Komentari

shit0happens0every0day.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • Jaguar

    izdržao bi da je onaj pravi!... znaš kako sam se slatko nasmijao na ovo.... ma, šta, najača si...hahaha...
    E i imam jedna stvar koju samo žena može napraviti .... nakositi i kričavozelenim napisati tekst... Oći su me zabolile, al sam s guštom pročitao.. E to su žene, ljubav i bol u istom osjećaju....

    avatar

    29.07.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • Neverin

    žao mi je ako ta ogorčenost proizlazi iz tvog osobnog iskustva... ja ne mislim da smo mi svi isti niti da je dosta naići na dva idijota da se od njih napravi zajednički nazivnik za ostatak spola..

    treba imat vjere a do tada svatko od nas prolazi svoju kalvariju za sebe

    budi dobro i nemoj biti ogorčena

    avatar

    29.07.2009. (20:29)    -   -   -   -  

  • Mrs. Morrison Joplin

    Baš sam ovih dana razmišljala o tome, ali ne, nisu svi isti. Nikako. Jer neće svaka žena mjenjati muškarca svako malo, neće svaki muškarac svako malo slamati srca.
    Trebamo se potruditi i potražiti nekog posebnog, ako nam se već svi čine isti. Ali ne, nisu isti.
    Svi smo mi različiti.
    Grlim.

    avatar

    29.07.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • Arthemisia

    zanimljiva tema, iskreno govoreći...
    pa da, svaka žena kaže da su svi muškarci isti, a svi muškarci da su žene iste.
    većinom su na kraju veze pogođene žene (mada i muškarci znaju ponekad biti jako pogođeni, iako malo rijeđe, ali ako im je stalo..). iskreno mislim da su većinom žene više time pogođene jer smo mi ipak malo osjetljiviji spol, no to ne znači da mi ne možemo sve što i muškarci (velika sam feministica, pa mi je ovo JAKO važno). da, uglavnom, mi žene se više nadamo ljubavi i nju tražimo skoro u svakom muškarcu, dok je njima na pameti sakupiti čim veći broj žena koji su uspjeli, kako da kažem, izmuljati i odvesti u krevet, jer budimo realni, to je životni cilj svakog muškarca - da se pohvali pred frendovima koliko je žena uspjel smotati. ponekad se to sve pretvori u prenapuhanu priču koju oni izmisle samo da bi ispali frajeri.
    uglavnom, zbog tog razloga se ne mislim niti udavati. ipak nebi mogla vjerovati toliko nekome da bih se udala za njega. iako mislim imati djete, jedno, i biti samohrana majka, mislim da, iako nije od mene fer za djete da nema oca, ali ipak ću biti toliko sebična da otac tog djeteta i ja ne živimo zajedno. učinit ću to za sebe. sebično - znam. ali više ne vjerujem toliko ljudima, i imam razloga za to.
    i ako bih vjerovala i ako ću se udati, sigurno će biti prekid nakon nekoliko godina pa koja je onda svrha da se udam?
    da, i samo još jedna stvar - nikad nisam shvaćala cure kojima je jedini životni cilj udati se i roditi djecu. kao i neke cure koje znam kojima se život vrti samo oko dečkiju... to mi nikad nije bilo jasno. halo, di vam je pamet???!!!!!!!! ovo nikad neću shvatiti....
    pozdravljam

    avatar

    29.07.2009. (23:15)    -   -   -   -  

  • Amelia

    Jako zanimljiva tema. :] Pa, na neki način sve mi i jesmo iste, ali, opet, sve smo različite.. A muškarci? E, oni su svi isti. :D Šalu na stranu, iako mi žene to uvijek govorimo, nije baš ni to tako. Ima i njih posebnih.. sve ovisi kakve tražiš. :) Ako je Pravi, Pravi je. ^^

    :*

    avatar

    30.07.2009. (12:10)    -   -   -   -  

  • ----mija----

    nitko nije savršen ...ljubav je čudesna ali ne čini čuda ako nema ono što je najpotrebnije .povjerenje .razumnost i želje (oboje).....to je čarolija....grlim te..

    avatar

    30.07.2009. (12:43)    -   -   -   -  

  • ANDJELL

    Nijedna zena nije ista,nijedna ljubav nije ista,nijedna bol nije ista,nijedna suza nije ista...Zene mogu biti zene i muskarci opet muskarci ali kada dodje prava ili pravi,tada se osjeti da ljubav nije bila ono sto smo mislili,osjetimo da bol ustvari nije bol kakvu osjecamo tada,i ta suza postane strasno vrela jer iskreno pada sa lica za nekim koga volimo...Sve se svodi na jednu jedinu rijec voljeti,zelimo li voljeti,zelimo li patiti,zelimo li srce dati,dusu kidati i nekome je pokloniti...Neki ce mozda svatiti zbog cega su suze lili jer ce poslije doci smijeh,ali vecina nas ostace u hodnicima sjecanja i trazenja nove ljubavi koja je slicna onoj zbog koje smo zalutali na kaljavim ulicama i zbog koje nam jos uvijek suza u oku sija.Hvala ti na posjeti,a inspiraciju moju potrazi na mom osnovnom blogu i vidjet ces da svaki dan pjesme iz mene izlaze vuce ih nesto da ih ispisem www.andjel-andjeo.blogspot.com.... veliki pozzzz od Andjela...

