Komentari

riznicesijecanja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Toni M

    Nikakvi savjeti nekoga sa strane hladne glave neće ti ionako biti smjernice za put kojim ćeš ići. Jebiga, ljubav je kuja, zna srozati svaki ponos i dostojanstvo do neprepoznatljivih dubina. Nisi jedina, ni prva ni zadnja. Samo je jedno sigurno - preživit ćeš i jednoga dana sve će ti to biti smiješno, a taj "on" će biti ili čovjek šta leži do tebe ili neka presmiješna, patetična epizoda iz prošlosti.
    Dobro ti jutro želim!

    avatar

    14.07.2009. (09:10)    -   -   -   -  

  • Toni M

    Izuzetno mi je drago što sam te uspio oraspoložiti, osjećam se počašćenim. Žao mi je samo zbog ispita, ali bar rokova uvik ima, pa ne sumnjam da će i taj ispit doći na red.
    Hvala i tebi na lipim ričima... Čitamo se mi još...

    avatar

    14.07.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  • littledevilgirl

    ajoj ljubavi...
    kako je grozno sto se ovake stvari uvijek tebi desavaju. nakon svega, zasluzujes biti sretna, a ne da svaki put zavrsis sa kretenima koji ce ti slomiti srce...
    voljela bih da ti mogu da ti pametan savjet, ali znam da u ovome svemu rijeci ne pomazu... potrebno je jednostavno proci kroz to sve. jer, iako je to otrcana fraza. vrijeme lijeci sve rane.
    i to zaista djeluje..l.
    drzi mi se mala...
    ako stignes navrati do mostara da se vidimo :)

    ljubiim tee :***

    avatar

    14.07.2009. (23:11)    -   -   -   -  

  • Mrs. Morrison Joplin

    Bilo bi mnogo lakše mrziti sve koje volimo. Sve koji nas povrjede, ali su nam toliko vrijedni i ne možemo im oprostiti. I osjećam se identično.
    Nikada nije prekasno za pravu ljubav, a ako treba čekati, čekaj. Jednog dana ćeš biti sretna.
    Ljubav nam svašta donosi, nekad dobro, nekad loše. Meni se čini da sve što mi je donesla ovoj situaciji je to da u 1 u noći ležim na podu sva u suzama. Ali nekoć mi je donosila sreću i ekstazu. Nadajmo se da će nam se ta vremena vratiti.

    avatar

    14.07.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...