Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • SDP

    Žalosno je što se Crkva pretvorila u cirkus smjene a ne molitve !!

    avatar

    28.07.2009. (17:23)    -   -   -   -  

  • UImeOcaISinaIDuhaSvetoga

    pa ja ne mogu vjerovat da autor brise komentare koji ne idu u prilog sveceniku Vukadinu

    avatar

    28.07.2009. (23:39)    -   -   -   -  

  • ANONIMUS

    Istina je i ja sam napisao jedan u kom sam nas narod pozvao da se borimo za Dominka i Ramca i mozes mislit izbrisan je.Taj nas Zupnik je Zupnik respekt ali je brate turpija ubi.

    avatar

    29.07.2009. (06:43)    -   -   -   -  

  • Koji Pero

    UImeOcaISinaIDuhaSvetoga, ti si valjda još jedina nepristojna budala koja ne razumije da nije pristojno u negativnom kontekstu spominjati nekoga pravim imenom, a sam se sakriti iza nadimka. To je uostalom kukavički!

    avatar

    29.07.2009. (08:11)    -   -   -   -  

  • UImeOcaISinaIDuhaSvetoga

    ej moj Pero, ako sam ja nepristojan kakav je taj zupnik? Koji je radio svasta i koji je svojim postupcima zasluzio da ga se razrijesi duznosti sa nase zupe

    avatar

    29.07.2009. (13:07)    -   -   -   -  

  • mat

    nebranim župnika ovog sadašnjeg a nije mi ni namjera al brate i dominko je mislio da je naša župa i crkva njegova privatna prčija pa se tako i ponašo

    avatar

    29.07.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • sofoklo

    de mat ne seri i ti,da ovako kažem,da dominka nije bilo nikada crkva nebi bila obnovljena kako bog zapovida...

    avatar

    29.07.2009. (15:28)    -   -   -   -  

  • promatrač

    Obnovljena je crkava kao građevina što je za pohvaliti a Živa Crkva je devastirana i zapuštena nažalost.

    avatar

    29.07.2009. (15:52)    -   -   -   -  

  • UImeOcaISinaIDuhaSvetoga

    Dao Bog da i jedan župnik bude i blizu kao fra Dominko Batinić

    avatar

    29.07.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • UImeOcaISinaIDuhaSvetoga

    i kad ste tako pametni i znate kako treba najbolje da se zaredite, nikada nije kasno.
    Da se razumijemo, nisam svećenik.

    avatar

    29.07.2009. (16:01)    -   -   -   -  

  • UImeOcaISinaIDuhaSvetoga

    da ne bi neki bolesni um pomislio da možda jesam

    avatar

    29.07.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • mat

    to ti misliš a da nije bilo moji para sredio bi on đoku nek sredi sad u biloj a krešu treba pod hitno otjerat i dovest ili kupit fratra onakvog kakvog uskoplje zaslužuje promatrač slažem se 100%
    a primjer svećenika s župe humac pokazuje da doista nikad nije kasno i da može svak

    avatar

    29.07.2009. (16:27)    -   -   -   -  

  • sofoklo

    je devastirana,al ja ipak mislim da je za to keiv zapadni utjecaj,nisam konzervativan,čak bi se mogao nazvati i liberalnim,ali kriza morala je svugdje u svijetu i jača je nego financijska kriza...kao što ona baka reče:"JA SAM GA CUROM RODILA,AL OVAKVOG BEZOBRAZLUKA NISAM VIDILA".

    a čuješ mat,da nije bilo naših para...dominko nam je barem davao uvid gdje su NAŠE pare potrošene...

    avatar

    29.07.2009. (19:12)    -   -   -   -  

  • ANONIMUS

    Crkva izgleda prelipo .Gledajuci sa Paloca ponosno uzdignuta.Dominko je nesto napravio od nase Crkve Ramac je bio poceo ponovo okupljati mlade ljude i sta doso neki Bugojanac da nama red stavlja kad je faca nek ode u Mundose U Bugojno i pravi se hrabar.Lako je doci na gotovo sredeno i glumiti .Ali sala na stranu Batinicu veliko Hvala od Dijaspore od Australije pa po cilom svitu je bio Dominko moliti da se nasa Crkva dovede u dtanje u kojem je sada.Osobno mislim da je puno uradio za nasu Zupu i da mu se to nesmije zaboraviti

    avatar

    30.07.2009. (06:43)    -   -   -   -  

  • don Kaćunko

    I svećenici su ljudi, ništa drastično drugačiji od drugih. Njihova osobnost i djelo će uvijek nekome odgovarati a nekome se neće svidjeti. To je tako otkad je Boga i svita!
    Ali ovo što se događa u našoj župi je zaista prešlo sve granice. Župnik vrši diktaturu i nad vikarima i nad svima onima koji se prema njemu ne odnose kako su se odnosili naši pradjedovi prema tadašnjim svećenicima. Ali treba zaslužiti da te narod vodi na konju, da ti se klanja i ljubi ruku.
    Meni su osobno zasmetali neki dogadjaji koji su se u posljednje vrijeme dešavali u i oko naše Crkve. U zadnje vrijeme kod nas su propovjedali za patrone u našim filijalama samo oni svećenici koji su u jako dobrim odnosima sa nadbiskupom, kako nebi došao u pitanje nečiji premještaj. Vrhunac svega je bila plačena propovijed u nedjelju 19. 7. u župnoj Crkvi. Onakav pristup i razmišljanja župnika iz susjedne nam župe je mene uvrijedio kao vjernika.
    Gospoda draga, danas je vrijeme globalizacije i slobode medija i mi nismo toliko primitivni, neobrazovani kakve nas smatraju neki tzv. svećenici!
    Pozdrav svim ljudima dobre volje!

    avatar

    30.07.2009. (09:17)    -   -   -   -  

  • nives

    U potpunosti se slažem sa don Kaćunkom!

