Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • meani

    Koliko te preko bloga poznajem ti si veliki optimista i sigurna sam da nikad nećeš odustati i prestati vjerovani. Ja još vjerujem samo tračkom nade koji je u meni. Mišljenja sam da kad je nekome u životu teško, teško mu je cijeli život. Što se kaže kad je netko jadan, jadan je. Onima kojima sve ide od ruke tako im je uvijek bilo. Ja radim ali ponekad uzimam taj posao zdravo za gotovo prvenstveno zato što radim s ljudima koji me ne poštuju. Što se veza tiče tako mi je kao i tebi i gotovo da nemam nade jer kad mi se i netko svidi to se izjalovi pa mi se više i ne da truditi. Više nisam ni sigurna da nekog želim. Kao kad nešto jako želiš ali kad prekasno dobiješ više ti nije bitno.
    TVoja je vjera jaka pa vjerujem da će se sve nekako posložit iako mislim da si neki "baksuz" (.ebivjetar ili kako se već kaže) već bi imao sve za čim žudiš.

    avatar

    06.08.2009. (08:01)    -   -   -   -  

  • Miriam

    Pozdrav!! Čestitam na hrabrosti i strpljenju! Sigurna sam da će tvoja upornost i nadasve vjera, biti nagrađena. Ja, hvala Bogu, ne tražim posao ali čekam mirovinu i već 14 godina sam bez stalnih prihoda. Uz Božiju pomoć i dobre ljude, nekako ide. Znam da nije neka utjeha za tako mladog čovjeka, ali, samo imaj vjere i sve će doći na svoje mjesto!! Želim da uskoro nađeš pravu ljubav! Samo hrabro, Miriam!

    avatar

    06.08.2009. (08:35)    -   -   -   -  

  • EuM

    Eto, malo mog razmišljanja, onako na brzinu, shodno trenutku
    vremena kojeg sam upravo proživio... a ono me tiho, prepustilo
    neizvjesnosti slijedećih otkucaja... vodeći me ka smiraju Neba,
    ka vječnosti!!!

    avatar

    09.08.2009. (00:23)    -   -   -   -  

  • AllyMcBeal

    Dati ce Bog ne brini,kad- tad!Svako ima svoj kriz da nosi,pa kako kome,tko zna zasto je to dobro,ali na kraju uvijek sve bude dobro;-)

    avatar

    09.08.2009. (23:06)    -   -   -   -  

  • pjesma.hr

    Pozdrav !!!!
    Nije me dugo ovdje bilo...
    Bog i Hrvati

    avatar

    09.08.2009. (23:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...