Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • čiovka

    Taman san ti tila reč da su ti upute za poludit. Sa slikon mi je sve puno bistrije.
    A plakat za izložbu je savršen! :-))

    avatar

    30.07.2009. (14:50)    -   -   -   -  

  • galeb

    asti gospu... sad kad san vidija sitija san se... isprinta san ga, zvali me na marendu i bumbu i osta mi na stolu u kancelariji... a hebi ga, sutra ću ga donit :)

    avatar

    30.07.2009. (18:07)    -   -   -   -  

  • marchelina

    ajme lipoga plakata...jedva čekan :) baš će bit lipo, čini mi se..:)

    avatar

    30.07.2009. (18:51)    -   -   -   -  

  • igra u pijesku

    Pročitavši imena autora, izložba će sigurno biti i više nego super. Iii kako čitam, tako se pitam, a gdje je to, kad ono i slikica. Na sve si mislio, osim na autobuse..... al i za to ima lijeka, interaktivna karta je tu..... :))))

    avatar

    01.08.2009. (07:51)    -   -   -   -  

  • moresnova

    super su ti upute i nadan se da cete imat veliki odaziv. meni je to zadnje vece pa cisto sumnjam jer je ima bit i neki koncert u kuli. inace, moga si se javit za popit kavu (imas moj br moba na blogu)
    moresnova

    avatar

    01.08.2009. (17:24)    -   -   -   -  

  • Katja

    plakat je savršen, znan da će i izložba biti isto takva

    avatar

    02.08.2009. (09:55)    -   -   -   -  

  • carla

    Ja vičen onu dionicu iz uvodne riječi...a za nać ovo lipo misto mislin da bi lako našli i padobranci a kamo li vozači i pješaci...Nema šta, temeljit čou`k! Sve po špagu!

    avatar

    02.08.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • A'dam

    Vidin gori stoji da 67 dana ne pusis....bija bi red da nas diko obavjestis....kako ide....jeli se jos petajes....jeli ti triba valerijan....i tako to...??
    .ili si sve jade probrodija....i sa si super sritan covik....?
    ca onda jemas rec, aaa....?

    avatar

    02.08.2009. (20:19)    -   -   -   -  

  • DALmata

    čiovka-ma ja san ti ka stvoren za zamrsit sve.......pa san zato i peta sliku ......e pa sad ako nemorete onda stvarno :)

    galeb-ovo je vec stara informacija......ali nek se zna da si svoj dil ucinija

    marchelina- ni pokušat sumljat oce li bit sve ok.......odma bi sebi odgriza livo uvo :))))).....a sad opet a ko zna kojih ste vi sve apetita jelte :))))

    igra u pijesku- e ovako pošto jema dosta zidica naokolo nebi ti triba bit problem pronac misto :)))) jedini autobus koji vozi do nas je 18.-on staje 30 metri ispod oli ti ga tocno između Koteksa( Kerumovog ducana) i prostorija Kotara.

    moresnova-šteta šta ti je to zadnji dan .......a sad šta se tice kave i poziva.......mogu ja tebe nazvat ali ja ti trenutno ne upravljan mojin dnevnin rasporedima......ka šta san vec ranije reka jednoj mojoj dragoj prijateljici iz ditinjstva........nebi tija obecat da cu doc a bit sprijecen .......nadan se da ma razumiš.......stoga cu ovu subotu ako sve bude OK u Segetu pokušat nac par minuta i nazvat te.......ali opet kažen ne mogu ništa obecat jer mi u svakon momentu more zazvonit mob sa porukon hitno dođi po oca i odvedi ga u Split u bolnicu.......jer san na toj relaciji 2-3 puta tjedno......

    Katja- nadan se i ja da ce izložba bit OK..........a i druženje ekipe .... šta je opet zanimljivo na svoj nacin .........aj ako capaš malo vrimena a ti se lipo zaputi prima Splitu .....

    carla-nace oni to ne boj se.......e sad je na tebi ostatak posla :))) ....ala da se sve lipo sjaje i uglanjca :))) ....e a ovo san ti javno uvalija kaelu nek se zna ako šta po tom pitanju nebude po špagu ko je kriv :))))) ala koji san ja merlo aaaaaaaaaaaaaa

    A'dam-A ono gori moren i maknit.....ne petajen se više, ne tribaju mi sedativi :))) iako istini za volju padne mi napamet dikod kako bi bilo lipo zafumat.......samo je problem šta san u ova 2 miseca nabaca 6 kili nase i sad moran i stime ratovat.......a neznan šta je gore :))))......ovako ce me srce strevit o velike masnoce :))))).....

    avatar

    04.08.2009. (11:51)    -   -   -   -  

  • igra u pijesku

    Ajme meni, je li to starost me sustigla.... gledam ponovo naziv ulice, nešto mi poznat, pa ja živim u toj ulici, samo na drugom kraju, ili na njenom početku.... Ma, zidići će mene voditi, malo odmoriti.....
    Ako se uspijem vratiti s puta, dolazim, ovo vrijedi pogledati..... :)))

    avatar

    06.08.2009. (07:25)    -   -   -   -  

  • slatka kao grijeh

    Imam osjećaj kao da padam sa kruške....
    O kakvim se fotografijama radi?
    Jel mere svatko navrnit??

    avatar

    07.08.2009. (07:31)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ko je nakon ovih uputa zalutao, prava je šuša :)))))

    avatar

    19.09.2009. (13:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...