Komentari

diarydiduino.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • MASATERA

    Šaljem ti veliki topli zagrljaj, a Uni poljubac ma gdje bila....

    avatar

    28.07.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • Marija Beljan

    Noćas gledam nebo... ne mogu spavati... mislim na tvoju Unu i na tebe. Koja je njena, koja je njegova... da vidim onu pravu... možda je nečija a ne njihova... šta rade oni sada... da li nas vide... jel to sad njena torta sa hrpom svijećica... I za kraj puhnula sam prema njima u nadi da će jedan lahor doći i do njene zvjezdice. Tebi dušo draga mogu samo poslati topao zagrljaj i ovo bolno srce...

    avatar

    28.07.2009. (20:51)    -   -   -   -  

  • Mama D.

    U mislima s tobom na danasnji dan... U mislima te nosim, znam kako boli i jezivo je...
    Kada bi barem postojale rijeci ili djela, da ih se vrati, da nestane boli, ali nema nicega... Sada je samo nistavilo...

    avatar

    29.07.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  • Fabijeva mala seka

    Draga teta Vesna, zelim Vam svu snagu na ovaj dan...
    Voljela bih reci nesto pametno ali ostajem nijema i samo vam saljem zagrljaj jer znam da nemam sto govorit u Vasoj boli...
    Da sada netko i promijeni cijeli svijet, popravi sve nedostatke u njemu i uspije zaustavit svaku iducu tragediju, da se ucini nemoguce - nebi Vam nista znacilo niti bi popravilo jer ne mijenja stvarnost koja je surova i govori da nje vise nema.
    Necu Vam govorit da se drzite i da budete jaka jer to je samo Vas izbor, radite sada i ponasajte se onako kako Vam slomljeno srce zeli, nikad necete isplakat niti prestat tugovat jer nakon ovakvog gubitka, najgoreg moguceg, divno je cudo da zivite i funkcionirate, bez obzira kako to sada bilo, kako je jednom rekla teta Sandra - razlicito je zivjet a razlicito biti ziv, i potpuno to razumijem... Umjesto da Vam ja sada pametujem sto da radite a sto ne, ja cu makar na ovaj dan samo sutjeti sa Vama i zapalit svijecu za vasu prekrasnu kcer.

    Tea

    avatar

    29.07.2009. (16:39)    -   -   -   -  

  • emocija

    Hvala D.
    Hvala Tea, točne su tvoje riječi, tvoje prepostavke i zaključci. Kad bi i cijeli svijet stao, meni to ništa ne bi značilo. Jer za mene je već stao, onoga trenutka. Također i jakost. Preživješi trenutak saznanja Uninog odlaska, sve kasnije sam već preživjela.

    avatar

    29.07.2009. (17:06)    -   -   -   -  

  • Zdenka

    Draga Vesna, 28.srpnja u Umagu, posjetila sam mjesto Vaše vječne boli, boli svih nas majki koje smo doživjele tragičnu sudbinu. Uni, jednoj i jedinoj, jedinstvenoj djevojci i kćerki, položila sam bijelu ružu i upalila svijeću. . .
    Istoga dana, još jedna tragedija, još jedna skrhana majka ispratila je svoga sina Domagoja, predivnog dečka koji je samo želio provesti jedno ljeto sa svojom Marijom, petogodišnjom velikom ljubavi, dragom prijateljicom Irmine mlađe sestre.
    Una, Stela, Branimir, Josip, Fabijan. . . Irma, Petra, Domagoj . . . da li će gospodar Života i Smrti konačno početi donositi odluke u korist ovog prvog ????
    . . . Umag, predivno mjesto i grad za sretne ljude. Za mene, samo ista bol, tjeskoba, nemir ....

    avatar

    31.07.2009. (11:24)    -   -   -   -  

  • emocija

    Oh Zdenka, sinoć sam kasno pročitala vaš komentar ali zadnju polovicu, bilo je kasno, pred gašenje kompjutora (netko po cijele dane ostavi upaljen radio, netko TV, a ja kompjutor) i nisam vidjela prvi dio..a danas, u subotu, tamo, bile su dvije ruže, moja i - vaša. Sve je sagorjelo na vrelini, sve je nestalo....svježina, ljepota....kao i naša djeca, oni, zbog kojih smo postali živi mrtvaci. Hvala vam na posjeti, ali mogli ste mi ostaviti trag dolaska, ovdje, pročitala bih i mogle smo dogovoriti viđenje.
    Koje tragedije, koji besmisao postojanja, koji besmisao rađanja, čuvanja, odgajanja....a oni, djeca, to ne uspiju vratiti ni sebi, ni društvu, ni svijetu. Zar je smisao moga postojanja bol, bijela ruža koju mi draga cvijećarica čuva, pisanje ovoga.........poludjet ću od takvog besmislenog smisla.

    avatar

    01.08.2009. (14:55)    -   -   -   -  

  • kamelija

    Pročitala sam knjige "Putovanja duša" i "Sudbina duša" od Michaela Newtona.
    Predivne su.
    Postoji li neko na našim prostorima tko se bavi hipnoterapijom i regresijom?
    Sad samo mislim da je jedina prava istina o smrti, ona istina od ovog autora.
    I mislim se kakva sam ja bila u prošlim životima da sada oplakujem svoje dijete.
    I što to ja moram naučiti u ovom životu?
    Beskrajnu ljubav i suosjećanje.
    Pročitala sam i "Susreti s Bogom" autorice Jennifer Skiff.

    avatar

    24.08.2009. (14:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...