Komentari

yantar.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • AnnaDz

    eii
    swraTi i uZmi neŠ..
    iL naruČi..
    GrLim;*

    avatar

    24.07.2009. (15:55)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    .. njegova ljubav vrijednija je možda od ostale koja bi ti bila nuđena.. ja sam voljena, od starne svojih prijatelja.. ne znam da li postoji dečko koji me voli.. i nije stvar u tome koliko smo dobri.. ne znam o čemu ovisi da budemo voljene... ali ponekad je dovoljno da nas jedna osoba voli.. moraš se potruditi svoje misli obasjati svjetlošću, sve je na tebi.. moraš se potruditi u svakom danu nać nešto lijepo, nešto što će odgnati te mračne misli..
    .. a blog je stanej naše duše, što imamo tu rasprostiremo, od sreće do tuge, od radosti do žalosti jer smo sve to mi..
    .. neka ovi sunčani dani osvijetle i tvoje misli i učine te optimističnom osobom.. uživaj mi :D

    avatar

    24.07.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • Girl In Love

    I ja sam također postala pesimistica i svađalica...
    Puno sam se prepoznala u ovom postu...
    Ako svratiš do mojeg bloga nadam se da će ti se svidjeti...

    avatar

    07.08.2009. (12:52)    -   -   -   -  

  • annab18

    znaš. ljubav ti ponekad dođe sama od sebe čak onda kada ne očekuješ. vidim to po sebi. davala sma ljubav, a nisam dobilava ništa zauzvrat. i nisam odustala od tog davanja ljubavi. sada ima ljude koji me okružuju i koji mi svoju ljubav pokazuju. njih sam zadržala i njih ću imati. jer oni su mi dovoljni. ali opet neću biti pesimistična i škrta da ne dam drugima ljubav. ljubav moraš dati da mi ju dobila kad tad. možda ne odmah, ali sigurno kasnije.
    napisala si da si postala svađalica, nemoj se svađati. kreni od onih stvari koje te najviše iritiraju i one stvari zbog kojih činiš loše umjesto dobro. neka osoba ti ide na živce, nemoj joj uzvratiti istom mjerom, pogledaj ju, nasmiješi joj se i zagrli te otiđi. prijeđi preko nekih stvari. to nije pokazatelj da se ne brineš za sebe. to jest poskazatelj da brineš za sebe i za svoje prihičko zdravlje. pokazala si da si zrela što si odustala do svađe i što si osobu zagrlila. jer pokazala si joj što je ljubav i tolerancija. a mislim da to tebi nedostaje. nedostaje taj dio tolerancije, da toleriraš druge ljude i da prihvatiš njihove mane. znam, imaš i ti mane, i to je super, pa čak ako ti netko i potuži se kakva si, reci znam, priznajem da sam takva i trudim se biti drugačija. nemoj se odmah svađati i dizati paniku a zašto ti meni prigovaraš.čim prihvatiš svoje mane, odmah ćeš prihvatiti tuđe mane i odmah ćeš vidjeti da će drugi ljudi pokazivati ljubav prema tebi. jer ljubav nije ljubav ako se samo kažu dvije riječi "volim te", ljubav je u dodirima i toplim riječima.
    pokušaj sagledati koje to situacija iz tebe vuku loše i zlo, i pokušaj ih prihvatiti i mijenjati.

    avatar

    11.09.2009. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...