Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • donin svijet

    Tvoja tema mi je bila kap koja je prelila čašu. Ponovit ću da imam tešku alergijsku reakciju na HDZ... a samim tim mi ni Jadranka nikada nije bila napeta.
    Vjerujem li da može izvući Hrvatsku iz krize? Ne vjerujem!
    Ali zadnjih dana čitam i slušam toliko toga ružnoga o toj ženi.... i ne mogu više šutjeti!
    Jadranka Kosor je žena koja se odlično drži za svoje godine i ima energiju koja me zadivljuje... volim fletne žene!
    Predbacuju joj da je prava vojnikica svoje stranke. Ma hajde?!!! A čija bi vojnikica trebala biti?
    Ako se odlučimo nekome ili nečemu pripadati tada valjda u to unosimo cijele sebe i svoj posao obavljamo savjesno. Što je trebala?!!! Tračati svog predsjednika ili svoju stranku? Zar je trebala špijunirati i potkopavati one kojima pripada da bi je mi danas poštovali? Ja ne volim njenu stranku... ali je poštujem kao političkog neistomišljenika... jer je dosljedna, odana i ustrajna!
    Jako se dobro sjećam prošlog ljeta kad su gospoda krstarila na jahtama... a Jadranka je bila dežurna... jako se dobro sjećam svih prosvjednika, kojima je upravo Jadranka morala objašnjavati da love nema! Lijene i indolentne muške mrcine gurali su je uvijek u najprljavije poslove.... I kada su iste te muškarčine očerupale ovu zemlju i sve zaribale... opet su Jadranku uvalili u vatru! Zar je Jadranka ta iz koje se sada treba sprdati?
    Koliko sam ja pratila, Jadranka je rekla da ona nije Ivo Sanader i da to nikada neće biti... ali je isto tako rekla da će ŽENSKOM rukom voditi ovu zemlju. Do sada su nas muške ruke i mozgovi doveli na samo dno.... pa što se sada pod ženskim vodstvom ne bi još malo valjali u blatu?!!!!! A ti samo lijepi sličice..... jer pišo će ti se ionako osušiti.... bez obzira nalijepiš li samo jednu ili više njih. :)))))))

    avatar

    06.07.2009. (16:09)    -   -   -   -  

  • mosor2

    A jesi bukvalna... Al ne mogu sad o tome, imam posla. Post nastavljam kasnije.

    avatar

    06.07.2009. (16:40)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Ja nikada ne pišem na netu kad imam posla. Niti čitam po netu. Kad radim... onda radim.
    To ti je razlika između žena i muškaraca... uvijek nešto petljate i fušarite... a onda svoje nedostatke prikrivate pljuvanjem po ženama.
    Radiiiii čovječeeeeee! Ja ću ti čuvati blog dok te nema i odgovarati na pisma obožavateljica. :)

    avatar

    06.07.2009. (18:04)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Jadranka Kosor nije osuđivana ni napadana zbog toga što je žena, nego zbog toga što je vjerna pripadnica najlažljivijeg, najlicemjernijeg i najbogatijeg klana u ovoj zemlji. Drugim riječima, samo ženska replika uvaženog joj vođe, Sanadera.

    avatar

    06.07.2009. (18:07)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @marchelina... Jadranka Kosor je vjerna pripadnica najlažljivijeg, najlicemjernijeg i najbogatijeg klana u ovoj zemlji..... ali taj klan je dobio prošle izbore većinom glasova građana ove zemlje.
    Meni se rezultat tih izbora nije sviđao onda... niti mi se sviđao ijedan jedini dan pod njihovom nogom..... ali oni su dobili izbore! To je demokracija! Volja većine!
    Ovih dana nas žute gnjide obasipaju informacijama tko je Jadranku napravio, koliko je njena mama bila jebežljiva, moralana ili nemoralna, čitamo o tome s kim je Jadranka bila u vezi i razne druge bljuvotine. Zar su to stvari koje bi nas trebale zanimati o političarima?
    Sjećam se kad su pripadnici Jadrankine političke skupine pisali kako Račan ne može biti dobar premijer jer ima propale brakove iza sebe. Tada sam se zgrozila.... jer to sasvim sigurno nije nešto što mene kao građanku zanima o političaru i svakako nije nešto što je ključno za vođenje zemlje. Reagirala sam i tada... kada se tako ponašala ta primitivna desničarska skupina neandrtalaca i trovala nas svojim predrasudama. Sada se očito i drugi dio ovog naroda (za koji sam vjerovala da se zna ponašati) počeo ponašati na isti način..... prihvatio je način ponašanja HDZ-a i njihovih birača. Ja se jednostavno želim glasno ograditi od jednih i drugih. Ponašanja koja smatram neprihvatljiva ne postaju drugačija kada se tako počnu ponašati oni s kojima pušem protiv nekoga ili nečega.

