Komentari

nepoznatisvijet.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • wallawall

    Moran ti priznat da se slažem s Antom
    Diskriminacija je kad mislimo nešto o nečemu, a o tome ništa ne znamo.
    Tako da imam osjećaj da ću diskriminirati ovaj blog...no rado ću pročitati... Zašto ne,barem je zanimljivo,iako većinu, oli ti ga skoro sve nekužim, no možda nešto i zapamtim..
    Iskreno, najviše me fascinira tvoja volja i želja za biologijom... Vidi se da si se našla u tome.. Tko zna, možda jednog dana nam budeš promovirala zemlju svojim uspjesima i istraživanjima...
    Ponosan sam na tebe,,,, :)))

    avatar

    07.07.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Molim i jedan poseban o enzimima, znaš koliko me napaljuju... :)))))) Stari Grci su imali jaaaako puno slobodnog vremena za razmišljanje... Baš bi bilo super "probuditi" nekako Aristotela, pa onda Da Vincija i Teslu i dati im SADAŠNJU tehnologiju, podučiti ih nabrzinu i vidjeti bi li njihovi mozgovi mogli podnijet toliku količinu informacija i čega bi se sve dosjetili. I Einsteina (iako nije tako nedavno živio) i dati mu NASA-ino superračunalo sada... :)))

    Fakat želim nekome povaditi sve mitohondrije :))

    avatar

    07.07.2009. (22:59)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @wallawall - hehe, nadam se da neće biti toliko nerazumljivo. Ovo sam zamislila pisati na način da svi razumiju i što jednostavnije moguće. Jer toga ima hrpetina. A naravno sva pitanja su dobrodošla. Ne očekujem da ću promijeniti svijet, ali mogu barem pomoći na svoj način :))

    @Medo - da, slažem se, baš bi bilo zanimljivo vidjeti što bi oni imali danas za reći.

    Nego Medo, a zašto ti nebi gostovao na mom blogu sa postićem o enzimima? Ha, baš mi se čini kao fora ideja, a i mislila sam te pitati ako imaš inspiracije za kakve postove ove tematike da daš svoj doprinos? Idući post će biti o DNA, a nakon toga o proteinima, pa bi ti mogao o enzimićima... Baš bi bilo fora :)

    avatar

    08.07.2009. (12:17)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Hmmm... Don't tempt me, woman... Ako ja počnem pisati o enzimima, to će biti esej dug tristo stranica :) Ali zašto ne :) Samo... ja ne znam pisati tako da znanost bude razumljiva laiku :( No mogu pokušati :)

    avatar

    08.07.2009. (22:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...