Komentari

aliceinhungerland.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Gisele Bündchen

    joj draga, znam kako je kad ova bolest od ed-a obuzme sve sto imamo. tvoj decko je zlatan i budi zahvalna na tome! nije lako kada neznas kako dalje ali vidis d ace sve biti ok. kreni iznova- pokusaj rijesiti problem privlacnosti bivseg sa sadasnjim deckom i probaj kontrolirati ed-a.

    avatar

    10.08.2009. (10:38)    -   -   -   -  

  • Lindy

    pokušaj cijeniti stvari koje imaš
    i razmišljati pozitivnije

    avatar

    11.08.2009. (14:24)    -   -   -   -  

  • Elly

    stay strong.
    nadam se da češ se izvuči iz svega
    :*

    avatar

    11.08.2009. (17:21)    -   -   -   -  

  • Skinny. Thin. Bones

    mislim da možeš biti zahvalna što imaš takvog dečka koji sve želi riješiti i pomoći ti, a ne jednostavno dići ruke i od tebe i od svega. znam jednu curu koju je dečko ostavio kad je saznao da ima ed :/ how sad is that?
    nadam se da ćete riješiti sve probleme i da će sve biti u redu.
    što se tiče depresivnog stanja, i kod mene je isto, evo baš sam objasnila sad neke stvari u postu. tako da, razumijem te. i ja imam dana kad sad takva, kad me ništa ne može usrećiti. znam sve. ali uvijek razmišljam na onaj način ''sutra je novi dan'', i eto kod mene je zasjalo sunce trenutno, osjećam se dobro. nakon dobrih tjedan dana depresije. nadam se da će ostati sunčano još dugo :)

    drži se. kisses

    avatar

    11.08.2009. (20:19)    -   -   -   -  

  • Doll

    Jao, možeš biti zbilja sretna što imaš tako razumnog dečka koji će te uvijek saslušati i pokušati zajedno s tobom riješiti probleme. Jbg, teško je svima, a kad nije...
    Drži se!
    Pusa

    avatar

    11.08.2009. (21:08)    -   -   -   -  

  • Dandy

    To što se bivšeg tiče uopće nije toliki bed. Ja sam sa svojim sadašnjim skoro godinu dana i obožavam ga. No uvijek zadrhtim na spomen bivšeg. To je jednostavno tako. Nema se što rješavati. Lijepo objasniš dečku da si se krivo izrazila i kažeš mu koliko ti je stalo do vas, a ubuduće takve gluposti zadržavaš za sebe jer nisu vrijedne spomena i uništavanja lijepih stvari koje trenutno imaš.

    Što se ostalog tiče, svima nam godi pauza od perfekcionizma tu tamo. Možda ne godinu dana, koliko je trajala moja, ali male pogrješke kakva je tvoja se toleriraju i održavaju nas normalnima. Tako da glavu gore a žilete koje čuvaš u tajnim ladicama pobacaj što prije!

    Drži se.

    avatar

    12.08.2009. (16:07)    -   -   -   -  

  • Skinny. Thin. Bones

    hej hej. kako ide? :)

    avatar

    13.08.2009. (00:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...