Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (97)

Marketing


  • borgman

    bravo Sagi :-) Ljudska Prava (iako su izmišljotina zapada, i zapad ih se jednako ne pridržava kao ni istok) su nešto što je civilizacijska stečevina.

    avatar

    20.07.2009. (20:17)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...je Borgman, oni su plemenitu nakanu prostituirali, kao i sve ostalo u svojim doktrinama. Btw. razočaran sam. Godišnjica je spuštanja na mjesec ( tako bar kažu ) a kod tebe nema prigodnog posta...:)))))))))))))))))

    avatar

    20.07.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • mišjarupa

    Nema osvetnika???
    Nek samo počnu pa ćeš vidjeti koliko će se osvetnika pojaviti. Ljudima je fitilj pri kraju, samo je pitanje trenutka kada će eksplodirati. Zato političari polako kupe stvari i u bjeg. Polančec je treći koji odlazi sigurno do kraja godine ako ne prije.
    Što se tiče ljudskih prava jesi li znao da te mogu pratiti prisluškivati ili što god hoće jer si im pao u oko zbog ovakvih komentara. A razlog praćenju? Vrlo jednostavan, imaš internet i potencijalno si pirat, kršiš autorska prava. Naizgled beznačajan zakon, koji zapravo maksimalno krši sva moguća prava.

    avatar

    21.07.2009. (08:10)    -   -   -   -  

  • borgman

    Mi u HR-u smo uvijek "korak ispred"... eto... prije amera smo novcima poreznih obveznika posušili manjkove banaka. Prije njih smo državno privatizirali poduzeća (u kapitalizmu naravno...to su rusi napravili još prije), a i prije nego što su ameri došli do Marsa, mi već "padamo sa Marsa" kako smo u "banani"... najnapredniji na planetu, eto to smo MI :-((
    A slijedeći "prigodni post" će biti o "vođama". Prvi će biti o Jerkovićevom eko-selu, gdje se miješa indijanska tradicija vođenja, sa Ličkim kamenom :-) Bio tamo i to treba podijeliti sa mojim malobrojnim čitateljstvom :-)

    avatar

    21.07.2009. (08:18)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Mišjarupa, praćenje? Da, ponešto znam o tome, možeš čak reči da mi je to i dio struke. Ali ako je država spala na to da ju ugrožava žvrljanje tamo nekog sagittariusa, onda ne zaslužije postojati. Trenutno sam na linuxu i nemam problem sa autorskim pravima...:))))))))))

    ...@ Borgman, došli smo do ruba i očekuje se sudbonosni korak naprijed...:)))))))))))))

    avatar

    21.07.2009. (08:30)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    eee da...pa prvi ustavni problem je bio čini mi se, kad je krivousti pohodio vatikan, a vatikan nas...pa smo jelte potpisali tamo neke ugovore...pa je odjednom ksaver postao gradilište te sa nuncijatom, pa sa ordinarijatom..a sad ono čudo...hhhhh...
    o sekularnoj državi smo svoje rekli kad smo pristali da vjeronauk uđe u škole...pa su svi hrlili slati djecu samo da ne bi bila označena "troprstićima"...paaaa...kaj da opće nabrajam dalje?...

    avatar

    22.07.2009. (23:21)    -   -   -   -  

  • just for me

    znaš kaj...uzimam godišnji odmor i odmak od svih mogućih situacija kao i političkih malverzacija ove naše vlade - sve to mi više nema smisla niti mi se čini normalnim - neka oni donose zakone kakve žele, tak i tak im svaki padne u vodu, a narodu koji im slijepo vjeruje pokušavaju uz sve to nametnuti još gore stvari.....bljak!

    avatar

    23.07.2009. (10:22)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...znate kaj, ovak orkestrirano pljuvanje iz svih medija jedne političke ekipe već dugo nije viđeno! Mislim, koji moraš bit debelokožac pa da ne daš ostavku ko čovjek nakon svega ovoga! Još je znakovitije da iz hadezeja ni čut ni glasa, nikakvo predsjedništvo il kak se već ove. Ko da su svi na svojim skromnim jahticama bez radija i teveja...:)))

    avatar

    23.07.2009. (18:50)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ustav i ljudska prava hahahahahahahahahaha...
    Di smo mi od toga.
    A crkve i njihova uplitanja u sve i svašta, pun mi ih je k....c.
    Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji - si videl našeg gradonačelnika Korušeca u Saboru - u jednoj ruci zdravstvena iskaznica u drugoj - vjenčani list, a mi ušli u 21. stoljeće. Ma lik je genijalac. Nešto mi se čini da Bjelovarski hsls-ovci pomalo odhebavaju Đurđu. Na Facebook-u su svi po grupama protiv premijerke općenito i protiv ovog zakona...

