Komentari

napokonslobodan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Nina...

    to samo misliš
    jači je on puno no što ti se ćini
    znam ja po ovoj malenoj u meni
    koja je toliko jaka da je zatvaram
    eh kako bi ona sad u vreće lupala
    da ju je samo pustiti...

    p.s. eh da....sve možemo napraviti...al od sebe pobjeći nikad i nikako...
    ja sam pokušala...i evo me sad življa i jača no što sam ikad bila....
    a opet tako slaba...i mala...ili mi se to samo ćini noćas pod ovim zvijezdama...
    sutra je novi dan...reću ti sutra....:))))

    avatar

    03.07.2009. (01:56)    -   -   -   -  

  • Barbara

    Dječak i ne treba biti jak, to mu nije u opisu radnog mjesta. Dječam u tebi ti je potpora i izražava tvoju dječju stranu koja ionako s vremenom blijedi ako nemaš tendenciju dobro je sačuvati, a ja znam da imaš. I lijepo je kad imaš nekog koji se povremeno igra s tim dječakom, onako dječje, čisto i još uvijek neiskvareno u ovom današnjem svijetu. Ostavljam pozdrav i moram ti priznati da mi je velika čast što ti se sviđa moja pjesma i što si je prezentirao na svom blogu, naravno da mi ne smeta, dapače, svakoj osobi koja voli moje pjesme, te pjesme su jednim dijelom i njihove. Stoga, nemaš problema, hvala još jednom i veliki zagrljaj ostavljam. *

    avatar

    03.07.2009. (09:49)    -   -   -   -  

  • Jaguar

    ¤ Nina.... ja uvijek bolje razmišljam ujutro...a što se više sati teku u noć, postajem sve umornij, a samim time i gluplji.... :)))
    Drago mi je da si se našla i da si sretna... :)

    ¤ Barbara.... ne čast je isključivo meni....znaš da me osvajaš svojim pisanjem...Po meni tvoj dar pisanja je vrijedan knjige.... pa ako ikad i odlućiš je napisati, očekujem primjerak s posvetom... hvala tebi, što me razvijaš.... :))

    ¤ Lady...da samo smo ljudi, slažem se sa svime.... A ja često burno reagiram, na brzo se i ohladim. To je jednostavno dio mog karaktera. Znam da to nije dobro i da bi trebao s godinama biti "mudrij" no kako se taj žar iz mene oslobodi, stvarno, neznam... s druge strane, što god radim, radim s velikom željom i borbenošću, pa tako da ima nešto i dobro u tome.... :)

    avatar

    03.07.2009. (13:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...