Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • NF

    još kad biste naučili prevoditi famoznu rečenicu, nema puno riječi :P

    avatar

    22.07.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Ne radi se o " prijevodu ", već o interpretaciji riječi..

    Da sam citirao i " preveo " a ne interpretirao, zar onda u naslovu nebi bili navodnici? To je elementarno pravilo pismenosti.

    avatar

    22.07.2009. (16:14)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Pustimo na stranu filoloske rasprave ...

    Mene sve to asocira na nesto drugo. J.F.K. je postao predsjednik amera bas u vrijeme kad su bili u ekonomskoj krizi (kao mi danas). Moto mu je bio: 'Ne pitajte sto Amerika moze uciniti za vas vec sto vi mozete uciniti za Ameriku.' . Imao je ovakvih ili onakvih poteza ali je u trci za prestizem spram sovjeta inicirao Apollo program koji je donio nov razvoj i nove tehnologije cije blagodeti svi danas uzimamo za normalno (pocnimo od alu folije u koju pakiramo hranu pa na dalje).

    Mene samo zanima ima li netko danas u HR muda napraviti isto unatoc i usprkos recesiji? Koiko pratim u medijima, zanimljivih i potencijalno vrlo unosnih projekata koji mogu donjeti velike pare, zaposljavanje i potaknuti razvoj gospodarstva ima (recimo pocnimo od projekta elektromobila, ...) ali Drzava lovu se uporno trosi na krivim mjesta i u nepotrebnom stezanju (bez obzira tko je u opoziciji a tko u poziciji).

    avatar

    22.07.2009. (18:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...