Komentari

zazavoda.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Neverin

    u bogte odmah mi digne tlak takvo ponašanje, nije lijepo ali ja bi takvom čovjeku pljunuo u lice i rekao nek si nađe pravi posao uf nije ni čudo što mladi posive, njihov način nerada im oduzme bilo kakav vitalni uzlet i onda postanu ko svi oni govna

    uf takvima bi volio zapovjedat u sondu neka krampaju, mislim da bi iz gušta radio prekovremeno:)

    avatar

    22.07.2009. (19:23)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @neverin - problem je u tome sto ona to NE SMIJE napraviti jer ce se kad tad morati vratiti kod njega, a on to naravno zna. To su slucajevi gdje bez obzira na sve moras namjestit najljepsi smjesak koliko god gadno bilo.
    A sto bi im volio radit, to je sasvim druga stvar... ;)

    avatar

    23.07.2009. (11:57)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Ne podnosim državnu upravu. To je sve prebacivanje iz šupljeg u prazno, a porezni obveznici to sve plaćaju...

    avatar

    26.07.2009. (01:27)    -   -   -   -  

  • Otok

    O, znam kako je to! Čekaš i čekaš i čekaš satima u redu i onda ti kažu da idu na pauzu, pa opet čekaš i onda još malo rade i zatvore šalter, a što si ti čekao satima, ništa, dođi opet sutra i tako iznova!

    avatar

    27.07.2009. (10:17)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @semiramida - pa u tome i jest problem - čak i da ove sekunde prepolove broj radnika u upravi, što bi se promijenilo?? Baš ništa. Još bi više kenjali i jamrali da im je teško i da ne stignu i ne znam što sve ne izmišljaju. Svaka čast onima koji rade svoj posao savjesno, ali zbilja mislim da su u manjini.

    @otok - da...kad kreneš u red, moraš uzet sa sobom stvari ko da ideš na izlet - nešto za čitanje, nešto za pojest, nešto za slušanje...nikad ne znaš, možda ćeš čekati satima, a možda te i otfikari odmah, pa ćeš sve to zajedno još barem jednom ponoviti. Naravno, u njihovo uredovno vrijeme, koje pritom ne mora podrazumijevati tvoje slobodno...

    avatar

    28.07.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • Otok

    Draga, uredila sam si blog!!! :D

    avatar

    28.07.2009. (17:59)    -   -   -   -  

  • Neverin

    danas u Udinama sam u smao nekoliko minuta riješio svu birokraciju.. tamo su ljudi brzi, efikasni a još čuda li ljubazni... mogu ti reći da me to što bi trebalo svugdje biti normalno ostavilo pod jednim velikim dojmom

    avatar

    28.07.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @otok...ah, jos novije? bila je i neka međufaza, primijetila sam...al si dva posta napisala dok nisam pazila ;)...malo bole oči od ove podloge, ne čini ti se? Inače mi je super, samo da je malo manji kontrast dole...but that's just me...moram procitat nove postove ;))

    @neverin - aha...zamisli u što nam se svijet pretvorio kad se silno veselimo nečem što bi trebalo biti normalno. Ajd super da ti se i to "jednom" dogodilo :)

    avatar

    31.07.2009. (11:43)    -   -   -   -  

  • Otok

    tiha voda
    Pa meni se sviđa, jako., treba malo vremena da se privikne na to, kao što sam se ja navukla na tvoju zelenu. Sada znam neke stvari pa mogu operirati po dizajnu, ako imaš nekih ideja za svoj mogu probati. :)

    avatar

    31.07.2009. (12:01)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    dežurni administrator...joooj....na moment sam pomislila da kad si sišla do porte da si htjela opet nazvati gore...samo da kažeš:- želim vam ugodan dan:)) ali damn to bi bilo previše:DDD

    avatar

    31.07.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @otok - meni je danas valjda pao tlak pa jedva oči držim otvorene...možda je i zbog toga.

    @cistiliste - pa možeš ga jedino još opandrčit pride, što se teškom mukom suzdržiš ;)

    avatar

    31.07.2009. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...