Komentari

safiris.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • safiris

    @draga gali ...eto , mene danas obasjala djetelina sa četri lista, i tako svaki dan ponešto... malo obratim pozornost i to je to....velika puuuuuuuuusa za tebe:):):)

    avatar

    11.07.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  • Boris Pecigoš

    Safiris, baš super pjesma... znakovi... da, evo ja danas vidio djetelinu s tri lista kojoj je četvrti list tek počeo nicati. Ova tri velika i razvijena, a četvrti poput pupa tek provirio između. To još nisam vidio tako... poseban znak!? :-)

    avatar

    11.07.2009. (19:55)    -   -   -   -  

  • VANESA

    .....znakovi pored puta....podsjeća ne na I. Andrića....na Julijanu Matanović....na .....sebe, koja živim po njima, iako ih....gonetam ...sa malim ili večim zakašnjenjem......imam ih što zapisanih, ali najviše u glavi- omotane u određenu emociju....koja kad se pojavi ...javi se i sjet.....tako danas čitam ZNAKOVE .....i sjetim se...,da kad siđem na radiju svira neka od mojih omiljenih....tako da mi je već glupo govoriti, da na radiju sviraju meni po željama......upravo sam se sjetila , da sam jučer sjedila na vrtu i pila kavu ....čitala TKANJE ŽIVOTA.......kad moj suprug donosi četverolisnu djetelinu ....on ih nalazi na svakom koraku....ja mogu tražiti...ali one se od mene dobro sakriju ili pretvore u trolisnu.....odložim ju u knjigu....već ih imam toliko, da iz svake knjige samo ispadaju.....neko bi mislio , da smo ...sretan par....a...aaaaaa'..Jučer na kolniku pred kućom prekrasno duuuuuuuugačko pero.....dižem ga ....i zabadam za živicu, pa ću ga na povratku unjeti u kuću....znam da je meni dano.....naravno zaboravljam.......i sada prije ovog pisma trčim pretražim živicu.....peru ni traga......nije moglo odlepršati , jer to nije bilo pero već PERINA.....uzalud moj trud, znam , da što mi je dano tada nije i sada.....i žalim, ali Vaša pjesma me sjeća na njega....koja je poruka bila doznati ću kao uvijek naknadno.....u vrijeme , kada ću za njega biti spremna....takvih priča ima puno.....ali ne usudim se svima to pričati, jer to nije dobro .....tajne koje su meni dane ,dane su uvijek kad sam sama....a nije sve za svačije uši......SAFIRIS.....naravno i ja sam Vaša obožavateljica-jednako volim i Vaše slike, koje idu zajeno s pjemama past-copy-dalje.....hvala Gospodinu na Vašem izuzetnom daru....i da sam Vas otkrila....u očekivanju .....Vaša Marija K.

    avatar

    11.07.2009. (20:43)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Jako lijepo, draga Safiris!
    Jednom ću Ti umjeti opisati kako se ovdje osjećam. Nadam se:))

    Veliki najiskreniji zagrljaj:))

    avatar

    11.07.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • safiris

    @draga Vanesa-Marija K. ... a ja Vama zahvaljujem jer par minuta prije nego sam pročitala Vaš komentar, na TV-u je bila reklama za Tkanje života, i pomislila sam kako bi bilo vrijedno pročitati knjigu...i dobila sma odgovor kroz Vas ... Hvala:)

    avatar

    11.07.2009. (23:15)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Vratih se sa mora i eto mene uz tvoje prekrasne stihove...Tvoj poklon bio je svo vrijeme uz mene :-)))))

    avatar

    12.07.2009. (10:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...