Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • duje

    Ne želim čestitati nikome ništa...osim braniteljima , onim pravim braniteljima - kao što je ovaj iz tvoje priče. Jer, ovo što smo napravili ne sliči ničemu . Bahati, korumpirani, nekulturni , nemoralni donose zakone koji vrijede samo za budale ko što sam ja - a što ste napravili vi iz oporbe?Što ste napravili da ova država konačno stane na svoje noge i da zakoni vrijede jednako za sve nas ... da nismo podijeljeni na građane drugog reda koji se strmoglavljuju i na one koji "idu dalje".

    avatar

    05.08.2009. (19:43)    -   -   -   -  

  • rainman

    Kako je lijepo iz ove vaše morske perspektive gledati u more, valove, jesti pršut i paški sir i prizivati sjećanja na dane koji su na svima nama ostavili trag i zbog kojih smo ostarjeli tako brzo...A more se diže i penje, dobro jutro kažem more, dobro jutro more meni kaže, (ili kako već ono pjesnik kaže)!Pa opet malo naviru sjećanja...Bez obzira na vašu profesiju, uvijek sam imao dojam o vama kao o socijalno neosjetljivom biću. U današnje vrijeme kada si većina običnih ljudi ne može priuštiti ni dio blagodati koje si vi možete(ne kažem da niste zaradili, jeste, to ne osporavam), vi se čak ni u ovom tekstu koji je posvećen Danu domovinske zahvalnosti ne možete suzdržati od svoje snobovske prirode !!! Jako neukusno, posebno za velik dio sirotinje koji možda svojoj djeci mogu mjesečno priuštiti 15 dkg pršutića o kojem pričate.Ne, krivo pišem, onog puno jeftinijeg!!!To je činjenica, a vas briga za činjenice. Kažete - nikog nema u Sisku! A gdje ste vi?Zar smatrate da vi danas niste trebali biti u Sisku???I po čemu se to vi razlikujete od onih kojih danas nema?Isti ste poput njih!Zapravo,niste isti, oni su puno inteligentniji, skidam im kapu - pobijedili su, a vi ste zbog svojih drugara izgubili izbore! Uživajte u valovima, medici , pršutu i morskim specijalitetima!Zaslužili ste!

    avatar

    05.08.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ovaj citat na kraju je odličan. Istinit i iskren. Istovremeno postavlja mnoga pitanja. Lijepi pozdrav.

    avatar

    06.08.2009. (08:58)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Rasprava o rebalansu proračuna:

    Vidović: ...i zato smatram da...

    Šeks: Vrijeme je isteklo.

    Vidović: Ispričavam se.

    Ovakvu gestu kulture nisam dugo vremena vidio u našem parlamentu.
    Svaka čast, doista ste gospodin čovjek.
    Želim Vam svako dobro!

    avatar

    06.08.2009. (14:11)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Priča o ovom branitelju... objavljena javno... od zastupnika... je puno više od onoga što mnogi čine neiskreno i obezvrijeđuju ljudske žrtve... više od paljenja svijeća, polaganja vijenaca i klečanja na misi.
    Pozdrav... :)

    avatar

    06.08.2009. (22:53)    -   -   -   -  

  • fantom

    Lijepo je to... hvala... samo... čovjek se pita, koliko je vaša stranka zaslužna za to što smo uopće morali imati branitelje... Ne želim vrijeđati ni omalovažavati, samo vam uputiti jasnu poruku:

    Koliko je SDP zaslužan zanezavisnost Hrvatske? Nisu li odbili glasati o deklaraciji o nezavisnosti?

    Koliko je SDP zaslužan što su nas Srbi napali i što su uopće bili naoružani? Nije li oružje teritorijalne obrane (kojeg je navodno bilo za 200.000 vojnika, a toliko ih nije bilo ni u Oluji) odnešeno protupravno, a po tadašnjim važećim zakonima odgovoran je bio Račan? Učinio je to između 2 izborna kruga, kada je bilo očito da neće pobijediti.

    Nije li time Hrvatska ostavljena bez oružja, a oružje koje je odnijela JNA je podijeljeno srpskim civilima-pobunjenicima?

    Nije li SDP odmah po dolasku na vlast vratio komunističko ime Dinamo? Nije li odmah po dolasku na vlast iz "Hrvatski državni sabor" maknuo riječ DRŽAVNI? Sad može bit i kazališni.

    Nisu li SDP-ovci od Domovinskog rata do danas najviše proganjali upravo branitelje, a svi mi pamtimo onog branitelja, kojeg je SDP-ova administracija i politika proglasila lažnim invalidom, pa je ovaj ministru donio svoju protezu?

    Nije li se 30.5.slavio Dan državnosti punih 10 godina, jer smo zapravo na taj dan slavili pad komunizma koji je otvorio put parlamentarnoj demokraciji? Nije li SDP odmah po dolasku na vlast promijenio datum, iz revanšizma prema svemu što se stvaralo u vrijeme Tuđmana?

    Nije li SDP time pregazio i volju vlastitog naroda koji je zajedno s Tuđmanom u velikoj većini to gradio?

    Nije li SDP (prešutno) žestoko "nabrijan" protiv Crkve? Nisu li SDP-ovci 90-ih sudjelovali na sastanku Masona, kao što su bile pozvane i ostale novonastale stranke da sudjeluju, ali se nisu odazvale?

    Mogao bih nabrajati u nedogled. Kao što vidite, nije problem u novcu, ekonomiji, gospodarstvu, niti u praznim želucima. Nego je problem što nas se moralno gazi i pravi budalama. To boli daleko više od praznog želuca i svih ostalih batina.

    S obzirom na sve što je SDP napravio od 1945 do 2009., zajedno sa svojim satelitima, bilo bi moralno da te stranke više ne postoje, a da vi, ako ste pošten čovjek, postanete nezavisan političar.

    avatar

    12.08.2009. (16:16)    -   -   -   -  

  • fantom

    @ ima jedan svijet: ako misliš da ćeš nešto postići samo zato jer na misi klečiš, bolje je da na Misu niti ne ideš.

    Trebaš znati: više vrijede ruke svećenika za oltarom koje vape prema nebu, nego sve vojske ovoga svijeta! Čovjek koji kleči zato da kleči, neće postići rezultat. Čovjek kojemu je motiv za klečanje čista poniznost i žrtva, postiže rezultat i prije nego li je izgovorio molitvu. Ma zna Bog što nam treba. Ali nam to neće nametnuti, dok sami ne zatražimo da nam da ono što nam treba!

    avatar

    12.08.2009. (16:18)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @fantomčiću... klečim samo kad ribam pločice. Moj Bog od mene ne traži klečanje... nego me od rođenja uči da hodam uspravno.

    avatar

    12.08.2009. (22:47)    -   -   -   -  

  • edo

    Uvijek kad se priča zavrti oko branitelja sjetim se onog rata gdje je pola Hrvata bilo u partizanima, a pola u ustašama. Onda pogledam naše stadione danas i vidim da je situacija ista, jedni mrze druge i najradije bi pobacali jedni druge u jame, Jazovke i kako se već zovu.

    Propustili smo 1991. idealnu priliku pomiriti se s poviješću dok smo krvarili jedni za druge, Zagrepčani za Vukovarce, Splićani za Osječane itd. Da smo to uspjeli, bio bi to veći dobitak od toga što smo stvorili državu. Stvorili bi je mi iovako i ionako, samo bi ona danas bila na čvrstim temeljima.

    I ja sam branitelj, bivši, a nadam se da će tako i ostati mada se bojim da bi uskoro opet moglo...

    avatar

    19.08.2009. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...