Komentari

nikkireedfan.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • I'm gonna fight for you until your heart stops bea

    prwaaa

    nije čudno....sasvim je cool

    avatar

    09.08.2009. (10:36)    -   -   -   -  

  • heeey

    http://nikkireedfansite.ning.com/

    join and read news about twilight, nikki reed and others :D

    avatar

    04.01.2010. (19:17)    -   -   -   -  

  • Š-6-T-6-I-6-T

    SKRIVANJE IZA ZAVJESE

    U SINDIKATIMA JE SKRIVEN BLOK BIVŠE KOMUNISTIČKE PATIJE

    Hrvatski narod se veseli što potpisuje ovih dana sindikalni referendum Zakona o radu. Gomila poltrona stoji u redu i čeka da stavi svoj potpis na mrtvi papir. Potez je dobar i megalomanski zahvat - gotovo "pola milijuna" ljudi je potpisalo nominacijski list. Sindikatima je masa "digla rep". No, opet su sindikati prevarili zatucane građane, koji većinom ne rade, odnosno nemaju zaposlenje. Pitam se: Zašto se hrvatski građani daju opet neprekidno varati? Potpisivanje za referendum, to neće ipak trebati da znači kakoo če taj proces donesti nešto dobro za opću stabilizaciju u Hrvatskoj, trajat će to još dugo dok se narod ne osvijesti.

    Kako i koliko i dokle spletkariti ? U 406. emisiji "Nedjeljom u dva" gostovala je Spomenka Avberšek, sindikalna liderica kod Aleksandra Stankovića na HRT-u 20. lipnja 2010. godine. Ona je bez srama rekla da ima plaću 12.500,00 kuna. A voditelj Stanković je podsjetio da ima godišnja primanja oko 200.000,00 kuna, što iznosi u deset godina otkako je u sindikatu oko 2,5 milijuna kuna. Jedna obična po struci medecinska sestra ima i službeni mobitel.Ona tobože diže - sve veči bunt u državi. Ili bolje rečeno sindikalna šefica utemeljila je novi (ne)radnički pokret od "pola milijuna", onih neradnika koji ne žele raditi.

    O kakvim oni govore radnicima, o kakvim radničkim pravima... Sve su to laži. U emisiji Spomenka Avberšek govori kako predsjednik države Ivo Josipović nije podržao referendum. Pa normalno, da ga nije javno podržao, ispalo bi da Josipović i SDP-e stoje iza poilitičkog referenduma u rušenju HDZ-a. Uglavnom, da je predsjednik RH, Ivo Josipović podržao "pedersku i gay paradu" u Zagrebu, koju je čuvalo toliko policajaca koliko je bilo sudionika u paradi. Isto tako u subotu 19. lipnja 2010., na Trgu bana Jelačića SDP-e podržao je akciju udomljenja pasa - koju podržava saborska zastupnica Mirela Holy. Zahvaljujući tim socio-demokratima, koji imaju najviše glasaća na izborima, komunisti su "preliveni" u nekoliko frakcija. Oni opet svojim smišljenim lažima varaju i ovako neinformirani narod.

    Za osam mjeseci idu izbori u Hrvatskoj, pa opet treba stvoriti klimu i tlo, za novu prevaru glasača. Uz pomoć agitropovske mreže organizacija je da gladni i sirotinjski narod masovno applaudira novo-starim vođama. Iza te brigade bukača stoji cijeli državni mehanizam. Kad narod nema što da radi, neka potpisuje se na papir, koji će iovako završiti na smetlištu. Sindikati dvadeset godina statiraju i ništa posebno nisu poduzeli za obespravljene građane, nego su sa vodećim političarima se dogovarali i likovali. Na kraju moram zaključiti kako Hrvati slijepo vjeruju u laži, dok u istinu ne vjeruju.

    U Bjelovaru, 20.06.2010.
    BRANKO STOJKOVIĆ
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr
    http://bje lovarskiklan.blog.hr
    http://dandomovinskezahvalnosti.blog.hr
    http://stoppreds jednickiizbori.blog.hr

    avatar

    22.06.2010. (04:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...