Komentari

paranenormalan.blog.hr

Dodaj komentar (57)

Marketing


  • mito

    Dobar posao Paranormalan.

    avatar

    02.08.2009. (00:39)    -   -   -   -  

  • unsui

    ...uistinu je fascinatan prag tolerancije ljudi u Lijepoj našoj...

    avatar

    02.08.2009. (05:29)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    @MiTo, hvala, samim posjetom si mi već odao priznanje! Pohvala mi znači još i više, nadam se da ćeš mi navraćati češće! ;--)))))
    @O čemu..., ako si pročitao prilog sa linka "Jesu li Hrvati zaista glup narod?" možeš vidjeti da su Hrvati ispod europskog prosjeka za IQ, nažalost to je jako zabrinjavajuće!
    Odličan tekst, obavezno pročitati!
    @ostali, pozdrav!

    avatar

    02.08.2009. (11:52)    -   -   -   -  

  • borgman

    @para...imam novi post, ma naravno...o Gripi

    avatar

    02.08.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • Neverin

    Jučer sam se vratio iz Istre sa Legenfesta jer mi trebalo par dana za sebe da ne poludim od silnog kretenizma koji vlada u hrvatskoj vladi...

    pročitao sam sve članke i mogu ti reći da sam iznenađen razinom komentara.. umjesto da se fokurisaju na problem korupcije oni tamo se prepucavaju jesmo li ili nismo glup narod ajme mati mila.. kako ih je lako zavest samo sa jednom riječju da zaborave bit rasprave

    ja sam ko Jude predložio da se mi komentatori na ovom blogu pokušamo među međusobno upoznat počevši od toga da nađemo one koji žive relativno blizu nas

    evo ja bi bio počeo prvi

    ja sam iz Rijeke, ima li koga blizu mene? Istra? Otoci? pa da se nađemo i upoznamo se
    jer mi je puna kapa svega ovoga što se zbiva i vrijeme je da uzemmo situaciju u ruke..

    avatar

    03.08.2009. (18:07)    -   -   -   -  

  • borgman

    iz rijeke znam samo jedno žensko stvorenje koje je komentiralo na mitovom blogu, i navratilo je do Splita, pa smo se upoznali. U zadnje vrijeme nema komentara od nje. A s druge strane mislim kako vas ima gore, čak i više nego u drugim hrajevima HR-a.
    Ja dosta putujem, pa ti se javim prije nego "zapalim" za Pag, ili Fužine :-) (možda čak i ovaj vikend)

    avatar

    03.08.2009. (19:31)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Borgman, e može.. tasada nemam u planu negdje ići ovaj vikend, pa mi javi:)

    avatar

    03.08.2009. (19:42)    -   -   -   -  

  • Ashes and snow

    Uzeti situaciju u ruke ?
    Što bi to značilo molim lijepo
    Hvala;)

    20 km juzno od Ri!

    avatar

    03.08.2009. (19:46)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Univerzum, pa samo se otresti 20 godišnje učmalosti

    znači iz Opatije si?

    avatar

    03.08.2009. (20:50)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Petrinja, ex Sisak.

    Zbog zdravstvenih razloga duža putovanja su mi iznimno rizična, osobito ljeti ili kada je vrlo hladno ( najviše izdržim do Zg, ako me suprug odveze, a onda trebam "poseban tretman" u nekom privatnom prostoru ). Ništa strašno, samo zeznuto.

