Komentari

bobika.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • slučajni gost

    Čitam komentare o događaju u Bluesu i ne mogu vjerovati odakle vam toliko malograđanske mržnje. Nisam iz Orahovice i slučajno sam bio u Bluesu. Za vaš blog doznao sam od prijatelja iz Orahovice. Bio sam tamo i neki pijani klinac je majicom mahao prema prema nekim stolovima i derao se iz sveg glasa. Jedan visoki dečko mu je prišao i nešto mu govorio, koliko sam mogao svatiti da ga je pokušavao umiriti. Međutim, taj klinac je fizički napao i udario tog visokog dečka. Ne poznajem ni jednoga od njih dvojice, ali tek nakon toga je došlo do gužve. Taj visoki dečko je ikad je došlo do gužve pokušavao smiriti situaciju. Takvo ponašanje jednog navijača je zbilja sramotno - i prijateljski predlažem Alkosima da ga isključe iz svoje udruge, jer on nije nikakava žrtva kao pripadnik Alkosa, već je dobio batina jer je fizički napao tog dečka iz Orahovice. Također predlažem i Orahoviačkim duhovima i Alkosima i svim navijačkim udrugama sa tog područja da isključe iz svog članstva problematične osobe - kako nadležna dražvna tijela ne bi zabranila rad takvih udruga ...... i kako u se u javnosti ne bi stavarao negativni imiđ navijačkih skupina, jer sam i sam član jedne navijačke skupine. Ne bih se predtavaljao jer me i tako većina ne poznaje, a osim toga kodeks navijačkih udruga je da se na internetu ne spominju imena kada su u pitanju ekscesi, jer se s tim materijalima služi i policija, ako niste znali.

    avatar

    12.08.2009. (11:56)    -   -   -   -  

  • Krco

    komentar ti je na krivom mjestu.

    neću se više ponavljati ali ponata svega je da se napokon digne prašina nbi li se prestalo s takvim sranjima.

    Isto tako poanta je da su eksces iz Bluesa trebali riješiti tamo njih dvojica ili 5 na 5 a ne da ih batina cijela birtija, izbacivači, DJ.

    Taj visoki dečko je meni drugi dan rekao kako mu je žao i da priznaje da su pretjerali sa batinama stoga svi vi ostali uskladite priče.

    I da, jel ga trebalo ubit tamo pod satom u centru.

    ova priča je završena, odsad samo brišem komentare vezane uz to.

    Hvala.

    avatar

    12.08.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • konj

    Pozdrav!

    Evo nakon ovih nabrijanih komentara jedan offtopic. Naime, ja pratim lokalni sport već godinama i mislim da je sportsko rivalstvo između Čačinaca i Orahovice ni više ni manje nego izmišljeno. Oni su od nas oduvijek bili bolji u nogometu a mi od njih u košarci. Eto, u zadnjih 15 sezona o rivalstvu se može govoriti jedino u sezoni 99/00 kada smo zajedno igrali 1. ŽNL te igrali majstoricu za naslov prvaka - stariji se vjerojatno sjećaju da smo odigrali 2:1 dva puta te onda igrali majstoricu gdje je bilo 0:0 u Čačincima a tamo su nas dobili 2:0, ako se dobro sjećam. Nakon toga su oni igrali rang ili dva više tako da o bilo kakvom rivalstvu nema govora - sve do prošle sezone kada smo igrali zajedno 4. ligu i jedni i drugi bili loši - a mi nešto lošiji jer su nas dva puta natovarili bez ispaljenog metka. Što se košarke tiče - također sportskog rivalstva nema. Mi smo sezonama bili jednostavno puuno bolji (doduše - mnogo puta pojačani igračima sa strane, ali to je tema za neku drugu priliku), pa se sjećam da smo im znali natrpati i 150 koševa u Jazbinama u utakmicama koje je T. Rađenović u Štoperici najavljivao kao derbi (kakav je to derbi ako smo mi prvi a oni pretposljednji). Može se govoriti jedino o lokalnom rivalstvu - a to bi onda svakako trebalo biti samo sportsko rivalstvo a ne nekakve šore, avanture i ostalo.

    I Alkosi i Duhovi bi trebali biti sinonim za humanitarne akcije, darivanja krvi, Ane Rukavine i ostale aktivnosti koje svima služe na čast. Utakmice pak između Mladosti i Papuka bi jednostavno trebale biti kulisa za zdravu zajebanciju i popratno roštiljanje i ispijanje piva.

    avatar

    13.08.2009. (12:59)    -   -   -   -  

  • captain d

    Tek jedan ispravak: prošle sezone Papuk nije "dva puta natovario bez ispaljenog metka" ( vidi pod "konj" ) Mladost, nego je Papuk u Čačincima dobio 2:0, a Mladost u Orahovici 3:0. Kup utakmicu u Čačincima dobio je Papuk 4:2...

    avatar

    13.08.2009. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...