Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • cistiliste

    rain forest klima..me ubija...niski tlak i bezbroj kava dizalica..a nemrem jesti jer mi je onak...sve bljakasto.tak da eto čekam neku hladniju frontu:)).

    avatar

    06.07.2009. (01:35)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    S prvim dijelom teksta o averziji prema ljetu totalno si me podsjetila na mene samu! :) Također imam nizak tlak, nikako ne podnosim vrućine, kako fizički, tako ni psihički. Doduše, nemam baš osjećaj da ću se onesvijestiti vani, to ne, ali jedva dišem na sparinama, osjećam se tijesno u svojoj koži, dođe mi da cijeli dan stojim pod hladnjikavim mlazom vode iz tuša. A najviše od svega ne volim kada sam izravno obasjana suncem, žudim za debelom hladovinom i nekim ledenim napitkom, najčešće prirodnom limunadom. :)

    Što se tiče drugog dijela teksta, hoćeš li nam jednom napisati recept za taj domaći raženi kruh, baš bih ga voljela isprobati? :)

    A treće, moram te nešto pitati, a ne sjećam se jesam li te to već pitala. Naime, komuniciram ovdje s dosta blogera pa mi se ponekad malo znaju pomiješati podaci, zato volim pitati pa biti sigurna. Na nečijem sam blogu još prije, u komentaru, pročitala da si iz Osijeka pa me to razveselilo i počela sam čitati tvoj blog, ali mislim da te nisam pitala za godine i značenje nicka. :) Vidim da spominješ ispite u ovom tekstu, pretpostavljam da si još studentica ili? Oprosti ako zvučim idiotski, ali sve mi se pomiješalo, a ne volim s nekim površno komunicirati, već biti informirana o osobi koju čitam i koja mi je zanimljiva. Hvala unaprijed na odgovorima. :)

    avatar

    06.07.2009. (11:19)    -   -   -   -  

  • Otok

    Za one koji imaju nizak tlak, ja koristim Planata PT kapi na biljnoj bazi, meni pomažu.
    Dijetetski proizvod na bazi ružmarina, koprive, gloga i majčine dušice, proizvođač Suban. Dobar je i koristani. Ima u svim biljnim ljekarnama, cijena oko 20 kn. Mene spašava.

    @ cistiliste : Nažalost kava ima inastant učinak naglog dizanja, ali nakon toga ti tlak opet naglo padne, zato ti i treba toliko kave, nažalost isprobala.

    @ Kinky : Što se recepta tiče, pravi se kao i običan kruh, samo s raženim brašnom, ali staviti ću u slijedeći post recept jer ima nekih fora, ne posebno oko pravljenja već kako skinuti brašno s ruku koje se ponaša kao ljepilo za tapete. :D

    Ni ja ne volim izravno sunce, nikako mi to ne godi. Na moru još nekako zbog vode, aili kod nas uz ovu sparinu nikako.

    Ovo je treći puta :)))), iz Osijeka sam, imam 29 godina, vratila sam se ponovno faxu da ga napokon završim jer sam ga zbog posla i drugih stvari odgađala. Ne zvučiš idotski, jasno mi je to s puno informacija.

    avatar

    06.07.2009. (12:10)    -   -   -   -  

  • Mrvicak

    Pozdrave ti ostavljamo.

    avatar

    06.07.2009. (14:38)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    E puno ti hvala na odgovoru, sad mi je bistrije. :) Sretno s ispitima, iako, sudeći po tvojoj osobnosti tu na blogu, nimalo ne sumnjam u uspješnost polaganja! :)

    avatar

    06.07.2009. (17:13)    -   -   -   -  

  • Neverin

    al si analitična :) kao što znaš moje najdraži period je upraov ljeto i kad već ne morem na Kubu volio bi da Kuba dođe k meni :)

    sad mi se tako pije crno vino... mmm

    avatar

    07.07.2009. (17:21)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ Mrvicak : Hvala, također.
    @ Kinky : Hvala, ide dobro. :D
    @ neverin : Misliš, ah, to mi je struka da budem takva. :D I ja bih mogla.

    avatar

    07.07.2009. (17:33)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    hehe, vidim dijeta ti se ne razlikuje bas puno od moje...pardon, prehrana :). i ja sam pivo morala izbacit, prvo je na listi losih stvari, pijem crno vino vec 2 mjeseca, super je. nije li crno vino isto ok za tlak? ;). zbog izbacivanja secera osim fruktoze promijenio mi se okus za secer tak da mi je crna colokada super, sve ostalo preslatko. cak i pekmez sa fruktozom! jucer sam kupila neki dijetalni namaz od ljesnjaka (s fruktozom of kors), super je s razenim kruhom pri napadaju jedenja slatkog!
    zao mi je sto ti je zbog vrucina nekoliko mjeseci u zivotu maltene otpisano...

    avatar

    08.07.2009. (09:47)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ tihavoda : He he, možda je tebi dijeta, meni je način prehrane za poboljšavanje energetskog statusa, ali iskreno...mršavim i to ubrzano, a jedem i ne gladujem. Mislim da je to vezano s regulacijom inzulina pošto ne konzumiram više pšenicu. Meni šećeri nisu izbačeni, ali čaj ne šećerim, a ostalo slatko mogu jesti ako si sama napravim i čokoladu. I meni je crna čokolada super, sada ju redovito kupujem.
    Je, užas je to gubiti tako vrijeme čekajući bolj dane.

    avatar

    08.07.2009. (12:38)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    "Dijeta" niti nije ništa drugo do načina prehrane koji se razlikuje od uobičajenog, a poduzeta je s nekim ciljem. To što se kolokvijalno automatski smatra da učinak dijete mora biti mršavljenje, druga je stvar. Dijeta može biti usmjerena i na dodavanje kilograma. Ima ljudi koji iz petnih žila žele nabaciti koji kilogram, a ne ide im nikako!
    A zašto opet pišem - da ti kažem da i ja imam puno više energije, osim što sam smršavila :)).

    avatar

    08.07.2009. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...