Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • goga

    Odlična ideja,molim za savjet,moj susjed koji živi kat iznad mene puši na prozoru i sav pepeo trese po mom prozoru i sav pleh na prozoru pun je pepela.Neznam šta da poduzmem,nebih se htjela svađati ali već je stvarno toga sranja dosta.

    avatar

    26.07.2009. (14:06)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Eto ti ideje - stavi tablu s natpisom "Molimo vas, ne otresajte pepeo cigareta po mom prozoru!" ... ili barem stavi ceduljicu s tim tekstom u njegov sandučić!

    avatar

    26.07.2009. (15:08)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Sve je to odraz primitivizma kakav se naselio u grad...

    avatar

    26.07.2009. (15:10)    -   -   -   -  

  • ST

    Evo me prvi put na tvom blogu i oduševljena san, sve pohvale!!!! Inace san iz splita al san profesorica povijesti pa mi je tema bloga jako zanimljiva. baš zadnji put kad san bila u zagrebu vidila san staru palominu reklamu i znak univerzijade na nekoj fasadi, ne znam tocno di,al se vidi iz tramvaja kad se ide od jelacicevog trga prema maksimirskom stadionu. volila bi vidit na blogu dio zagreba u kojem su se snimali smogovci, znan da onakvog naselka vise nema,al ako je ostalo bar nesto bas bi me razveselilo. LP

    avatar

    27.07.2009. (02:06)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Ej, ST, dobro došla!
    Znam za tu palominu reklamu sa Zagi-znakom, na fasadi je kod tramvajske stanice Mašićeva na Maksimirskoj, imam ju snimljeno zajedno sa još nekim Zagi-uspomenama, bit će jdnom objavljena!
    A što se tiče Naselka, njega zaista nema onakvog kakav je bio nekad ... ali ima nekih drugih kvartova koji se nisu puno promijenili u zadnjih 40 godina (recimo djelići Trešnjevke, Trnja, Dubrave ...), imam nešto forki i od tamo, možda to uskoro objavim. U jednom takvom starom dijelu Trnja se i snimao film "Snivaj zlato moje", recimo, dok se u drugima snimao film "Blagajnica želi ići na more" (Žitnjak, Trešnjevka), a u trećima (kod Zapadnog kolodvora) "Fine mrtve djevojke".

    avatar

    27.07.2009. (08:17)    -   -   -   -  

  • ST

    Jedva cekam zagi uspomene!!!! obožavam zagija,po meni najbolja maskota sportskih događaja ikad... isto bi bilo lipo vidit barem nosonjin neboder :-)

    avatar

    27.07.2009. (12:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...