Komentari

taylorfan.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Ashley M Tisdale

    Čestitke! :)

    avatar

    14.08.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • Taylor forum

    Ej super je blog.Taylor je prekrasna na coveru.
    Ako želiš registriraj se na najbolji Hrvatski forum o Taylor.
    Ako želiš biti aktivna slobodno se prijavi...trebaju nam članovi...
    Pozdrav!!

    avatar

    17.08.2009. (14:04)    -   -   -   -  

  • Taylor forum

    TaylorOnline Forum

    avatar

    17.08.2009. (14:05)    -   -   -   -  

  • SuperMan

    Drago mi je sto si i dalje aktivna.
    Mi sm ose vratili jaci nego ikada.
    Svrati.
    :)

    avatar

    20.08.2009. (03:30)    -   -   -   -  

  • Lady_Selena

    Slaka je na svim =]

    Pusaa < 3

    xoxo

    avatar

    21.08.2009. (01:24)    -   -   -   -  

  • Britney-Daily.blog.hr

    predivna je
    pozz

    avatar

    31.08.2009. (20:09)    -   -   -   -  

  • Britney Jean Spears

    Prekrasna
    Ljepotica awww (:
    Novi postich
    :***

    avatar

    02.10.2009. (20:45)    -   -   -   -  

  • ZLO MESIĆ ZLO SANADER

    ŠTIT - POKRET ZA OBNOVU I SPAS HRVATSKE

    Piše: BRANKO STOJKOVIĆ

    Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić - izjavio je 8. prosinca 2009., da bi USKOK trebao ispitati bivšeg premijera Ivu Sanadera i bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, kako bi hrvatska javnost doznala - sve što su oni radili. Mesić je između ostalog kazao da: sve što su radili Sanader i Pulančec nije bilo u interesu Republike Hrvatske. Da očito su njih dvoje radili kriminalane radnje, a dobar je priimjer prodaja dionica INA mađarskom MOL-u. Mesić napominje da USKOK bi trebao porazgovarati sa bivšim premijerom RH, Ivom Sanaderom. Šest godina je predsjednik Stjepan Mesić puštao Sanadera da radi što god hoće - no kada je premijer Sanader dao svoju ostavku - usljedili su napadi od Mesića na njega.

    Sad Mesiće zazivlje USKOK i državno odvjetništvo i traži procesuiranje Ive Sanadera i (bivšrg) ministra gospodarstva Damira Polančeca. Predsjednik smatra da njih dvojicu su najveći krivci. Medijska haranga je pokrenuta u samom jeku predsjedničkih izbora.
    Zanimljivo je da Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i premijer Ivo Sanader, su zajedno sudjeli na summitu NATO-a u Strasbourgu, te oni su tada izjavili - da je Hrvatska ulaskom u NATO ostvarila jedan od svojih strateških ciljeva i da će kao punopravna članica Saveza lakše ostvariti i drugi - ukidanje slovenske blokade i ulazak u EU. Danas Mesić postavlja sebi i javnosti kontradiktorno pitanje - što je Hrvatska dobila?

    Cijelo vrijeme je Stjepan Mesić stajao iza svih Sanaderovih poteza, a sad mu prebacuje svu krivnju.




    Kad su Mesić i Sanader vršili tajne pregovore - nitko nije pitao što njih dvojica rade. Ovoga puta sukob je opet otvorio Stipe Mesić - prvi mediji trebaju saznati i obznaniti o korupciji i kriminalima - a zatim bi onda trebale pravne isntitucije raditi svoj posao. Več skoro deset godina predsjednik Mesić, vodi ovakve ili slične dijaloge sa hrvatskom narodom. I to se može nazvati pravna država. Svakom pametnom čovjeku u Hrvatskoj - je jasno da Stjepan Mesić je umješan u sve najgore kriminale. Prava je sramota što imamo takvog predsjednika - kojeg je i prije pratila vrlo loša slika. Ako Hrvati nastave sa takvom poslušničkom politikom - nestaće iz svoje stvarnosti. Iz svih Mesićevih teza - je vidljivo, da je on jako snalažljiv prevarant...

    Iako je nova premijerka 2005. godine izjavila za Stjepana Mesića da: da u svojoj kampanji 2000. godine služi sa nizom laži, i da je vrijeđao sve kandidate. Rekla je, da šarlatan poput Mesića, koji se služi izrazima "od šišmiša do bijelih miševa". Nigdje ne postoji. Ali očito je, da Hrvatski narod je sve to zaboravio. Jer puno sam i prije o tome pisao - kako su Hrvati ljudi sa "ispranim mozgovima" i amnezijom... Sječate li se rujna 2009. godine, kada je PREDSJEDNIK Hrvatske Stjepan Mesić i šef Vlade Ivo Sanader su se javno pomirili na sjednici Odbora za obilježavanje državnih praznika te su Hrvatima, ali i Europskoj uniji pokušali objasniti kako je priča oko topničkih dnevnika zapravo jedan veliki nesporazum. Danima smo gledali medijsko svađanje oizmeđu Mesića i Sanadera. Pitam vas: Hrvati leste li ludi, kad sve to dopuštate.

    U Bjelovaru, 09.12.2009.
    C R O A T I A
    NEZAVISNI KANDIDAT
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    09.12.2009. (15:16)    -   -   -   -  

  • Ashley-hsm star

    hei.. lijep blog..
    super su slike pogotovo naslovna =)
    poz

    avatar

    29.12.2009. (12:32)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ - REKAO SAM JA DA JE FEĐA MEDAK BOLESNIK - ALI MI NITKO NIJE VJEROVAO

    08.09.2010., srijeda
    http://bjelovarskepropalice.blog.hr

    FEĐA MEDAK ISTUKAO JE DJEVOJČICU

    FEĐA MEDAK JE ISTUKAO DJEVOJČICU -
    SKANDAL U BJELOVARU

    Trener istukao najbolju sportašicu Bjelovara

    Najbolju sportašicu Bjelovara Za 2009. Ivanu Kokot (22) nasred ulice išamarao je njezin bivši trener Feđa Medak (32), nositelj crnog pojasa 4. dan

    Mlada tekvondašica u ožujku je nakon šest godina napustila Medakov klub Fox i prešla u Omegu, a zatim je počelo maltretiranje njezinog bivšeg trenera.

    'Nisam mogla izdržati svakodnevni mobing trenera Feđe i zauvijek sam napustila klub, jer je suradnja s trenerom bilo pravo mučenje', izjavila je za Sportske Novosti (08.09.2010.).Ivana Kokot.

    Prema njezinim riječima, nastavila se viđati s mlađim članovima iz kluba Fox što se nije svidjelo Feđi Medaku koji je zaprijetio njezinim prijateljicama da se sastaju s njom, a nju je sačekao na ulici, izvrijeđao i snažno opalio šamar. Nakon što se potužila roditeljima njezin otac Ivan (53) otišao je u klub gdje je došlo do fizičkog obračuna u kojem je njezin roditelj završio razbijene glave i u bolnici.

    Dan kasnije Medak je sačekao i njezinog brata koji nema veze s borilačkim sportom te mu prijetio. Nakon toga je ona odlučila sve prijaviti policiji.

    Policija je obavila obavijesne razgovore i podigla optužne prijedloge protiv Feđe Medaka i Ivana Kokota.

    avatar

    10.09.2010. (09:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...