07.07.2009. (17:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
kakav je okus te ribe kada je jedes ?najbolji blog kojeg sam do sada vidjela cestitam
08.07.2009. (23:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zex
Nisi je trebao sjeć na komade nego je obilno namazat sa začinima (sol, papar, češnjak, ruzmarin, peršin), uvući je cijelu u okrenutu kožu i zavezati žicom pa na gradele ali na lakšu vatru. Pažnje - glava je jako otrovna, treba je odsjeć odmah!
P.S. Pratim ovaj blog već dugo, do sad nisam imao primjedbi :)
09.07.2009. (10:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Na početku mi baš nije izgledalo bajno ali kad si je ispekao več je bolje izgledalo.Ovu ribu nikad nisam ni vidio a kamoli probao.Ovaj put si me iznenadio sa specijalitetom moraš mi reći kako je bilo
09.07.2009. (12:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
Morona (murina) ka i grug (ugor)...
07.07.2009. (17:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
kakav je okus te ribe kada je jedes ?najbolji blog kojeg sam do sada vidjela cestitam
08.07.2009. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zex
Nisi je trebao sjeć na komade nego je obilno namazat sa začinima (sol, papar, češnjak, ruzmarin, peršin), uvući je cijelu u okrenutu kožu i zavezati žicom pa na gradele ali na lakšu vatru. Pažnje - glava je jako otrovna, treba je odsjeć odmah!
P.S. Pratim ovaj blog već dugo, do sad nisam imao primjedbi :)
09.07.2009. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sagfest
Na početku mi baš nije izgledalo bajno ali kad si je ispekao več je bolje izgledalo.Ovu ribu nikad nisam ni vidio a kamoli probao.Ovaj put si me iznenadio sa specijalitetom moraš mi reći kako je bilo
09.07.2009. (12:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Vrijedlo je cekati na ovakav post!
Mljac!
10.07.2009. (21:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
lipo stvarno lipo...a čime ste zalili...dalmacija moja inspiracija
10.07.2009. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ineida
elementaran si, nimalo bakalovićevski nastrojen... bravo samo tako.. pozdrav ineida.
15.07.2009. (17:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
grongo
čini se da je murina bila još živa dok si je derao??
22.09.2010. (00:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...