Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • SDP

    Kvesići su veliki sdp-eovci .....jer su to prvi koji su se pridružili osmanlijama..,,,što je i istina.... gradimo zajedništvo...slobodu bratstvo pa pokrenimo se bolje u budućnost!!!

    avatar

    17.07.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • mat

    po 13 put

    nakon sinoćnje molitve u šarića đžamiji u mostaru potukle se one nakarade s bradama zvane "vehabije" s domaćim muslimanima,rezultat 5 povrijeđenih jedan preminuo,počeli se glođat između sebe jebe ih ova šengenska bijela lista postalo im tisno šta misliš sdp o ovom

    avatar

    17.07.2009. (14:59)    -   -   -   -  

  • SDP

    Mislim da nije to stvar jednog naroda ..,,to je stvar svih naroda i hrvata i srba .,,samo što sdp-eovci šute nažalost dok korupcijske narodno veleizdajne političke stranke hdz-a i sda-a vikaju i tjeraju narod pod svoje krilo.... al promijenit će se politika! Ovo što se zbilo sinoć u džamiji rezultat je TUĐMANOVE politike koja je puštala tzv. VEHABIJE u Bosnu i Hercegovinu!!ako ne znate nije TUĐMAN savršena biljka bio kako kaže hdz-e BiH ili hdz 1990 ..sramotno je što nismo upoznali pravo lice jebenog TUĐMANA i usranih političara saupljenih oko njega!!!!!!! Al svi se vračamo ALLAHU i njegovi smo i nismo ničiji...svi smo jedno...(opaska za i onu napadačku stranu)

    avatar

    17.07.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  • didan

    bosna i sdp su mislene imenice koje su ostatak ostataka romantičarskog zanosa i naslijeđa jednog malog dijela poturica koji sebe u ovom povijestnom trenutku hoće nazvati ¨bošnjaci¨ i koji već naginju nazivu ¨bosanci¨ kako bi sve ono što misle pod bosnom mogli nazivati svojim.
    Nu, prikonto se Tunjo , a i neka je, nije nacija samoupravljanje niti sjedenje u arhivu i krivotvorenje, za naciju treba malo više od mržnje prema susjedima, potrebna je bar viza za europu. Imate vremena još ste u 1415 hidžretskoj, ni tito vam se još nije rodio,a upoznali smo aliju krvologa, rahmet mu duši.

    avatar

    17.07.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  • lol

    kvesici kvesici............

    avatar

    17.07.2009. (16:35)    -   -   -   -  

  • SDP

    didane pogledaj brte stvarnost a ne živi u nestvarnom!!!

    avatar

    17.07.2009. (21:30)    -   -   -   -  

  • mat

    sdp pravo didan zbori ti si izgleda mi skreno s kursa, je stvar svih naroda kako reče al da se zauzmu za oduzimanje državljanstva onim ninđžama i bradonjama jer ovdje nikad nisu ni bili na našoj djedovini,a pokojni prdsjednik svih hrvata nema ništa sa ovim tvojim nakaradnim bradonjama jer su svi domaći koji su se odjednom poislamili odnosno postali potencijalni teroristi pa zato uskoro "nemože se ni na more"

    avatar

    17.07.2009. (21:50)    -   -   -   -  

  • Joskan markanov pok. Ive

    kvesiću kvesiću crveni fesiću

    avatar

    17.07.2009. (22:26)    -   -   -   -  

  • poskok

    Živo zakopanu djecu spasio čovjek u bijeloj odjeći i ranama na rukama

    Ocjena: / 3
    LošeOdlično
    Petak, 17 Srpanj 2009 16:35


    Jedan je musliman u Egiptu ubio svoju ženu zbog toga što je čitala Bibliju. Pokopao ju je sa njihovom tek rođenom bebom i osmogodišnjom kćerkom. Djevojčice su zakopane žive!



    Tada je prijavio policiji kako je ujak ubio djecu. 15 dana kasnije umro je jedan član te iste obitelji. Kada su ga išli pokopati, pronašli su dvije djevojčice u pijesku – ŽIVE! Čitava zemlja je izvan sebe zbog svega ovog. Čovjek koji je ubio svoju ženu i zakopao kćeri bit će pogubljen...

    Stariju djevojčicu su upitali kako je uspjela preživjeti. Ona je odgovorila: „Svaki dan nam je dolazio muškarac u sjajnoj bijeloj odjeći. Imao je rane na rukama. Rane su krvarile. On nas je hranio. On je također probudio moju mamu kako bi mogla dojiti moju sestru.“

    Intervju s njom prikazan je na egipatskoj nacionalnoj televiziji. Intervju je vodila muslimanka obavijena velom.