    avatar

    30.07.2009. (13:11)    -   -   -   -  

  • plamenazora

    Da, kad dodje pravi onda to znamo,ali .......kako ga zadrzati kad je covjek s Marsa a zena sa Vinusa...pozdrav ti ostavljam!

    avatar

    30.07.2009. (18:21)    -   -   -   -  

  • Arthemisia

    ha, ha.. da ispija pivu i bulji u tv...
    pa nikad nisam bila za to da su samo majke te koje trebaju odgajat djecu. tu uvijek trebaju bit i očevi. jer ako su dali doprinos i prije rođenja djeteta (nadam se da razumiješ xD ), onda bi bilo fer od njega da i dalje doprinosi...
    a ako ne želi, niti ja njega ne želim pored sebe.
    ideja o samohranim majkama me nekak uvijek privlačila. ponosna, samosvjesna, uspješna =)
    pozdravljam

    avatar

    30.07.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ništa nije toliko crno a da nebi moglo biti još crnje,kao što ništa nije toliko bijelo,a da nebi moglo biti još bjelije!Ali,te dvije boje znaju dati ponekad jako lijepu kombinaciju...gledljivu i za oči i za dušu...Sve oko nas nekako je baš tako...Žene i muškarci..Vječita tema,dok je čovjeka...
    Tvoja ogorčenost vjerojatno ima pozadinu,no,isto tako vjerujem da nećeš stati u želji podijeliti s nekim život u dvoje!Ne,nismo svi isti-i dobro je da je tako!
    Bio mi je užitak čitati te kao i zadovoljstvo osmjeh ostaviti :-)))))

    avatar

    01.08.2009. (09:25)    -   -   -   -  

  • Mrs. Morrison Joplin

    Novo.

    avatar

    01.08.2009. (15:56)    -   -   -   -  

  • katolicka mladez

    Oni koji se nađu i prepoznaju, znat će da je to ljubav prava. I postoji ali.
    Svako dobro, lijep pozdrav.

    avatar

    02.08.2009. (11:39)    -   -   -   -  

  • LoLiPoP

    Sviđa mi se tvoj načina razmišljanja i kako gledas na ovo o cem si pisala....zanimljiv post...
    pozz... :)

    avatar

    03.08.2009. (16:44)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Tek sad dok sam se nakostrešil nekaj za napisati,vidim da sam več pečatil jedan,ma kaj jedan,celi buket komentara bum ostavil ak treba :-)))))) Zezam se....Nema veze,tebi osmjeh ostaviti veliko je zadovoljstvo,koje si kad si ti u pitanju,nebi ni za bogamiloga uskratil :-))))))

