Komentari

nkdobranovigrad.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mrzli

    neeeeeeeeeee...znam da smo mi krivi, ali nismo mogli pustiti finale na turniru i ići na utakmicu, ali nemoj zato podnosit ostavku,odužit čemo se Vrlovki za to, ako treba utakmicom i u tjednu kao što je bila i ona prijašnja. Definitivno je krivica na našoj strani, ali ja te molim kao igrač, a mislim da govorim i u ime ostalih igrača da ostaneš na mjestu trenera jer drugačije nema smisla, ako odeš ti...onda odem i ja, meni se onda ne igra nogomet.

    avatar

    10.08.2009. (22:16)    -   -   -   -  

  • kolenc

    mislim da si sve jasno objasnio, nema smisla onda igrati,a ja uopce ne znam ni kad pocinje sezona ni kup.. al opet,kakvi seoski turniri,odite na kutiju sibicu ak vam se vec hakla..

    avatar

    11.08.2009. (00:02)    -   -   -   -  

  • mrzli

    a di sam se naučio igrati nogomet, nego na seoskom turniru...uostalom ovo nam je bio dobar trening na turnirima za početak sezone...ispalo je tako da se poklopio da je turnir odgođen za tjedan dana i da su obje ekipe u kojima igraju igrači dobre ušle među 4...

    avatar

    11.08.2009. (00:26)    -   -   -   -  

  • index.hr

    neodaziv u klub za kojeg igraš zbog nekog turnirčića je smiješan i da sam ja trener isto bih učinio. Poludio i dao ostavku. Neodgovorni ste!!

    avatar

    11.08.2009. (14:50)    -   -   -   -  

  • ja jedan

    Ma odoh onda i ja, smisao nogometa u Novigradu prestaje sa odlaskom našeg trenera

    avatar

    11.08.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  • promatrač

    Moej mišljenje kao promatrača sastrane, je da je ipak klub bitniji od bilo kakvih drugih aktivnosti ... osim ako se niste drugačije dogovorili. Kad su u pitanju klubske obaveze onda nema mjesta samovolji a upravo takva je rezultat poteza Vašeg trenera. Svatko na njegovom mjestu bi tako reagirao nema veze dali je to u amaterizmu ili profesionalizmu. Red se mora znati !!!

    avatar

    11.08.2009. (15:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...