Komentari

film.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • windfuckersister

    Ma kakva recesija... Horde mladih hodočaste autobusima iz Rijeke u Motovun. Samo većina se hvali time da ne idu uopće gledati filmove nego idu piti.

    avatar

    29.07.2009. (19:56)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Kćer mi je svakog dana u Motovunu i voli film, pokušava i sa upisom na akademiju, ali ja osobno mislim da su to čudnovate projekcije koje se ne mogu vidjeti nigdje nego u Motovunu. Jučer je popila pola litre votke Vigor i nije pogledala niti jednu projekciju filma. Od toliko tisuća mladih na jednom malom brdu pitam se tko zapravo gleda film?

    avatar

    29.07.2009. (22:22)    -   -   -   -  

  • no name

    Kći očito više voli Vigora. :)

    avatar

    30.07.2009. (00:02)    -   -   -   -  

  • nagra

    Tzameti od Babluanija su film desetljeća.

    avatar

    30.07.2009. (06:25)    -   -   -   -  

  • ronin

    @ windfuckersister: pa hodočaste i kaj. to je za mene sasvim u redu kada u krugu od 100 i više km nema ama baš ništa interesantno. uostalom Motovun nije nikad ni tjerao ljude samo na jednu vrstu zabave uvijek to bilo više ko švedski sto.

    @ dejmon: nemoj biti u strahu to si uostalom i ti radila, mislim odrastala ali samo ne u Motovunu već negdje drugdje i niš se ni desilo specijalno. ma gleda se ... vidim da imam nevjernih Toma ko u priči a priči nikad kraja.

    @ no name: ti kupačica ... nemoj širiti bespotrebno strah roditelja.

    @ negra: dijelom dijelim tvoje mišljenje. film je izvrstan no nije toliko fenomenalan da bih ga baš proglasio filmom desetljeća, da dojdeš tu na MFF sigurno bi vidla mnogo toga zanimljivo i jako jako dobro.

    avatar

    30.07.2009. (12:05)    -   -   -   -  

  • no name

    Kako nema ničeg interesantnog?! Ima Legendfest u Pićnu! :P

    avatar

    01.08.2009. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...