Komentari

mravince.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • pikili mikili

    Ma samo bi tija pitat autora bloga jednu stvar. Ova rečenica s kojon započinje svaki post. Može li mi objasnit potribu da se svaki put čitateljstvu obrati na taj način? Moran priznat da ne znan pravi smisao pozdrava i okolnosti u kojima se upotrebljava. Vjerojatno zato šta ga ka mravinčanac nisan navika čut među našin sviton koji ne pati puno od dalmatinštine. I tako mi svaki put kad ga pročitan ovo "deboto pošteni" zapara oči. Ka da nan se autor obraća s nekin podsmijehom, ka da nas sprda i sumnja u naše poštene namjere dok posjećujemo blog. Pozdrav svima!

    avatar

    08.07.2009. (13:01)    -   -   -   -  

  • BEMBO

    Ono sinoć je bila sramota ........

    avatar

    08.07.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • mravince

    @pikili mikili: Nema neke posebne potribe za tom rećenicom. Jenom prigodom sam je čuja od jdnog mog radnog kolege ( spličanina od kolina).
    Tako, učinila mi se prikladnom kao uvod u tekst u kom se opisuju događaji u kom su se sukobljavala razna mišljenja i pogledi na iste stvari iz našeg svakodnevnog života.

    Uglavnom svi vi koji komentirate moje tekstove znate tko je njihov autor poznajete me.
    Identitet mi nije bilo u interesu skrivati, za razliku od vas koji komentirate (uglavnom
    kritički i često puta provokativno).

    Neke komentatore sam s vrimenom skužija ili su se sami razotkrili ali opet vrlo jednostavno svoj pseudmnim mogu zamjeniti novim.

    Zna se tko radi pod maskom i "u rukavicama".
    Ne znam "pikili mikili" koliko te moj odgovor zadovoljia ali dok god koristite pseudonime ne možete se smatrati sasvim već deboto poštenim.

    Pozrav uz mahanje ....

    avatar

    08.07.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • mijo

    "...dok god koristite pseudonime ne možete se smatrati sasvim već deboto poštenim."--- izvrsno :-)

    avatar

    09.07.2009. (11:37)    -   -   -   -  

  • ciguli-miguli

    znači, dogovorili ste se da će te se dogovorit kako ćete se dogovorit. Dobro, i to je nešto. A šta se tiče pozdravljanja, to triba ostavit svakome prema volji, i to nešto govori o čoviku...

    avatar

    09.07.2009. (11:56)    -   -   -   -  

  • cicija

    sta su neki pametni na ovom blogu,,,

    avatar

    10.07.2009. (06:37)    -   -   -   -  

  • cicija

    ma cekaj malo! za pocetak povraca mi se od ovog naslova i tvojih politickih parola!!! ka da nam nije pun sufit slobodne, jutarnjeg, otvorenog, zatvorenog i sta ja vec znam, pa moram i na blogu o politici. sad kad je ovaj salamander otisa nadam se da je konacno propala vasa sila! i sta se ti MIJO javljas, uvik si glumija neku pamet a ne vidim da si je bas iskoristiija. i lipo si se ugoija, izgleds ka prasac, jos onaj mos kakao odas!!! prekomican si lik, imbecil od glave do pete, na koga da mi je znat :)))))) i komentiraj na svom blogu, ostavi se naseg sela!!!

    avatar

    10.07.2009. (06:45)    -   -   -   -  

  • Dijete u duši

    "...dok god koristite pseudonime ne možete se smatrati sasvim već deboto poštenim"
    Dragi autore, "deboto" znači potpuno, sasvim, odmah, smjesta. Prije nego nešto napišeš, a pod tim trenutno mislim na citiranu rečenicu, konzultiraj se o značenju riječi. Za to ti preporučam "Hrvatski enciklopedijski rječnik". Naći ćeš ga u svakoj knjižari.

    avatar

    10.07.2009. (09:48)    -   -   -   -  

  • pikica i klitić

    E Mijo prvo ispeci pa reci!!!!!!!!!!!!

    avatar

    10.07.2009. (13:28)    -   -   -   -  

  • mijo

    Jeste li ikad čuli za izraz "ironija"?!?
    @ cicija: paše mi vlast, zato san se ugojio, svaku večer nešto ispečemo kod mene na kominu a ako nismo na kominu onda obilazimo po večerama koje su, dakako- MUKTE. A ako izledam kao prasac onda se ne trebaš bojati za žensku čeljad u familiji, neće valjda one takvog prasca kakav sam ja :-)))))))))))))))))))))))))) A onaj "mos kakao odan" mi je od preponskog naprezanja u večernjim satima sa lijepim djevojkama, curama, ženama... Preporučam i tebi ako me razumiješ o čemu govorim :-)))))))))))))))))))))))))))))), možeš platiti ako te već nijedna ne želi takvog kakav jesi a uostalom možeš i potražiti nekog tko je tvog spola pa ga lijepo i uljudno zamoli za koitus. Želim ti svu sreću što se toga tiče!
    Što se tiče toga da sam "prekomičan lik", drago mi je da tako misliš, tko jesi da jesi...a što se tiče toga da sam "imbecil od glave do pete" mogu ti samo replicirati da takve potražiš u svojoj sobi, kuhinji i dnevnom boravku. Što se tiče komentiranja- zabrani mi ako možeš :-))))))))))))))))))))))))))))))))))), ja barem svoje ime stavim umjesto nicka...
    @ pikica i klitić: drago mi je da paziš na moj pisani izričaj ali, vjeruj mi da je sve što radim i govorim sa nekim razlogom učinjeno ili izgovoreno (napisano)...Nažalost, te razloge vam otkrivati neću...
    pozdrav iz Kučina

    avatar

    10.07.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • Ante

    cicija---nadimak ti sve govori!!!

    Ma šta se ti žališ i na koga se ti žališ, a pogotovo vriđaš, ma papak jedan šta ti radiš za naše selo, pusti druge ljude, ne govori o stvarima koje neznaš ništa, neuki papane!

    Ma samo da mi je vidit koji su to divni ljudi koji koriste ovako priglupe nickove, nađi jaja pa se predstavi pa onda možemo pričat normalno a ne ovako pisat gluposti( ka šta ti pišeš priko bloga). Naćemo se na pivi pa ćemo popričat, a ne da svi gledqaju tvoje neinteligentne i neargumentirane primjedbe!

    avatar

    10.07.2009. (14:57)    -   -   -   -  

  • Cause I'm T.N.T.

    e moj cicija... ajde lipo se predstavi sad... bojim se da nemas onu stvar... ili imas pa je mala....

    avatar

    11.07.2009. (15:09)    -   -   -   -  

  • kikirikikokiceeee

    cicija je car!!

    avatar

    12.07.2009. (14:31)    -   -   -   -  

  • aaa

    ....zivija cicija......

    avatar

    12.07.2009. (14:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...