    avatar

    04.08.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ufffff...teška tema za ove vruće dane, a? Prvo da, s punim uvjerenjem potvrđujem da većina žena ima dosta sličnosti u načinu razmišljanja, logici, izboru prioriteta, dopuštenim granicama ponašanja i tako to. Baš kao i muškaraca na drugoj strani! Što i nije čudno obzirom na sinhronizirani i organizirani, promišljeni i dugogodišnji utjecaj mnogih u tom smjeru. Od obitelji, crkve, raznih partija i organizacija, države, medija i još koječega. Taj utjecaj, koliko god govorili o ravnopravnosti ima ozbiljan i učikovit rezultat i to jest problem. Šabloniziranje radi lakše kontrole, ukratko rečeno. Kome uopće treba slobdnomisleći, nezavisni pojedinac koji radi što hoće, što smatra ispravnim i potrebnim?
    Mada je stvarnost zapravo jednostavnija, svi, bez iznimaka, zapravo samo želimo da nam bude lijepo, zabavno i uzbudljivo! Svaki dan ili čim bliže tome! Promatram i pokušavam shvatiti žene već podosta dugo i moram reći da bih ti mogao vratiti lopticu, da se meni čini da žene više kompliciraju, imaju znatno dužu listu prioriteta i puno više ako i kada u rječniku! Mada je dijelom opravdan njihov oprez, bar zbog odgovornosti koje nosi majčinstvo, čini mi se da žene prečesto znaju biti prenestrpljive, znaju željeti previše odjednom, toliko puno da im to zamagli fokus, onemogući im odvajati bitno, pa onda i uživati u tome do kraja, kako treba!
    Hoću reći, nikako ne mogu zamisliti muškarca koji odlazi drugoj stoga jer je posve zadovoljen i zadovoljan doma, jer uživa u veselju svoje izabranice što je njezin, tako nekako...Čime dolazimo do fatalnog pokušaja mijenjanja koji jest srž problema muško-ženskih odnosa. Nitko se ne mijenja puno i dugoročno, NITKO! A vi žene prečesto znate posegnuti za nekim, ući u vezu s unaprijed jasnom mišlju da vaš odabranik nije uopće kakvog bi željele, da ima pokoju znatnu manu, koja vas nikako ne veseli, ali da ćete to ispraviti, dok je za prvu ruku važno da ispunjava bar dio zahtjeva! I onda, brzo, počne pakao, lagan prvo, doziran, ali stalno izluđujući....i bijeg drugoj! Ne, nije to izlaz koji zagovaram, ali tako bude kada se još nakaleme kolateralne obveze i okolina koja priječi čist razlaz. Muškarci počnu uzimati mrvice uokolo, svejedno čega, sexa, ljubavi, poštovanja i respekta, smijeha ili bilo čega što nemaju!
    Mislim da ne griješim kada tvrdim da brzo prestanete poštovati nesavršene partnere, a koga ne poštujete nije vam uzbudljiv, a tko vam nije uzbudljiv nije više u fokusu sexualne želje, pa se to počne odrađivati, pa se to odmah prepozna.....Ukratko, mislim da žene teško vole nekoga dugo samo radi njega, bez obzira na društveni status, novac, različite neispunjene želje ugodan život i tako to, bar znatno teže nego muškarci u obratnom slučaju. To je dio nasljeđa, tradicionalnog u nama! Neki dan sam pročitao da je pun Svijet uspješnih, bogatih, obrazovanih i moćnih muškaraca koji imaju posve obratne žene, ali gotovo da nema takvih žena s neuspješnim muškarcima! I ako razmisliš to je tako. Nešto dječje, lakomisleno ako hoćeš, nama muškarcima dopušta da se fokusiramo na ženu samu, da je volimo, da je uživamo razveseljavati radi nje same, onoga što podstiče u nama, dok vama ženama pojam muškarca samog, bojim se, ima samo ograničeno trajanje. Dok na duge staze postoji samo muškarac s kontekstom, u kontekstu kakvog želite. A to naprosto statistički jako smanjuje šansu da ga nađete i usrećite, da same budete sretne zbog njega. Osim što vam, kada ga i nađete, jako rasprši energiju, pažnju! A skoro je sve je kod rukovanja s muškarcima, vjeruj, u pažnji....svaki dan iznova!!! Za što treba jak, vrlo jak, motiv!

    avatar

    04.08.2009. (19:01)    -   -   -   -  

  • prorok

    Samo se pitam na šta bi taj svijet ličio bez žena , m ne bi ga ni bilo :):)
    Prijatno veče ti želim.

    avatar

    04.08.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • Mrs. Morrison Joplin

    Novo.

    avatar

    05.08.2009. (23:22)    -   -   -   -  

  • Nitt

    pozzek, novo kod mene pa navrati ..cmoka

    p.s. ovo šaljem svima jer mi se neda drukčije neš švrljat hehe...

    avatar

    08.08.2009. (18:54)    -   -   -   -  

  • prorok

    E ja bi bija blaženi među ženama :):)

    avatar

    10.08.2009. (13:42)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Da i ja tebi još jedan osmjeh ostavim :-))))))))))))

    avatar

    11.08.2009. (17:13)    -   -   -   -  

  • Studentska poezija

    Natječaj za sve one koji studiraju i pišu poeziju... projekt 1. Zbirka studentska poezije, koji će dati priliku mladim, još neafirmiranim autorima da objave nekoliko svojih pjesama...

    Sve o ovom projektu i kako se prijaviti za sudjelovanje pročitajte na:

    http://studentska-poezija.blog.hr/

    Lijep pozdrav!

    avatar

    11.08.2009. (18:05)    -   -   -   -  

  • Nitt

    hej hej xD...pa neg naravno da je nasrala sve zivo...pokupila je tuđa proročanstva...jab je ubila xD..haha..anyway...nagledah se tvojih videa na blogaču xd---lol...cmak odo sad

    avatar

    11.08.2009. (21:44)    -   -   -   -  

  • KALIOPA

    newwwww postttt

    avatar

    12.08.2009. (00:20)    -   -   -   -  

  • Dancing in the desert

    Ljudi,bili oni ženskog ili muškog spola nisu jednaki.Svi smo različiti,to je bar ono što ja mislim.Svi smo rođeni da se individualno istaknemo ali zbog pritiska i zbog straha da ćemo biti izbačeni iz zajednice ako se ističemo,pojavljuju se stereo-tipovi.Svaka je žena različita ali se ne usudi pokazati da je,pa se zato ponaša onako kako joj je okolina nametnula.Isto vrijedi i za muškarca.Moramo računati s tim da društvo manipulira ljudima.Ako se tvoja cura ne svidi tvojim prijateljima pa oni od tebe traže da biraš,većina ljudi će izabrati društvo zbog straha da će jednostavno ostati izolirani i sami u okolini.To je danas najčešći slučaj.Svaka čast iznimkama!!

    avatar

    24.08.2009. (14:31)    -   -   -   -  

učitavam...