Komentari

vidrinsmijeh.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • missillusion

    "Opraštam i sebi svoju lakovjernost, naivnost, preveliku želju za pripadanjem, trenutačni gubitak samopoštovanja i inteligencije...sve je to dio mog sazrijevanja, odrastanja i mukotrpnog pronalaženja sebe..." kao da sam ja to rekla. Samo trudim se, ne dam na sebe nekako, iz sata u sat, i kažem si ovako u noći, neću sutra:), sutra ću opet naći tu snagu koju znam da imam, jer sam je imala još prije tjedan dana i nekako noćas osjećam da je tako, ma koji god ishod bio da ću biti opet snažna. A i ti:). Osjećaji su divni, mi smo ovisnice:))), ali ne bi nas trebali bacati tako, treba zategnuti jarbole:) iako vjetrom ne upravljamo:).

    avatar

    04.08.2009. (03:13)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Pronalaženje sebe..taj proces koji se kao bezvremenski rep vuče za nama,koliko god mučan i neizvjestan,toliko potrebit,jer,kao što si napisala kod mene...živjeti samoću u dvoje,nema gore samoće!To je po meni najgora kazna za neuspjehe u pronalaženju sebe kroz život u dvoje!

    avatar

    04.08.2009. (08:53)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Često pomislim da sve treba objasniti i razjasniti, a onda shvatim da zapravo treba biti iskren, prvenstveno prema sebi :)

    avatar

    04.08.2009. (09:37)    -   -   -   -  

  • Nina...

    mislim ...ne mogu vjerovati u ovo pa ja sam bila noćas kod tebe ovdje i nije bilo ovog posta sigurna sam sto posto sam sigurna....ili sam propuvala od noćarenja....ma nemoguće...
    a dooobro.....šta je je sad tu je a ja sam na poslu i komentar pišem poslje....zatrpalo me...
    samo pusu ostavljam......vidriceeeeee :-)))))

    avatar

    04.08.2009. (10:13)    -   -   -   -  

  • Jaguar

    pa ne tražiti od mene više no što možeš dati
    mrvica sa svog stola
    so friends never ever..

    Svak od nas traži više....ssamo koliko smo spremni dati tu su razlike...e i...
    Nepostoji muško-žensko prijateljstvo..... kao što davno rekoh.... ;)) šah-mat

    p.s.. negdje sam već vidio ovu sliku.... hm

    p.s 2 od srca ti hvala na osvježenju....

    avatar

    04.08.2009. (15:58)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Sjajno je ako ti to pomaže, uspijeva razdijeliti život u nova, neopterećena razdoblja, svaki puta ponovo udahnuti punim plućima, makar jednom godišnje.
    A razumijevanje, hja, pa sve je u percepciji, dojmu, vlastitoj istini i iskustvu. Niti ne možeš očekivati da itko misli isto, niti je to važno. Tebi je jedino važno, mora biti, što ti osjećaš, kako ti vrednuješ sve pojedinačno, koliko se dobro ili loše osjećaš radi nečega ili nekoga....Treba vremena za usvojiti tu mudrost, ali je baš lijepo jednom mirne duše, posve vjerujući sebi, donositi za sebe posve iskrene, sigurne odluke. Sasvim mirne savjesti čak ako se netko ili više njih, koje tangiraju, uopće s tim ne slažu...Onaj osjećaj kada se ujutro kod brijanja ili šminkanja pogledaš u oči sa smješkom na usnama....

    avatar

    04.08.2009. (18:23)    -   -   -   -  

  • Barbara

    Pronašla si sebe i dobila si ono što si i zaslužila. Drago mi je da si si oprostila, obnovila svoju dušu i krenula dalje. Jer ljudi ne mogu dugo stajati na istom mjestu, a korak naprijed u svakom slučaju je bolji od onog unazad. Draga moja, najdraža Vidrice, vidim hvataš ti okolo, još buš i neku ženskicu od 20 prestigla:)), pa ako sse osjećaš dobro u svojoj koži zašto to ne i iskoristiti? Vidim, srama trenutačno niti nemaš i nije te briga i na tome ti zavidim, mogla bi ja malo u suknjici na bicikl pa da vidiš kak budu oči ispadale, a još kad ti prođeš, nema im premca haha:)) srećo draga, neka te miris lavande vodi u zvjezdano nebo i nek te ljubavna sreća obasja što prije..ja ti ostavljam fini koktel s punooo alkohola. nek te omami malo, dosta da se smiješ ko malo dijete hihi. bar na mene tak djeluje. evo grlim te i hvala za osvježenje. guc po guc sva sam ko hladna, čak me ni ovaj pljusak niej udaril u glavu*

    avatar

    04.08.2009. (19:52)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    sve uzimam srcu, jer je veliko i jer ga imam

    Ovo mi je prekrasno rečeno, iako je cijeli post predivan.
    I ja bih voljela imati svoj znakoviti dan. I imat ću ga jednom.