    Ona je rekla na televiziji: „No nije mogao biti nitko drugi doli sam Isus, jer nitko drugi ne čini ovakve stvari!“ Muslimani vjeruju kako bi Isa (Isus) učinio ovako nešto. Ali rane znače da je on zaista bio razapet, a također je jasno i da je živ. Također je jasno da dijete nije moglo izmisliti priču poput ove i da nije bilo drugog načina da ova djeca prežive osim istinskog čuda... Pred muslimanskim vođama je teško vrijeme odluke kako da se postave prema svemu. A popularnost filma Pasija ne ide im na ruku!

    Budući da je Egipat obrazovni i medijski centar Srednjeg Istoka, vijest će se ubrzo raširiti. Krist još uvijek okreće svijet naglavce!
    frama-posusje.com

    Komentari (7)

    avatar

    18.07.2009. (00:47)    -   -   -   -  

  • ja

    Nas Bog je silan Bog. Slava Isusu. Alelujaaaaaaaa..

    avatar

    18.07.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • SDP

    mat....,,,,naš hrvatski život vezan je za bošnjački....,,,to su nerazdvojne sastavnice svakodnevnice u bosni i hercegovini.,,ako ne znaš..u kojem planetu živiš??

    avatar

    18.07.2009. (10:16)    -   -   -   -  

  • didan

    sdp. ne zaobilazi i ne skači,
    razlika je u načinu vezivanja, kad skinemo ove
    hadezeljare (ne hdz) nikad više podaničkog vezanja ko dosada.
    Samo vi falite osvajače vaše bosne i one koji su ubijali vaše kršćanske predke i običnu muslimansku raju (el fatih, mehmed beg stočanin, itd...) i titine krvoloke, da vam njih nebi i da ste ostali Muslimanima možda biste i imali bosnu, ali opet ne kakvu misliš. Znam da moju hrvatsku smatrate pasijom državom, ali vam je ona jedino ostala, u konačnici ostat ćete ono što ste i bili n e s v r s t a n i, ako vas vize ne svrstaju.

    avatar

    18.07.2009. (12:33)    -   -   -   -  

  • Joskan markanov pok. Ive

    bog je jedan.vjerovali ili ne-putovi vjere su razliciti ali vjera mora izlaziti iz srca.

    avatar

    18.07.2009. (13:38)    -   -   -   -  

  • HOS

    ovaj sdp je veci ekstrem od mene...ZA DOM...

    avatar

    18.07.2009. (14:22)    -   -   -   -  

  • mat

    mislim da onaj kome netreba putovnica zna na kojem planetu živi za razliku od onih kojima još ni 2 sv.rat nije završio

    avatar

    18.07.2009. (22:11)    -   -   -   -  

  • SDP

    HOS bolje ti je da se nepojavljuješ na ovom blogu...jer si tuđi u našem teritoriju Bosne i hercegovine.....,,, Tuđman je bio i ostat će umrli kriminalac kao i ti koji su na čelu vaše organizacije ubirali novac u svoje đepove a ne davali ne samo vojnicima HOS-a nego i vojnicima HVO-a novac potreban za vođenje ratova koji su neki obilježeni napadima a neki hvala Bogu obrani...,,jer bez obrane bilo bi svašta....,,, HOS bježi odavde

    avatar

    19.07.2009. (12:31)    -   -   -   -  

  • SDP

    mat bmislim suvišan si za ovaj blog ...tvoji komentari pomalo izazivaju sumnju u ustavnost same države RH....,,,,nažalost

    avatar

    19.07.2009. (12:32)    -   -   -   -  

  • mat

    ode ti balo daleko pa čak i do ustavnosti jedine nam i najljepše domovine jesi čuo da hrvati mogu i sa osobnom na zapada ti balo nigdje aj šibe s ovog bloga ovo je za hrvate uskoplja i njihove prijatelje što ti nisi

    avatar

    19.07.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • SDP

    SDP je vodeći uskopaljski prijatelj!

    avatar

    19.07.2009. (22:34)    -   -   -   -  

  • HOS

    sdp je najveci extrem i prilivoda na ovome blogu...ZA DOM...

    avatar

    20.07.2009. (00:36)    -   -   -   -  

  • adolf

    JEBEM MU MAMU BALINSKU

    avatar

    21.07.2009. (00:41)    -   -   -   -  

  • splićanin

    vidija sam svašta u životu pa me ovo ne čudi

    avatar

    21.07.2009. (14:06)    -   -   -   -  

  • SDP

    Jebem ti mater germansko adolfsku! jebat ću je cijelu noć a ti ćeš adolfe gledat kako je polako potežem ...hehehe

    avatar

    23.07.2009. (12:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...