Komentari

2beworld.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • P. B. changes

    Vjerojatno ćeš misliti da nisam dovoljno "iskusna" da ti dijelim savjete, samim time što nisam pretila, ali imam u obitelji osobu koja je na rubu do šećerne bolesti. Nutricionist mu je preporučio GI- dijetu. Neznaš što je to? Zove se još i Montignac dijeta. Bazira se na tome da se jede hrana niskog GI-a (glikemijskog indeksa) koji ne povisuje razinu šećera u krvi. Pročitaj si o tome na internetu. Možeš jesti svašta, nemoraš vagati... Npr. možeš pojesti koliko god želiš jabuka dnevno jer imaju niski GI. Banane zaboravi, kruh također. Vjeruj mi- ta dijeta je stvorena da ljude koji moraju paziti na šećer u krvi. A recimo samo da je nakon samo mjesec dana osoba poboljšala GUK :)

    avatar

    08.07.2009. (21:35)    -   -   -   -  

  • P. B. changes

    p.s. u vezi vježbanja: pilates. Vjeruj mi- pilates je ono što ti trenutno treba. Lagana aktivacija mišića i toniziranje. Eventualno lagani cardio. Ni ne misli na jogging jer ćeš se uspuhati i zacrveniti nakon 5 minuta trčanja. To se čak i meni događa a nisam pretila! Kreni s pilatesom, kad skineš 10-ak kila, onda odi u teretanu ili na aerobic da radiš i cardio. Polako idi...

    avatar

    08.07.2009. (21:36)    -   -   -   -  

  • P. B. changes

    Nadam se da sam pomogla. Ako imaš IMALO pitanja- pucaj :) Ja sam bila na toj dijeti, ali nije mi puno pomogla jer je to za osobe koje imaju za izgubiti više od 20 kila. Jer sam ja praktički na zdravoj težini. Želim ti puno sreće i snage!

    avatar

    08.07.2009. (21:40)    -   -   -   -  

  • debelasvinjica

    ma tu sam. nisam te stigla ni pročitat! u gužvi sam na poslu i ostalom životu sad, pa se javim kasnije, nadam se danas!
    pozdrav!

    avatar

    09.07.2009. (09:45)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Znam za tvoj problem i žao mi je što moraš kroz sve to
    prolaziti. Ali i sama znaš da kilogrami nisu došli sami
    od sebe, pa se tako neće ni skinuti. Ako ti je doktor savjetovao
    vježbanje - vježbaj. Jer ti to može jako puno pomoći :).
    Uz tebe sam! :*******

    avatar

    09.07.2009. (15:49)    -   -   -   -  

  • Skinny. Thin. Bones

    nikad nije kasno za ništa, pa tako ni za početak zdravog života u kombinaciji s dijetom. vježbanje je uvijek najbolji savjet, svako kretanje je dobro tako da tijekom dana pokušaj što više šetati, trčati, voziti bicikl i slično. preporučam brzo hodanje, puno se brže skidaju kile brzim hodanjem nego trčanjem. trčanjem se stvaraju mišići, brzim hodanjem se tope kalorije.
    sretno ti bilo sa svime, drži se < 3

    avatar

    09.07.2009. (20:42)    -   -   -   -  

  • P. B. changes

    Nije bed ;) Nema na čemu :) :-****

    avatar

    10.07.2009. (07:44)    -   -   -   -  

  • * ghetto girl *

    ajooj! brzo poslušati ovo!

    avatar

    10.07.2009. (22:51)    -   -   -   -  

  • bemybaby17

    hej, kako ti ide?
    sretno:))
    i ako ti bude teško uvjek smo mi tu:)
    ipak je bolje da sjedneš za blog nego da jedeš:)
    pusica

    avatar

    11.07.2009. (18:33)    -   -   -   -  

  • debelasvinjica

    Nema zezancije više, ha?! Super što si odlučila istinski krenuti u borbu! Znaš da sam uvijek uz tebe! Samo, molim te, vježbaj! Dobro znaš kako se bolje osjećaš nakon vježbanja! Zaboravi stav od početka u glavi "neda mi se", "neću", "nisam ja za to"! Probaj zabrijati u glavi da to obožavaš, da ti je super, osmijeh na lice i piči vanka! Na početku će ti to biti smiješno i glupo i bit će teško si to posložiti u glavi, ali kasnije, kad izdržiš minimum 21 dan (dokazano da je čovjeku toliko potrebno za ponavljanje nečega da mu to nešto pređe u naviku) za redom, sve će ti to preći u naviku i nećeš se više uopće truditi to zamišljati, nego će ti to biti tako i gotovo! Sve ovo je jedna velika borba, gdje je bilo, je i bit će uspona i padova, boljih i lošijih dana, ali ja znam da si ti jaka, da imaš snage i volje za nešto postići! Ja znam da ti to možeš! I ne zaboravi onu: "ja to mogu, ja to hoću, ja to želim" ....jer ipak je zdravlje u pitanju!!! Javljaj se pliiiiz barem srijedom ako se važeš!!!

    avatar

    12.07.2009. (09:38)    -   -   -   -  

  • Arjenda

    poznam tvoj problem... poznam i ovaj entuzijazam... i poštujem ga. dakle krećeš? tako i treba! Sada je ljeto i to ne bi trebalo biti teško: voće i povrće posvugdje, a sunce te mami da ideš u brzu šetnju ili na kupanje negdje. Šetnja, plivanje, penjanje po stepenicama ili u brdo... samo kreni! znam da možeš!

    avatar

    13.07.2009. (07:50)    -   -   -   -  

  • MOJA BORBA S KILAMA I MOJA DRUGA PROMJENA

    ej mila ja sam imala 87 kg prije godinu dana vjezbala sam i svasta nehs smrsaila sam...
    pala sam u depru proslih 2 sedmice ljubav zivota zarucnik je prekinuo samnom postalo mu dosadno u vezi te se osjecanja promijenila...pila sam i zivjela od alkohola doslovno svaki dan plus slatkishi...eh dobila sam jednu bolest ne bih o njoj da mi frendice ne skuzhe nego ja ti moram vjezbat pomalo i jest samo povrce i bijelo meso znaci nish voche sokicihi kafa alkohol nikotin secer torte nish...i uzasno mi je teshko al et...samim time ak pokushash s time sebi dash u glavi da mozesh otic preko glave ak budesh jela ta sranja i ne budesh vjezbala lakshe ce bit..bash kak doktor kaze ne zbog linije vec zbog sebe i zdravlja ;)
    drzi mi se vjeruj znam kak ti je

    moram se narednih 6 mj hranit ovak-mosh mislit kak mi je =(

    avatar

    13.07.2009. (11:09)    -   -   -   -  

  • Smjer Ilica

    yes! drago mi je stvarno što si našla pravi režim za sebe! sretno ti i drži se! :*** :)

    avatar

    13.07.2009. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...