Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • diddy

    evo jos pokoje primjedbe na iscrpan doktorov komentar: usprkos minusu kojeg su cuvari reda i mira zaradili zadnji dan exita( strpavši dakako jednog naseg eminentnog člana u ćuzu), istima slijedi i jedan sjajan plus. premda je naime na autocesti beograd-novi sad, u starom jugiću u kojem smo meganut i ja putovali na exit, nadjena sitna kolicina određene zabranjene supstance, majstori su reagirali za svaku pohvalu. uz pokoji ispad negentelmanskog ponašanja ("ako ne začepiš gubicu odveščute iza barake i ubiti boga u tebi, jesi čuo!"), momci su bili dovoljno cool da na kraju kazu "ajde, vozite dalje, necemo radi praviti probleme", te tako mojoj malenkosti omoguce da posjet exitu ne provedem u canetovom stilu. nakon toga exit je mogao teci samo sjajno! na ulasku u novi sad nase suputnice, dok cekamo na semaforu, uspijevaju nazicati lubenicu od prodavaca lubenica ciji kamion stoji ispred nas. nakon cijelonoćnog partaja ujutro nailazimo na najbolju sendvičaru u ovom dijelu europe--koju ćemo posjećivati svako jutro do kraja festivala. sljedeći dan stiže ostatak mip ekipe: brek kod nasih divnih novosadskih domacina plus zarađuje sa sjajnom biskom, a doktor i flego sa saljivim pričicama o negostoljubivim novosadjanima koje su sreli u parku. to je međutim vec dovoljno obradjeno u doktorovom postu. nakon furioznog pocetka s in musicom, nastavka sa partijanjem po zagrebu, 4 dana exita nisu razocarala. slijedi lagani odmor po sjevernom jadranu uz vino i šinjorine, pa onda opet na posao-- mipovci, vidimo se u motovunu!

    avatar

    18.07.2009. (01:51)    -   -   -   -  

  • cane

    napokon jedan klasican post!sjajno,doktore!

    avatar

    18.07.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  • oksi

    samo nas ovakvi postovi mogu očuvati na almost cool listi! već sam se pobojao da više nismo na listi, ali jesmo. odahnuh. bravo plusovci!

    avatar

    18.07.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • maligan

    i npokon desio nam se post. lijepo je to...

    avatar

    20.07.2009. (14:19)    -   -   -   -  

  • KO JE TU ZAKINUT

    kažu silovana koza
    kažem jok ona je mene zavela
    ja nesputano šutim niko ne sluša
    bar nisam peder

    avatar

    20.07.2009. (14:32)    -   -   -   -  

  • maligan

    ... samo si debil

    avatar

    20.07.2009. (14:56)    -   -   -   -  

  • iz inozemstva

    pitam kako je on naleteo na taj blog, i pazi njegov odgovor:
    “Hehe, na vrlo ruzan nacin. Pozva me neki napaljeni klinac u Fejsbuk grupu tipa: " Zasto su Hrvati optereceni Srbima? " Ja, naravno iskulirao, ali rek'o da pogledam sta se tamo pise. I u grupi kao izvor sve mrznje prema Srbima navedose minusiplus.blog.hr... Ne mrzi mene, pogledam sta ima tamo, nigde reci o Srbima. Kad odjednom vidim blog o Exitu i rek'o 'ajd' da pogledam, a ono imam sta i da vidim :D”

    avatar

    20.07.2009. (18:35)    -   -   -   -  

  • dr.

    world inferno sutra? anybody?

    avatar

    20.07.2009. (18:50)    -   -   -   -  

  • fotelja

    dragi oksi sretan ti rođendan

    avatar

    21.07.2009. (11:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...