    Danas sam živčana ko vrag i nema živaca dati neki suvisli komentar. Došla sam samo da te malo "vidim" :))))))))))))))

    avatar

    23.07.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • fanny

    F1 je postala živa blamaža. Lete federi po stazi. Baš mi je žao Masse. Samo mi baš nije bistro otkud najednom Alonso - prvi na startu???
    :)))

    avatar

    25.07.2009. (21:10)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, to nije bil feder nego spirala, žensko kontracepcijsko sredstvo! Sve je to katolička urota protiv kontracepcije!...:)))))))))))))))))))))

    avatar

    25.07.2009. (21:52)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kakvog pesa???
    Pojasni...
    :)))

    avatar

    25.07.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...polako, moram smislit post...:)))))))))))))))))))))

    avatar

    25.07.2009. (22:23)    -   -   -   -  

  • fanny

    Nadam se da nije - pekinezer ili sličan malac :)))

    avatar

    26.07.2009. (13:00)    -   -   -   -  

  • zamkolovac

    najgore od svega je to kaj kod nas ima i previse ljudi koji bi se ponasali kao sejn, ali prvo kaj bi im se dogodilo je etiketa "antihrvatski element". to je zapravo i jedini razlog kaj vec nismo poceli lemati i strijeljati lopine kaj nam krv pijeju i pod maskom hrvatske i hrvatstva doticnu hrvatsku sustavno unistavaju vec godinama...

    avatar

    26.07.2009. (13:09)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    sebi, za sebe...politički modus:/// grr

    avatar

    26.07.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  • zamkolovac

    upravo je na htv1 bil sjajan dokumentarac "velika rasprodaja" o tomu kak bogati manipuliraju s bedakima. u boliviji bechtel kupil vodu (drzava ju privatizirala) i u ugovoru stavil da je zabranjeno skupljati kisnicu. to je ono kaj nas ceka s ovim hijenama na vlasti

    avatar

    26.07.2009. (15:35)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    @ zamkolovac..a da mi svi primjenimo onu..iz blowing...itd.."o tome ću misliti sutra"...depra vlada:)))

    avatar

    27.07.2009. (01:54)    -   -   -   -  

  • fanny

    Čovječe, pa nemoj mi reći da od šoka ne moš ništa napisati :)))

    avatar

    30.07.2009. (13:41)    -   -   -   -  

  • just for me

    šok....gdje je novi blog???? a ja se došla tu ispuhati :))))

    avatar

    30.07.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny & Just for me, iskreno, gledajući sabor ovih dana, šok je zamjenila rezigniranost. Nema šanse da ova ekipa lakrdijaša bilo što popravi. Tko zna što će biti jesenas...

    avatar

    30.07.2009. (21:46)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    sabor??' zaboga...mozak im je na leru...čekaju kad će neko napraviti odlučujući korak..onda će se sastati pa vijećati i reći...neee nije to za nas.:)))))

    avatar

    31.07.2009. (02:13)    -   -   -   -  

  • fanny

    Neće biti pada vlade, dok raja ispod prozora u masovnom posjetu Markovom trgu ne pokaže što misli o legitimitetu dobivenom na izborima. Bez toga - ništa. Ovi imaju dovoljno ruku i moš ih slikat'. I zaboravih ono najvažnije - predebelu slonovsku kožu.

    Glavno da je Jaca omađijala Pahora u crvenom kompletiću - upotrijebila "kod crveno" k'o Jack Nicholson. Ili će Hrvatska nešto popustiti Slovencima, ili su dobili packu od Amera. A Jaca će se busati da je riješila blokadu. Samo kaj je raji trenutno EU najmanja briga...
    Meni je nešto lakše zbog činjenice da ja - ove na vlasti nisam birala. Istina, osjetit' ću financijski, ali mi je savjest čista :)))

    avatar

    31.07.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  • borgman

    sagi obrati pažnju na stranicu teleteksta koja kaže kako će Grčka cijepiti sve svoje građane i ilegalne imigrante (znači nasilno cjepljenje) protiv svinjske gripe iako su imali samo 700 pretežito blagih slučajeva. Cijepljenje bi trebalo započeti nakon objave WHO-a. Što misliš koliko će trebati našim poturicama za najveći svjetski medicinski eksperiment u povijesti?

    avatar

    31.07.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, ništ od toga, kranjci budu popustili samo ako ih stisnu ameri ili eu.
    ...@ Borgman, ništ od toga, nema se para. Osim toga u ovoj državi više nitko nikog ne šljivi. A kako i bi kad su čast i poštenje utopističke kategorje...:)

    avatar

    01.08.2009. (20:36)    -   -   -   -  

učitavam...