    avatar

    06.07.2009. (18:35)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Ne, mene ne zanima "Sve o Jadrankinoj majci".
    Mene zanima samo i isključivo koliko nas je njena "demokratska" stranka pokrala.
    Ako te još nitko nije informirao, PUNO.

    avatar

    06.07.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @marchelina.... ne branim ja HDZ... da bi se ti sada sa mnom razgovarala ovakvim tonom.
    Ako te nitko do sada nije informirao.... trenutno nemamo neposredne izbore za premijera.... nego vladajuća stranka ima demokratsko pravo odabrati u svojim redovima najprikladniju osobu. Odabrali su. Kad pogledam sve te njuške u HDZ-u.... moram priznati da mi je Jadranka Kosor najljepša, najpristojnija i najprihvatljivija od svih njih. :) To je tek moje mišljenje... na koje imam pravo. A HDZ je izbor nekih drugih ljudi, a Jadranka Kosor je izbor HDZ-a. Nemaš se razloga ljutiti na mene... jer ti HDZ nisam ja dovela na vlast.

    avatar

    06.07.2009. (19:27)    -   -   -   -  

  • marchelina

    U pravu si, što se tiče mog tona. Oprosti, bila sam otrovna, ali ne upućeno tebi osobno. Naime, čim je tema hdz, postajem zločesta :D
    naravno da imaš pravo na svoje mišljenje. Ako ću promatrati Jadranku kao ženu i pojavu, dakle neovisno o tome u kojoj je stranci, i dalje mi ostaje izrazito antipatična. To njeno držanje "Gospe od cukra", i ono što ona valjda zamišlja "decentnim" lookom i držanjem, u biti je samo (loše) prikriveno duboko licemjerje i smišljena poza sa naglaskom na izuzetnu socijalnu "osjetljivost". iskreno, od te žene mi je muka.

    avatar

    06.07.2009. (20:40)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @marchelina, dijelimo nesimpatije prema HDZ-u. Svi imamo pravo izraziti svoje nesimpatije prema političarima i svim drugim javnim osobama. Ja nikome ne osporavam pravo da natresa političare što se tiče njihovog rada, a i moralnosti. Reagirala sam samo zato što imam osjećaj da predrasude ovog društva cure na na sve rupe.... Točno sam što me smeta kada razgovaramo o političarki - kojoj se naslikavaju pimpeki.... jer se očito naši muškarci teško mire sa vodstvom žena. Žena ne mora imati luleka da bi se mogla baviti politikom.... I ovi koji su se rodili s pimpekom nisu se baš iskazali do sada. Ne očekujem da nas Jadranka može spasiti.... ne zato što je nesposobna... nego ja naprosto ne vidim osobu koja bi to mogla sama napraviti... s ekipom koju ona ima oko sebe. To nema veze sa spolom... nego sa pogrešnim izborom i poremećenim sustavom vrijednosti u društvu.

    avatar

    06.07.2009. (21:17)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Pa eto, viš da isto mislimo. To zaista nema veze sa spolom, Jadranka nije baš omiljena ne zato što je žena, nego zato što pripada stranci koja nas godinama laže i pljačka. That simple. :)

    avatar

    06.07.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Drugim riječima, ako je dotična u vodstvu rečene stranke, očito je ne muči savjest zbog popljačkanog pučanstva. Naime, u tome je sudjelovala, i onako, ženski i kršćanski smjerno, podržavala...

    avatar

    06.07.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Dona i @marchelina, hvala vam što ste mi čuvale blog.
    BTW, Dona, ja sam do sada više puta napisao kako bi mi bilo drago da nam državu, a i šire, vode žene i poznato je kako s tim nemam problema. Na poslu imam šeficu, kod kuće sam jedini muški kod tri cure, većina mojih kontakata na blogu je s blogericama, i za njih smatram da su u prosjeku originalniji, napredniji i zanimljiviji sugovornici (check my linx box). I ako te unatoč tome svemu brine jedan ambivalentni lutajući pišo sa slike, onda si me fakat krivo procijenila. Što bi rekla jedna moja kolegica s posla (evo, opet!), ne možeš sve ošišati, zato što je jedan pelav.

    avatar

    06.07.2009. (22:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...