wow, how do you choose what to try and how do you leave without trying everything! (btw, I enjoy reading about your trip to Italy, your photos are amazing as always)
15.07.2009. (14:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja obozavam Erice. Svake godine se tamo odrzava jedno okuplajnje znanstvenika u polusluzbenoj formi, sa gradonacelnikom i ostalima. Bila sam u tom ducancicu sa pastom....ma obozavam taj gradic :-))) Imas lijepi lak na noktima.
15.07.2009. (16:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovo mi je definitivno jedan od tvojih najdrazih postova. sicilija je jedan od rijetkih dijelova italije u kojima nisam bila (a obisla sam i cijeli jug) valjda zato jer se spremam uzeti barem dva tjedna da obidjem sve. ovo mjesto i trgovina ce mi se definitivno naci na must-listi. kolacice isto poznajem kao brutti ma buoni i cak sam ih i sama pekla....samo sto nikad nisu uspjeli kao oni kupljeni kod talijana :)))). jedva cekam novi post sa sicilije :)))))
16.07.2009. (14:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jaca - I manage to try everything! ;) jja - Nevjerojatno da znas za Erice!! Hvala, lak se i meni jako svidja :)) TIna - I did, it is amazing!!
16.07.2009. (23:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
oolong
Zdravo.
Možeš li našteti imena ovih keksičev? Hvala ti.
17.07.2009. (16:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanja
Zdravo :)
Ovih dana sam u Slobodnoj Dalmaciji pročitala članak o Vama te googlanjem pronašla Vaš blog. Ostala sam začarana ljepotom fotki i profinjenom jednostavnošću popratnog teksta. Ovo već postaje umjetnost, jer oplemenjujete i sebe i nas, sa svakim novim tekstom/slikom. Hvala Vam i nadam se da ćete zaista objaviti knjigu poslije školovanja, kao prilog tezi da je Vaš College najbolji na svijetu. :)))
19.07.2009. (01:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jaca
wow, how do you choose what to try and how do you leave without trying everything!
(btw, I enjoy reading about your trip to Italy, your photos are amazing as always)
15.07.2009. (14:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Ja obozavam Erice. Svake godine se tamo odrzava jedno okuplajnje znanstvenika u polusluzbenoj formi, sa gradonacelnikom i ostalima. Bila sam u tom ducancicu sa pastom....ma obozavam taj gradic :-)))
Imas lijepi lak na noktima.
15.07.2009. (16:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina
Did you try cold almond milk? Yummy.
15.07.2009. (21:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Ja ove bellibrutti znam kao Brutti Ma Buoni, odlicni su iako su ruzni:)))
16.07.2009. (12:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
ovo mi je definitivno jedan od tvojih najdrazih postova. sicilija je jedan od rijetkih dijelova italije u kojima nisam bila (a obisla sam i cijeli jug) valjda zato jer se spremam uzeti barem dva tjedna da obidjem sve. ovo mjesto i trgovina ce mi se definitivno naci na must-listi. kolacice isto poznajem kao brutti ma buoni i cak sam ih i sama pekla....samo sto nikad nisu uspjeli kao oni kupljeni kod talijana :)))). jedva cekam novi post sa sicilije :)))))
16.07.2009. (14:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tea
Jaca - I manage to try everything! ;)
jja - Nevjerojatno da znas za Erice!! Hvala, lak se i meni jako svidja :))
TIna - I did, it is amazing!!
16.07.2009. (23:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
oolong
Zdravo.
Možeš li našteti imena ovih keksičev? Hvala ti.
17.07.2009. (16:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanja
Zdravo :)
Ovih dana sam u Slobodnoj Dalmaciji pročitala članak o Vama te googlanjem pronašla Vaš blog. Ostala sam začarana ljepotom fotki i profinjenom jednostavnošću popratnog teksta. Ovo već postaje umjetnost, jer oplemenjujete i sebe i nas, sa svakim novim tekstom/slikom. Hvala Vam i nadam se da ćete zaista objaviti knjigu poslije školovanja, kao prilog tezi da je Vaš College najbolji na svijetu. :)))
19.07.2009. (01:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...