Komentari

kre-kreativni.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • *charlene*

    Pozdrav.. moram vam reći da sam oduševljena ovim blogom, toliko lijepih stvari.. tražila sam po netu neke savjete za sadnju začina i naišla na vas.. s obzirom da sam potpuno nova u tome, a imam mjesta na balkonu, voljela bi posaditi nekoliko začina... imate li kakve savjete za mene?

    avatar

    31.07.2009. (21:06)    -   -   -   -  

  • Moj mali kreativni blog

    evo meni je upravo niknuo bosiljak, origano i korijandar......vegetu imam godinama, neki začini su jednogodišnji, neki višegodišnji, više manje sve se nađe na internetu ono osnovno, bitno je kad su ovakve vručine ako se sije da ne bude na suncu već negdje u sjeni i držati vlažnom stalno da se ne zasuši onda sjeme propadne, te sam savjete ja dobila pa evo tako mi uspijeva niknuti, iako se sve sije u proljeće evo dokaza da može i sada, pa bude začina svježeg preko zime, samo kad zahladi i krenu mrazevi potrebno je unijeti u kuću na toplo i svjetlo mjesto......eto, sad u kupovinu sjemenkica i slobodno posij, drži vlažno i niknuti će.....

    avatar

    01.08.2009. (09:06)    -   -   -   -  

  • *charlene*

    da li mi je pametnije kupiti sjemenke ili već gotove biljke što po pazaru prodaju?

    avatar

    01.08.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • Moj mali kreativni blog

    ja sijem jer nisam još kod mene gdje živim vidjela da prodaju odrasle biljke....naravno da je lakše kupiti gotovu biljku, ne treba sijati, paziti hoće li niknuti i imati stotine viška biljčica koje se poslje bace, ali je jeftinije kupit sjeme i poslje imati hrpu biljčica za sebe i za podijeliti....

    avatar

    02.08.2009. (21:04)    -   -   -   -  

  • *

    Početnički rad????? Zezaš! Jako lijepo i pedantno izrađeno, a znam je i iskusnije pletilje koje se ne "hvataju u koštac" s rupicama :)))) BRAVO!
    Kaj se vegete tiče, evo, kao da si mi je poslala!!!! Mamina je prosvala nakon kaj ju ima 3 godine, pa sam dobila sjeme, posijano je već i čekam nicanje. Kako idem na more u subotu, brigu sam prenijela svekrvi koja također žarko želi taj začin na dohvat ruke :)))
    Inače u supermarketima obično na odjelu voće i povrće nude i, već uzgojene, začine. Najčešće se to radi o ORIGANU, PERŠINU, METVICI, MATIČNJAKU, VLASCU i ŽALFIJI. Često i kupim tako malu teglicu cca 10cm promjera, za smo 9,99 i uživam :)))
    *Lorna

    avatar

    04.08.2009. (09:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...