Komentari

khalla.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ako počneš od prvog dana DIJELITI MISLI sa čovjekom svog života,onda za ovo pitanje kaj sam izdvojil.." hoću li imati ili ne, snage boriti se protiv predrasuda, tračeva, osuda,,,"samo sa njim buš našla traženi odgovor...Zato nemoj unaprijed strahovati,neke faze sazrijevanja su iza tebe,kaj nije tak?Nigdje na kugli zemaljsoj ne postoji idealan svijet.Da bi se zaštitla od agresija svih formi i oblika,ponekad treba na sebe navući i trnje.Pa nek se pikne ko hoće,ha?Zato se meni više sviđaju divlje ruže-dulje traju,catu,ocvatu i opet cvatu,ni budali ne padne na pamet da ih reže :-))))))))))

    avatar

    14.07.2009. (10:47)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Evo mene opet,ostaviti ću osmjeh :-)))

    avatar

    23.07.2009. (11:29)    -   -   -   -  

  • maleduše

    prepoznah se da i ja puno razmišljam naletiš na divnog dečka sluša te i poštuje a najvažnije vjerujete jedno drugom i tada se polako počnu stvarati slike o vama kao jednoj zajednici još jedna nova obitelj.Strah me je ić dalje u nepoznato.Dok je dobro nek traje a vrijeme će pokazati koliko su kvalitetni idnosi koji izgrađujemo s drugom osobom.Priča će uvijek biti i uvijek će se nać povoda da spomene i tvoje i njegove vriline i mane ipak smo mi ljudi nesavršeni al ne zaboravi najvažnija si ti,tvoji osjećaji,tvoje želje i tvoj put.Doće sve na svoje,samo polako bez žurbe:)

    avatar

    23.07.2009. (19:52)    -   -   -   -  

  • kaligraf

    teško je trajati u dvoje ako si bez kompromisa, isključiva. to ne znači da ne moraš imati svoja načela ali život u dvoje je ipak podjela. podjela svega. misli, obaveza, radosti, boli, života. i neće biti tako teško trajati u dvoje ako nađeš nekog takvog. no i ti moraš dati svoj dio tom zajedništvu. inače nema suživota. ljubav za sve daje snage. tvoje misli nisu čudne. naprotiv one su relane i misli odgovorne osobe. za svoj i tuđi život. pozdrav tebi :))

    avatar

    24.07.2009. (11:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...