    Usput bi zamolio ovoga nepismenog Anonimusa da se suzdrži od svojih glupih i zaista nebuloznih komentara!

    avatar

    30.07.2009. (13:01)    -   -   -   -  

  • ANONIMUS

    A ti si jako pametan sve ti pamet iz usiju viri komentari su istiniti ako branis zupnika onda si isti ko i on ..mozes zajedno sanjim .Taj Zupnik gura svoj nos di mi kao Zupniku nije mjesto ako smo tako los narod kako on to plati ljude da propovjedaju sto otjera druge Svecenike sto ne ode on.To je nasa Zupa nasa Crkva mi je sa nasim dominkom i drugim vridnim Zupljanima nacinili takvom kakva je danas.Ma nek si ti pismen mora da negdje u Opcini radis.ha ha

    avatar

    30.07.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  • što jest, jest

    Potvdi ti prethodni komentar. Malo se skoncentriraj i pažljivo pročitaj šta si napisao. mala i VELIKA slova, rečenice bez ikakvog smisla itd. itd.
    Bez uvrede, al stvrno si nepismen i ograničen. Ko te jadan tjera da pišeš o onome o čemu pojma nemaš, još neznaš ni abecedu. Pošto si mentalno malo zaostao očekujem slijedeći nebulozni komentar.

    avatar

    30.07.2009. (14:12)    -   -   -   -  

  • sofoklo

    ma vi ste idioti,anonimus je napisao isto što i don kaćunko,obojica su pisali protiv sadašnjeg župnika...u čemu je onda problem???

    avatar

    30.07.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • general drinjanin

    katolici veći od pape smirite hormone, nema teme na ovom blogu da je vi ne popljujete. Ako ste takvi katolici i moralni kao što se predstavljate, onda malo proučite hijerarhiju katoličke crkve koju ste dužni poštovati. Za naš nemoral nisu samo krivi svećenici, najveću krivnju i odgovornost imaju roditelji, mi podržavamo otvoreno ili prešutno sve što se oko nas događa od prve javne kuće koju je svećenik blagoslovio do prodaje opijata maloljetnicima. Tko o tomu progovori ne bude popljuvan nego doslovce posran. Cijelo se Uskoplje diglo da se uvede red, a naši vrli vijećnici produljili rad leglima nemorala i kriminala. Predsjednik hdz-a se nije zauzeo za dječji vrtić jer se treba unovčit plac, a zauzeo se za produljenje radnog vremena. Nama ni smrt više ništa ne znači, pa parkiramo aute uz same svijeće zadnje žrtve hdzeovog reda. Ja ne znam, a drugom ne dam ili kako zajebat bližnjeg svoga, nažalost sve imaju manje koga zajebavat, a onda kad dođemo za Gospojinu, pa sve rjeđe dolazimo, pokažu nam svu katoličku ljubav i hdzovu civilizaciju...
    Bog sudbinu jednog naroda ne će promijeniti dok se on sam u duši ne promijeni

    avatar

    31.07.2009. (09:51)    -   -   -   -  

  • vojak švejk

    Ti nisi general, ti si pravnik.
    Ti bi trebao znati da je za nadzor i uspostavu javnog reda i mira zadužena policija a ne stranka čiji si dojučerašnji član bio i pod njenim okriljem priskrbio sebi ogromno bogastvo.
    Mrzim one koji su nas doveli do ovakvog stanja i sad se tobože prave veći katolici od pape.

    avatar

    31.07.2009. (11:55)    -   -   -   -  

  • general drinjanin

    prvo ja nisam pravnik, a što da i jesam, nisam ni general jer ste mi sakrili čin, a nisam ni lažni invalid, a i sada sam član hdz, pa imam pravo kritizirati sestrinsku stranku, kad je moj otac bio gazda ti si kroz šupalj đep potezo onu stvar, ja tebe ne mrzim, a ne mrzim ni onog na koga misliš i koga udbaški prokazuješ, a ti i takvi, a ne on, su me otjerali iz Uskoplja, ti si slučaj za molitvu i post. A da se malo poćešeš od svoju kuću, pogotovo ako je želiš graditi u dječjem vrtiću, i tako doprineseš napredku Uskoplja.

    avatar

    31.07.2009. (13:50)    -   -   -   -  

  • vojak švejk

    Tu svoju spiku objesi mačku o rep! Proziran si!

    avatar

    31.07.2009. (14:11)    -   -   -   -  

  • sofoklo

    opet,vi ste idioti,o istoj stvari pričate i onda se svadjate,pročitajte komentare,pa onada u akciju...

    avatar

    31.07.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • sss

    samo je ramac bio dobar a ova dvojica su tu negdi

    avatar

    31.07.2009. (19:02)    -   -   -   -  

učitavam...