Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Nessa

    Heh tebi 22, a meni 24 za manje od tjedan dana... Ja razmišljam kako ću tek dobit posal u 30toj.

    avatar

    11.08.2009. (16:09)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ah da, život prestaje u 20 i nekoj :-)).
    Hm, natjecateljski duh, nisam ziher da on ičemu koristi. Poznam par takvih i nekako mi ne djeluje da baš hiper dobro prolaze. Jedino su dobri u stajanju na druge da sami budu viši. Tako da, zanemari :-)).

    avatar

    11.08.2009. (21:24)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Glupiram se sa iPhone, pa okolo tipkam komentare. Meni je u srednjoj bilo super i stvarno sam uzivala u svemu, ali ne bih se vracala natrag jer svako vrijeme nosi svoje, pa tako i fax na kojem stvarno uživam.
    Btw citam zakon knjigu koju sam kupila u Algoritmu zove se Razum i razmnozavanje, evolucijska psihologija je u igri jako jako je zanimljivo. Budem ti posudila ako si zaintresiran.

    Pozdrav sa plaze :)

    avatar

    12.08.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Ja se u svoju srednju ne bi vraćala, posebno ne u takav razred kakav sam imala. Tamo sam puno plakanja, živca, muke, boli, svega ružnog doživjela. Ni na maturalac nisam išla. Jedino zbog čega bih se vratila su profeosri i predmeti kako bi obnovila gradivo i imala "privratne sate", to je to. Meni na faxu nije nešto bolje jer se opet ne snalazim kako sam htjela. Al u nekim slučajevima je bolje nego na faxu. Nema ruganja, nema zabijanja noževa na svakom uglu... Fax smatram kao "boljom školom", al u biti to je to. Meni je matematika u srednjoj bila veselje pa sam se veselila što ću ju imat na faxu.
    Najradije bih sve poslala k vragu i krenula ispočetka negdje drugje.

    A sad... Imam 5 ispita i ozbiljne su mi namjere dat ispite još sve u 9mj i sad ja vidim da mi ide sporo, ali ne dam se. Moram sve položiti. Moram. Radi stipendije jer sam na maninoj grbači. I ne znam kako ću u budućnosti, ali jedno je sigurno -> oću svoj stan i kućnog ljubimca, bonus bi bio dečko ili frendica kao ukućan. Trenutno mi je to cilj prema čemu težim jer za karijeru imam debeli upitnik na glavi osim da zaradim puno para, lol.

    avatar

    14.08.2009. (03:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...