    @ neverin ... sve mi se više sviđa činjenica kako ti dobro pristaje tvoj nick. :)

    avatar

    03.08.2009. (21:04)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Cat, pa vjerovatno ćemo se jednoga dana svi vidjet u Zagrebu, pretpostavljam da će to biti negdje u devetom mjesecu:)

    moj nick? a sve je krenulo sa čestim promjenama raspoloženja a sad tih promjena skoro više da nema:)

    avatar

    03.08.2009. (21:35)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ neverin ... talasaš vrlo uspješno, to me asociralo ... :)

    avatar

    03.08.2009. (21:50)    -   -   -   -  

  • Neverin

    evo ja sam pozvao ono bloegere koje gube vrijeme kod Don Bloga a imaju soli u tikvi da nam se ovdje prifruže umjesto da se okreću u krug i bezveze se živciraju

    avatar

    03.08.2009. (22:41)    -   -   -   -  

  • Neverin

    pretpostavljam da vam je ova lakrdija već poznata? meni je ovaj link doacila Semiramida.. da se izrigaš koliko je ovo duboko i komplicirano ko Gordijski čvor

    avatar

    03.08.2009. (22:58)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ja sam jako blizu Rijeke;-))))

    avatar

    03.08.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    @neverin, zanimljivo možda nosfera ipak postoji?! Ja sam jučer čitao o tome na jednom od paranormalnih blogova ekstraterestrijalske tematike koji posjećujem!
    Strašno je to kada shvatiš da su ti na čelu države kriminalci i upravo radi toga treba oterati tu bandu kriminalaca!
    Možda i nije najpametnija ideja da odajete položaj, ovaj članak pokazuje da je stanje i više nego ozbiljno i da je Jaca strašno opasna u svojoj gluposti! Raspitajte se malo o njenom porijeklu pa ćete skužiti neke stvari! Ne želim da itko ima nekih neugodnosti! Anonimnost je naše oružje i naša taktika te zaštita protiv montiranih pravnih procesa, sjetite se Vukovarca! To je bio presedan u svijetu protiv jednog blogera, to ne rade najjači totalitaristi, čak ni zemlje koje cenzuriraju internet (Kina, Iran)! Svako se češe tamo gdje ga svrbi i gdje ima dima ima i vatre (narodna mudrost je najjača i nepresušna-očito su naši predci bili pametniji od nas, valjda manje televizora)!
    Ja ne stanujem ni približno tako blizu ikoga od vas, svijest u mom kraju o nekim stvarima je jako niska! Letargija je način života, a da ne govorim o nepotizmu i kolektivnim grijesima struktura o tome bi mogao knjigu napisati!
    @svi iz teksta koji je postavio Neverin možete vidjeti da mafija vlada državom i policijom, novinarima prijete agenti i to mafijaškim metodama tipa znamo kada ti djeca idu u školu!
    Tim metodama se nije služio ni Sekuritate u doba Čaušeskua!
    Da se vratim na noosferu, ako se svi usredotočimo (@cat zvučim kao AM) u jedan um možda možemo pokrenuti nešto! Bar podići svijest ovog naroda i iskoristiti Nexus događaj da se očistimo od kukolja u našem društvu! Um je stravično moćan i elite to znaju zato nas redovito truju da se ne razvijemo jer znaju da mi njih uopće ne trebamo da bi postojali, da smo mi kozmički slobodna bića! Da ne ulazim u neke pretjerane filozofije i moja razmišljanja, citirati ću jednu poznatu duhovnu i povijesnu osobu:"Zaista, kažem vam, ako imate vjere koliko je zrno gorušičino te kažete ovoj gori: 'Premjesti se odavde onamo!', premjestit će se i ništa vam neće biti nemoguće." !
    Pozdrav!

    avatar

    04.08.2009. (02:04)    -   -   -   -  

  • Blenda Rachurs

    Udaljenost nije više što je nekada bila. Mogao bi se napraviti veliki online prosvjed! Mogli bi se rušiti neki serveri :)

    Ako ništa, vidimo se u rujnu u zg!

    avatar

    04.08.2009. (08:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Toma Juda, drago mi je to znat.. šta radiš ovaj vikend? možda bude prolazio Borgman pa da se nađemo...