    Osmijeh ostavljam:))

    avatar

    04.08.2009. (20:39)    -   -   -   -  

  • Z.OKI

    Sjećam se kada si pisala o Mrvicama i Francuskoj torti..već tada sam ti rekao da se nikada nesmiješ zadovoljiti samo sa mrvicama..Kada sebe daješ svim srcem..onda ti se sa druge strane to srce mora vratiti svom puninom i pripadanjem.Drago mi je da se oslobađaš svega što te tišti...želim ti da budeš sretna:-))))I da se puno smiješ:-)))))
    Pozdrav i osmjeh ti ostavljam:-))

    avatar

    04.08.2009. (20:44)    -   -   -   -  

  • smotani

    često neki pomisle kad im oprostimo da im praštamo jer stvari vidimo njegovim očima, što će reć, on7ona je povrijeđena strana i mi smo ti koji se trebamo osjećati loše. i znaš, uvijek kad nešto oprostim, prijeđeme preko toka, osjećam se kao da me neko mokrom krpom udario, i uvijek se iznova pitam zašto? ali, opet, opet isto napravim, i opet se osjećam loše, a drug strana likuje... sada, sada imam druge prioritete... mislim da dođe vrijeme kada treba malo promisliti o sebi,misliti na sebe, ne osjećati se kao vječit krivac, već polako, koraknuti većim korakom naprijed. i sad kad ovo pišem ne vjerujem da sam to ja... nemam pojma hoću li uspjeti tko, jer uvijek, uvijek su mi drui prvi, a za mene uvijek ima vremena... nekako, mislim, možda je i moje vrijeme nekom pogledu doteklo......i, sad dolazim do ove tvoje "ne traži od mene više no što možeš dati" ovo moram zapamtiti za vrijeme koje dolazi.. hvala ti na toj velikoj i snažnoj misli.....

    i, još nešto, dok se tamo, kod sebe ne oglasim - nema ti što biti neugodna, pa nasmijao sam se ko malo dijete vašim tjeralicama, teorijama , i iskreno, draže mi je da je tako nego da ste znali ( iko mi je krivo što ste brinuli) ovako ste, priznaj, bili opušteniji., a to i je cilj:))))
    hvala ti na svemu i ja tebi uzvraćam jedan snažni prijateljski zagrljaj, i naravno, ah, pa pusek ;:))))))

    avatar

    04.08.2009. (20:56)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    @ koji su ovo mušketiri....ko ih ne bi volio;))))))

    avatar

    04.08.2009. (21:32)    -   -   -   -  

  • greentea

    ti si jedno sasvim nediskretno, indiskretno nosato ljubopitivo zabadalo. vidiš kako me nitko drugi ne pita o takvim prizemnim stvarima kao što je pišanje. fini ljudi. a, ne ko ti....:)))))))
    pa, čuj vidro, ja ti živim trenutačno u svojem malom 30kvadratnom stanu koji ima čak i wc! tu piškim. a, tamo selim najesen, pa ću to obavljat u novoj školjki koja ipak neće visiti sa zida. bit će podna, jer se tako osjećam sigurnije dok obavljam te važne radnje.
    a, nametnik je stara faca s interneta, s nekih kutaka za ćaskanje gdje je nekad postojala jedna sjajna mala ekipica koja se odlično zabavljala. on je poznata komunjara, mutivoda i mutikaša, galeb i don žuan svjetskog kalibra - u svojoj mašti. broj njegovih žena se ne zna, a ne zna se ni jel to zato što ih ni nema ili ih je previše za brojanje....divan čovjek, samo ga treba držat pod kontrolom. ne obraćaj pažnju na njega...on ti se stalno s nekim vjenčava po inernetu. to mu je jedina mana.
    ....vidim da se voliš i sve si opraštaš. mislim da je to znak da si konačno odrasla. šteta što nas većina ne uspjeva u tome....lijepo je sjećati se tog procesa odrastanja - posebno kad je iza nas. u stvari ljudima je uvijek lijepo sve što je bilo i što će biti. normalno, ja iz inata biram da mi je lijepo upravo sada. samo da se barem nisam prejela lubenice. bilo bi mi još ljepše. evo...idem opet...ajd,pogodi gdje!
    (aseksualna) cmokača....hahahhaha:))))))))))))

    avatar

    04.08.2009. (22:03)    -   -   -   -  

  • Toni M

    :-) A što bih zamjerio, još nakon što pročitam ovo kod tebe? Prvo tekst - obožavam tako poslagane emotivne "namjere" i "odluke", racionalno poniranje u iracionalno - a onda pjesmu... krvavo otvorenu, kao da kožu okreneš naopako. Takvoj sam poeziji uvijek davao prednost pred a priori stilskom. Eto, mogu samo reći da sam uživao u ovom kratkom posjetu tvome duhu, da se tako, pomalo nespretno izrazim.

    avatar

    04.08.2009. (22:34)    -   -   -   -  

  • Nina...

    pa baš i ne znam dal toliko toga da opraštaš al dobro ajde...kad već te krenulo....opraštaj...
    možda i ove noći neprospavane da nekome oprostimo
    a ne ja sam zahvalna na njima...toliko toga lijepog u njima nastaje....toliko riječi izlazi...i teku u rijekama...poput ove tvoje....
    i to tvoje srce...slatko i naivno uvijek će biti ti jedro ....nek uvijek vodi te....
    slijedi ga...(i pazi na konope)....:))))

    vedro ti nebo...:-)))))))))))

    avatar

    05.08.2009. (00:56)    -   -   -   -  

  • opinian

    Pozdrav Vidrice, otkad me nije bilo napisala si dva predivna posta a pjesma TEBI BEZ TEBE, je još ljepša , samo nedostaje više sunca na njenim granama. Čitamo se princezo stiha!
    Ostavljam ti srdačan osmijeh!

    avatar

    05.08.2009. (13:54)    -   -   -   -  

  • Z.OKI



    Evo vidrice..danas ja uzvraćam hladnom lubenicom:-))))

    avatar

    05.08.2009. (19:51)    -   -   -   -  

  • Barbara

    Kako si danas, mila?:))

    avatar

    05.08.2009. (20:29)    -   -   -   -  

  • Nina...

    Nema te danas....ili si se ko i ja lubenice prejela...pa disat ne možeš....iden leć....
    do sutra....:-)))))

    avatar

    06.08.2009. (00:32)    -   -   -   -  

  • Zauzeti

    pridružujem svoj zagrljaj zagrljaju lavande :)

    avatar

    06.08.2009. (09:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...