znam zašto ljudi imaju običaj gledati na to da netko mora biti dominantan i da jača osoba mora zasjeniti onu slabiju u vezi. Kada je cura veličina sama po sebi to bi trebalo motivirati dečka da bude još bolja osoba i viceversa tako da napretku zapravo nema kraja kod jedne i druge osobe. Mislim da je najbolji primjer onog što želim reći ovaj gdje su Pierre i Marie Currie zajedno radili i otkrivali te se nitko od njih nije osjećao ugroženim..

    avatar

    12.08.2009. (23:50)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Ja se ne bojim, naime živim s jednom čak i u braku!

    avatar

    14.08.2009. (09:37)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Problem je u NewAgeu koji feminizira muškarce, a žene postaju muškobanjaste.
    Onda dolazi do poremećaja u ljudskoj prirodi, žene misle da će postati ravnopravne muškarcima, ako se mogu ponašati negativno kao i oni, npr. u jednom parkiću prije rata skupljali su se nogometni huligani i opijali, dođe marica s milicijom i pobere ih oko ponoći.
    Danas huligana u parkiću više nema, nego po parku leže mrtve pijane curice oko 15 g. u minićima i štiklicama, a tange im na koljenima. Besramno mokre okolo, nije im bitno da li tko gleda jer su im oči na pola jedanaest totalno izbezumljene od alkohola, nekoliko puta je hitna intervenirala jer su se otrovale alkoholom, odvozila ih bez svijesti ipak su to nerazvijene jetre i ne mogu podnijeti toliko toksina u tijelu.
    Žene po meni trebaju promicati feminističke vrijednosti koje su u prirodi žene, one same trebaju to odrediti. Po mom mišljenju, a ne sudu jer ipak sam muško i moram biti politički korektan to su pacifizam, tolerancija, strpljenje, suosjećanje, veliki talent za diplomaciju, visoka društvena i emocionalna inteligencija...
    Ja npr. sam bio totalno društveno neprilagođen, radio sam sa strojevima i zbog toga sam bio poprilično otresit. Supruga me je naučila društveno ispravnom ponašanju i mogu reći da je pozitivno utjecala na mene jer sam bio totalno društveno nezreo, shvatio sam da postoji i društveni IQ kojeg žene posjeduju u puno većoj količini nego muškarci!
    To su neke stvari koje možemo učiti jedni od drugih.
    Moramo prigrliti naše razlike kao prednost, a ne kao nedostatak!
    Razlike između nas su prirodna i normalan pojava, pogotovo u građi mozga i načinu razmišljanja.
    Moram pohvaliti društveni ustroj prije rata i školstvo! Zašto!
    Domaćinstvo i tehnički u OŠ su obavezni za oba spola, danas nisam siguran jel to tako?!
    Dok u SADu to su izborni predmeti, dečki idu na tehnički, a cure na domaćinstvo. To je čisti seksizam, a oni sebe smatraju pronalazačima demokracije!
    Neka nas razlike spajaju i u upotpunjuju, a ne razdvajaju!
    Pozdrav!

    avatar

    14.08.2009. (10:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...