    @Blenda, zasigurno se vidimo gore:)

    @Paranenormalan, cijeli dan na poslu razmišljam o tom tekstu čiji sam link stavio ovdje na komentarima. Užasno je strašan ali treba ga pročitati hladne glave.. budem ti nakon posla odgovorio a sad natrag na struganje štukatura da mi ne govore kako zabušavam :)

    avatar

    04.08.2009. (11:11)    -   -   -   -  

  • ljubičasta

    Post, čiji je link proslijedio neverin, moralo bi pročitati više ljudi. Istinit je. I ta struktura puno je jača i proširenija nego se može zamisliti..Vrh je dobro sakriven dublje u EU.. a uvijek kad se lovi,baci se mala ribica..kost..žrtveno janje..Po mom skromnom mišljenju Hrvatsku su dodobra iskoristili u toj namjeri,da se ljaga skrene od pravih krivaca..

    avatar

    04.08.2009. (12:06)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Ljubičasta, mogli bismo svi prosljediti taj link ljudima koje znamo ali i upozorit ljude da se koriste zdravom skepsom pošto ne treba nikad uzet zdravo za govoto štogod je napisano pa čak niti moje tipkanje na blogu:) neka svako shvati za sebe jer bar ja sam protivnik apsolutnih istina (kake vole crkvenjaci)

    avatar

    04.08.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Nažalost, do devetog miseca nisam u Rijeci, ali tada se možemo naći na kavi. Naravno, i svi oni koji hoće a u Rijeci su, ili u blizini i osjećaju da je došao trenutak podizanja svijesti.

    avatar

    04.08.2009. (13:31)    -   -   -   -  

  • ljubičasta

    @ neverin U pravu si.. Skepsa je uvijek zdrava, a zaključujemo iz vlastitog iskustva..Na žalost ili sreću imala sam posredno iskustvo sa lopužama (čitaj mafijom)..izvukla sam se pravovremeno zahvaljujući skepsi i mojim načelima..

    avatar

    04.08.2009. (13:38)    -   -   -   -  

  • Ashes and snow

    Radim na sebi vec neko vrijeme, a ostali mogu isto, naravno svojom slobodnom voljom.
    Početi od sebe ali ne izvana nego iznutra.

    Pretvori zavjeru u ljubav.
    Ne hrani to negativom , strahom ...

    avatar

    04.08.2009. (17:26)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Univerzum, strah je dobar ako te želi zgazit auto pa te refleksi bace u stranu ali samo kao trenutak a ne kao stanje. Istini za volju zaista se ne bojim jer život u strahu nije više život. Čak je i Isus rekao da onaj koji se boji izgubit život već ga je odavno izgubio. Više se brinem da ne poživim u neznanju kao oni koji kažu "vjeruj" a mi znamo tko su ti zar ne? Dajemo im 250 miljuna godišnje da se igraju trgovcima duše. No dobro to je za neku drugu raspravu neda mi se dobivat žgaravicu radi tega.

    @Ljubičasta, mislim da je najveća sloboda kada možemo zaključivat svatko za sebe makar ispadne da smo bili u krivu ali barem nismo radili po nečijem nalogu

    @Toma, možda se prije vidimo u Zagrebu na prosvjedima :)

    avatar

    04.08.2009. (18:20)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Prosvjedima se ništa ne postiže. Biti nova snaga, u građanskom, pa i možebitnom politčkom smislu i tako djelovati, ali sve to zasađeno na dobrim duhovnim temeljima koje svi mi ovdje posjedujemo, e to bi već nešto bilo. Dati građanima alternativu, naravno održivu, to bi bilo bolje od prosvjeda. Zato priželjkujem naše povezivanje, sviju nas, izgradnju platforme načela i naše djelovanje. Pokažimo sebi, a time i drugima da je drukčija Hrvatska moguća, pa na koncu i Balkan, a time i Europa i Svijet. Jednostavno, budimo svjetlo, sada, ne sutra. Sutra je već kasno.

    avatar

    04.08.2009. (18:50)    -   -   -   -  

učitavam...