Komentari

upsid.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sadako's apprentice

    Najstrašnija stvar u cijelom članku jest povezanost ovakvog nesretnog primata s onima koji bi nas trebali štititi - policijom. No ovo je samo mali, jako mali dio, koji samo zgražava. Do velikih stvari teško se stiže, a za miran san pojedinca su blagotvorne kao što je i vatra za borovu šumu.
    Nema, jednostavno nam nema spasa ukoliko se naši državni leukociti ne srede. Država nam ima leukemiju, i treba djelovati dok stvar nije eskalirala do stupnja kada će se aktivisti bojati za svoj život.
    Ovakva nesretna gamad ispranog mozga, kojoj je toliko dobro zato što ima tatu u Ministarstvu financija i nije gladan ni žedan, treba jednostavno biti sanirana. Ne govorim o nikakvim zločinima, i sam educiram ljude oko neetičnosti i opasnosti takvih razmišljanja.
    Ovaj nesretnik možda i ima budućnost. Pogotovo zato što ima vezu. A želimo li opasne građane s vezama? Budala koja ima moć strašno je opasna za poredak.
    Kada bi naši organi reda (od kojih jezivo veliki dio ima razmišljanja identična našem nesretniku) provodili svoj posao uvijek i kako treba, čvrsto i bez progledavanja kroz prste, ovakve stvari ne bi gmizale po ulicama.
    No eto, bolje zabušavati i činiti zločine i baviti se kriminalom, kao što uglavnom i rade. Jadnike poput Borne, iako su slični, iskoristit će za penjanje po ljestvici i za druge kriminalne radnje. Možda zvuči kao uvod u krimić, ali zagrebe li se ispod površine, nailazi se na strašan svijet od kojeg normalan čovjek kojemu je miran život drag, bježi.

    Mene kao Hrvata sram kada ih vidim na cesti. Ne pripadaju nigdje drugdje nego ustanovi za rehabilitaciju.

    avatar

    10.07.2009. (17:53)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Često zaključim da maturanti praktički ništa ne znaju o rasnim zakonima u NDH, niti o nacifašističkom zločinačkom projektu u cjelini. Zapanjujuća je činjenica da je iza njih dvanaestogodišnje školovanje.

    avatar

    10.07.2009. (18:36)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    @ profesor ne slažem se; pa mladić obožava NDH upravo zato što su ustaše terorizirale druge narode u cilju etničkog čišćenja. mislim da nije problem u neobaviještenosti nego u stavu "dobro je činiti zlo za neko više dobro". a najčudnije je što im to više dobro čak i nije specijalno bitno, ngo se više uživljavaju u nasilje samo

    avatar

    10.07.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  • Neverin

    to je zato jer je ova država protiv zla samo načelno.. inače bi nas slali još u osnovnoj školi na jedan školski izlet da vidimo strahote koje su se zbivale u logorima kako jednog dana nebi pobrkali lončiće

    avatar

    11.07.2009. (01:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...